FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 8
anamariam79 spune:
Irip, dar mie imi spusese ca au si ei la clinica toate medicamentele necesare, ca si mie imi era sa nu alerg tot orasul dupa ele.
Elena, ai grija cu inotul, si cat de curata este piscina unde mergi, sa nu iei doamne fereste cine stie ce minuni. Aqua Gym intr-adevar e foarte bun pentru viitoare mamici, si Pilates pentru gravide mai este, care nu te solicita asa de tare (pentru burticoase active).
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
irip spune:
Elenus, nu sunt in masua sa-ti raspund la intrebare si de aceea cred ca ar fi mai bine sa trimiti un e-mail catre doamna Dracea cu istoria cazului tau. Succes
irip spune:
Elena1981, nu doar tu ai momente de plictiseala. Si noi, restul, ne confruntam cu ea. Eu pe langa faptul ca uneori sunt plictisita, ma mai confrunt si cu stari de neliniste. Imi fac tot felul de ganduri..
Tu cum te simti? Ce face bebe?
Elena1981 spune:
Draga Elenus, bun vent in gasca noastra! Dr noastra e cea mai grozava, asa ca merita sa incerci. Don't give up! Irip, ai dreptate, ma plictisesc si nu am stare de nimic si din cauza stresului, ca vreau ca totul sa fie f bine, copiii sa se nasca sanatosi si sunt speriata la orice chestie...... pentru ca miza este enorma! Baieteii mei sunt bine, merg sambata la control... abia astept sa vad cum mai stau lucrurile. 30+
nikoniko spune:
Kiss all the Ldyes arround.
Ma bucur ca toate sunteti bine.
Elena1981, fara stres ca sunt sigura ca nu ai motive si totul va fii bine pana la capat, si bebelusii vor fii bine si tu la fel.Eu, la prima sarcina stateam 2 saptamani in spital si una acasa, pentru ca eram superactiva si agitata si nu concepeam sa stau in pat. Asa ca, mai bine stai cumintica acasica si plicteseste-te cat mai poti, ca dupa ce vin bb-ii nu o sa mai ai timp
Mrg, pupam burtica optimista
Irip, intreaba la receptie, pt ca de obicei, le au acolo.
Iei ceva vitamine pregatitoare?
Cat despre mine, nu mai merg la sala momentan si m-am mai potolit, pt ca nu vreau sa repet experienta primei sarcini, si anyway nu mai am 23 de ani ci 40 asa ca....
In rest, toate bune, vineri am eco si voi reveni cu vesti.
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Niko, ne era dor de tine...Niko, esti tinerica. Nici noi nu mai avem 20 de ani. Observ ca toate suntem agitate de fel..Zici ca suntem facute de aceeasi mama..
Iau Omega 3, Magne B 6 si Aspenter. Sunt cam trista ca mi-am refacut colesterolul dupa aproximativ 2 luni de cand iau Omega si de cand pasc mai mult si are aceleasi valori. Mama lui..
Elena, cand ai dpn?
Oare nu o mai face nimeni FIV la Gynera, in afara de mine, in urmatoarea perioada?
toate fetele
nikoniko spune:
Irip,
Ia si coenzima q10, ca scade colesterolul. Eu am luat pana sa incep primul fiv crestor 20 mg, dar este interzis in cazul in care intentionezi sa faci bb si in sarcina. Asa ca imi crescuse iar la valori de 380. Dupa 2 saptamani de q10-1cp/zi, scazuse la 190. Bfta si pupici
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Niko, tu ai luat Coenzima Q10 si dupa ce ai ramas insarcinata? L-ai luat de la vreun producator anume? Ti-ai mai repetat colesterolul in ultima perioada?
Viitoare mamica
irip spune:
Am si eu o intrebare pentru mamici: de cand incepe schema de tratament pana la punctie cam de cate ori se merge la monitorizare. Mie abia marti imi stabileste schema si s-au ivit la serviciu niste deplasari si as vrea sa imi fac o idee.
Viitoare mamica