FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 17
anaoi spune:
Buna fetelor,
Am fost ieri, ziua a 8 de stimulre la monitorizare si recoltare analize. Rezultatele sunt urmatoarele: endometru 9.5 mm, pe ovarul stang am 5 foliculi (1-13 mm,3-11 mm si 1-9 mm), iar pe ovarul drept, unde am si chistul de 2 cm, am 7 foliculi (1-14 mm, 3-11/12 mm, 3-6 mm). Se pare ca marirea dozei de Gonal de la 112 la 150 a dat roade. Au crescut numarul foliculilor de la 6 la 12, cei de data trecuta au mai crescut si au mai aparut cel putin 4 foliculi care momentan au niste valori mai micute, dar sper sa mai creasca. Pana luni continui cu tratamentul recomandat si sa speram ca foliculii se maresc si sunt de calitate. Daca decurge totul bine luni seara voi face Ovitrelle 250 si miercuri punctia. Rezultatatele la analize sunt urmatoarele: din 14 octombrie, prima zi cand s-a inceput stimularea, estradiol 16 pg/ml, progesteron 0.14 mg/l, in data de 19 octombrie, a sasea zi de stimulare, estradiolul 811.1 pg/ml. Aceasta ultima valoare ar fi destul de marita in comparatie cu ziua de stimulare, insa se pare ca unul din foliculi ar fi un chist care secreta estradiol.
irip spune:
Anaoi, suntem pe drumul cel bun. Se pare ca saptamana viitoare vom fi amandoua in focuri. Doamne ajuta!Eu abia astept sa scap de injectii pt ca m-am cam invinetit. Trebuie sa fiu si eu mai atenta cand imi zice dna doctor de marimea foliculilor caci eu nu am tinut minte exact cati sunt si ce marime au. Nici de valaorea estradiolului nu m-am interesat. Zici ca sunt ametita cand ajung in cabinet. Uit ce am de zis si nici nu mai tin minte anumite lucruri. Tu esti mai rationala. Daca Ovitrellul il faci seara la 10, ti-a zis miercuri pe la ce ora va fi punctia? si iti tin pumnii.
Elena1981 spune:
Dragele mele Irip si Anaoi, felicitari pentru felul in care faceti fata tratamentului. Irip, si foliculii mei au fost anemici si subdezvoltati si , cu toate acestea am reusit! Dumnezeu e mare si o sa va ajute.... vreau sa aud ca aveti amandoua gemenutzi!
Elena1981 spune:
Tebligia, cum e cu contractiile? S-au mai rarit? Ce tratament faci? Ai grija de tine si de bebe! +34s
irip spune:
Elena, chiar ma gandeam la tine. Cum te simti? Gata bagajul pentru maternitate? Baietii cum sunt? Daca o fi sa am gemeni as prefera baieti, caci am profil de soacra! Am luat-o razna d l hormoni. pt toate mamicile cochete si pt aspirante
irip spune:
Fetelor,
Eu am o nelamurire si indraznesc sa mai apelez, inca o data, la sfaturile voastre. Eu ma injectez la orele 22.00. In cazul in care maine (adica luni) d-na Dracea mi-ar zice ca miercuri ar fi punctia, eu ar trebui sa fac ovitrellul tot la orele 22.00? Dupa 35-36 ore, ar insemna ca miercuri la ora 10.00 ar trebui sa fie punctia. Zic bine? Sau se poate sa ma puna sa fac ovitrellul in noaptea de luni spre marti ca cele 35-36 sa se pice miercurea mai dupa amiaza? Ca eu parca am intrebat-o in care partea a zilei ar fi punctia si mi-a zis ca dua amiaza si de aia nu inteleg care e treaba cu Ovitrellul. (cand trebuie facut). Sotii cand au facut recoltarea? Cu o ora inainte de punctie sau cum?
Ati inteles ceva?
Va rog, luminati-ma si de data asta!
si va multumesc anticipat.
tebligia spune:
irip la mine mi-a zis la ce ora sa fac ovitrellul si in ce zi la ultima monitorizare adik a fost undeva luni la 5 dimineata, nu l-am facut de capul meu asa mi-a zis ea
cat despre sot a recoltat in ziua punctiei cu o ora inainte
Laura32 spune:
Buna ,
Sunt noua pe forum , vreau sa felicit toate fetele care au reusit si succes noua care incercam .
Luni la ora 15 am punctia, sper sa fie bine si la mine... si la celelalte fete .
Laura31
Laura32 spune:
Irip,
Mie doamna doctor mi-a spus ora la care fac ovitrelle, iar la clinica m-a chemat cu 2 ore inainte ca sa recolteze sotul .