FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 7
anamariam79 spune:
Hellen, da, pai pretul atarna greeeeu in balanta (6000 fara medicatia de stimulare) si sansele mici de reusita. Varianta cu donatori am adus-o in discutie, sotul nu vrea sa auda decat de ovocite donate, nu si invers, pentru ca intr-adevar asa nu am mai avea nevoie de PGD. Nu stiu cum sta treaba cu ovulele donate, unde, cine, cum, etc. Dar este o varianta pe care inca nu o luam in calcul.
Si stai linistita cu greutatea bebeilor, ca de acum cresc ei tare, spre final.
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
mrg spune:
Eu am facut seara trecuta un tort(primul din viata mea!),fiindca sotiorului meu i-a venit pofta de cv facut in casa....iar astazi vreau,nu vreau trebuie sa gatesc ca nu mai avem ce manca...
In rest,din cand in cand mai mangai burtica si mai vb cu bebe,il strig sau ii pun muzica...
Pup pe toate si duminica placuta!
irip spune:
Neatza fetelor,
Ce mai faceti? Ce ziceti de inceputul acesta superb de toamna? Eu sunt foarte incantata si ma rog sa tina asa pana in noiembrie.
Mrg, nu ne-ai spus cum ti-a iesit tortul...Mai ai vreo felie in frigider?
Tebligia, ce face bebe? Este cumintel sau o sa supara pe mama lui?
Niko, cum te simti? Ai greturi? Sper ca ai fost linistita si ai lasat-o mai usor cu sala.
Astazi, m-am trezit cu noaptea in cap si am fost de am mai recoltat una alta ca sa stau eu linistita (mycroplasma, ureaplsma, streptococ B, cultura de col)
Elena1981 spune:
Vad ca toata lumea intra mai rar pe forum. Sa inteleg, mamicilor si viitoarelor mamici ca toamna va transforma in femei mai ocupate. Eu ma plictisesc foarte tare la pat, nu am rabdare nici sa citesc si nici sa ma uit la tv.... Trece cam greu timpul, dar ma bucur ca nu mai am contractii. Nikoniko, cum te simti? Dupa momentele urate prin care am trecut, te sfatuiesc sa iti modifici un pic stilul de viata cu unul mai lent, mai putin activ ( te simt ca esti genul foarte activa)...... Iar ca sport, dr mea recomanda inotul.... Maria, tu ce mai spui?
tebligia spune:
bebe este ff bine ne miscam toata ziua prin burtik si noaptea de la 2 la 5
mrg vreau si eu tort
mrg spune:
Ceva din tort a mai ramas,asa ca va trimit si voua (asta fiindca nu au trecut nepoteii pe la noi,inca)!
Tebligia,de ieri am simtit si eu ca misca mai binisor bebe,fiindca am simtit ca o aripa de pasare care se zbate,iar noaptea trecuta m-am trezit din somn ptr ca am simtit cv ca niste batai usoare in burta...
Elena,multa rabdare si gandeste-te la cat de mult ti-ai dorit bebe si o sa vz ca iti trece mai usor plictiseala...noi suntem langa tine...mai vb cu noi cand te plictisesti rau,rau
Niko,cum te mai simti?
Maria,nu ai mai vb de mult timp cu noi?Ce mai faci?Cum merge sarcina?
irip spune:
Neatza fetelor,
Azi dorm pe mine..ieri am alergat sa-mi iau Gonapeptylul. Voi incepe abia saptamana viitoare, insa m-am gandit sa fiu precauta si sa mi-l iau din timp. Dna doctor mi-a prescris 11, dar eu mi-am luat doar 7. Am vazut ca multe dintre voi ati ramas cu ele. Oricum, o nebunie. Nu am gasit decat intr-o singura farmacie Sensiblu. Mai erau la farmacia din tei, dar acolo iti opresc reteta si eu nu voiam asta. Mai am de cumparat menopurul si restul si am nevoie de reteta.
Crisa, nu mai dai niciun semn de viata?
toate fetele
elenus26 spune:
Buna tuturor!
Sunt mai veche pe forum, dar pana acum am scris la FIV Ungaria si Dr. Albu. Pe scurt: o sarcina obt. natural si pierduta, 2 IA + a FIV cu Albu, 1 FIV Budapesta. Problema cea mare este AMH-ul: 0.29 inainte sa ma apuc de procedurile mai sus enumerate.
Anul trecut am zis ca pun punct tuturor incercarilor, am obtinut intre timp atestatul de adoptie, dar si acici se pare ca e cale lunga pana vom putea infia. Ne-am mai gandit si razgandit si ne-a stralucit o idee: un FIV pe ciclu natural. Acum ma tot uit in stanga si in dreapta sa vad incotro sa merg. Sincer daca ar fi mai aproape Budapesta tot acolo as merge, dar...
Am citit ca dr Dracea a mai facut pe ciclu natural si ca ar fi mai deschisa la "provocari". Intrebarae mea este da a facut careva dintre voi FIV pe ciclu natural?
Va multumesc mult si o zi frumoasa!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
samira33 spune:
elenus,am venit doar sa te pup apasat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna