FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISA1980 spune:
Mrg, la multi ani, esti fecioara de-a mea
Elena, ai grija de tine si de comorile care le detii, sanatate si sarcina la termen,
Tegligia, cum te mai simti, deja ai intrat in concediu RM!
Niko,mai usor cu stresu, ne mananca din existenta si nu apucam sa traim intens clipele minunate,varsaturi,lipsa poftei de mancare, constipatie...dar cu toate aceste neplaceri creste o viata in noi.
Niko te-ai hotarat catre ce medic te indrepti, mie dna doctor mi-a recomandat la Giulesti dar nu a dorit sa ma ia in evidenta sau la Polizu, sincera sa fiu nu prea sunt incantata de Polizu, nu am fost niciodata dar tot citesc pe forumuri ...
Va pup
tebligia spune:
crisa am intrat in concediu de risc maternal nu prenatal
va pup si sarcini usoare in continuare
nikoniko spune:
Crisa, monitorizare sarcinii o voi face la Gynera la dr Codreanu, dt si restul le voi face cu dr Albu( la recomandarea dr Codreanu), iar nasterea, care va fii cezariana ca si prima nastere, va fii la maternitatea Regina Maria.
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Fetelor,
Voi mai luati si acum, dupa ce ati ramas insarcinate, aspenterul, omega, magne B 6 si restul?
tebligia spune:
irip eu si acum la 20 de sapt mai iau aspenter pana la sfarsitul trim 2 de sarcina, magne b 6 utrogestan astea pana zice dr joi ma duc sa ne vada de 20 sapt si mai vb cu el si sa-mi zica ce sa mai imi dea
anamariam79 spune:
Nikoniko, durerile de cap pot sa persiste si ulterior, am o colega in 10 sapt. si cand o apuca o tine si 72 de ore durerea de cap. Cred ca hormonii sunt de vina. Ea se gandeste sa faca niste reflexoterapie, ca paracetamolul e apa de ploaie la cum o doare. Mai usor si cu pulsul, ca nu-i face bine lu' bebe.
Nu m-am hotarat inca, dar sa zicem ca tind spre o directie, si anume natural, si daca n-o fi bine sa reconsideram FIV cu PGD cum a spus si dna. Dracea. M-am dus la medicul meu, si inca la o doctoreasa, sa intreb si cu naturalul/avortul cum e, desi nu vreau sa ajung vreodata acolo. Am primit cam aceleasi descurajari cu PGD-ul, si cam aceleasi incurajari pro natural. Si unul din ei chiar nu imi da unda verde pentru o noua sarcina decat dupa ce se fac 2 ani de la prima cezariana, uuuuf, eu stiam ca e suficient 2 ani intre nasteri si asa a zis si doctoresa 2, dar na, fiecare cu piticii lui. Simt ca nu pot sa merg inainte daca trebuie sa astept pana in primavara. Bine, am mai negociat si a zis 1 an si 8 luni, dar tot e mult si februarie. Deci cu atat mai mult NU STIU. Daca imi iau inima in dinti si incerc luna asta natural, e nebunie sau curaj?! Ma gandesc ca poate ar trebui sa rasara soarele si pe strada noastra, mai ales ca stiu 2 cupluri cu cel de-al doilea copil sanatos (facut natural) dupa ce primul avusese aceeasi boala ca Miru. Deci, din nou, e greu.
Mrg, iubita, La Multi Ani si de la mine, desi nu stiu fix cand a fost/este ziua ta luna asta. Sa fie bebe sanatos, papacios si cuminteeee!
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
hellen79 spune:
elena ai grija de tine si de cei doi grasunei, sa ii ti cat mai mult, in comparatie cu ai tai eu detin 2 mati la 26 sapt unul are 912 gr si unul 880 gr, teoretic am inceput numaratoarea inversa pt nastere 10 sapt. dar tinand cont ca sunt asa mici parca as vrea sa-i tin mai mult de 36 sapt
eu ma lupt cu anemia hemoglobina nu vrea sa treaca de 10 cu toate ca iau fier de m-am inegrit toata, ceru gurii cel mai mult , cu kg stau bine 8 pana acuma toate pe burta ma omoara spatele
anamaria cine ne-a descoperit cauza infertilitatii doc respectiva nefiind din ROMANIA ne-a recomandat o clinica din BARFCELONA cea mai buna dupa parerea respectiva, pe noi ne-a descurajat pretul 7000 eur dar in el stiu ca intrau toate tipurile de testari genetice posibile,
stiu sigur ca in Cehia se face PGD cu succes, cred ca este o fata in cap FIV care poate sa-ti dea detalii mai multe,
varianta cu ovocite donate sau donator ai vb, pt a injumatatii riscul, eu am luat-o in considerare varianta cu ovocite donate in momentul in care ovocitele mele nu vroiau sa creasca
fly felicitari pt eva sa-ti aduca numai bucurii
maria vrem vesti si de la tine
felicitari pt noile reusite si pt restul gravidutelor sfatul meu este sa va menajati cat mai mult cred ca asta conteaza cel mai mult v-as mai spune sa nu va enervati , dar asta eu nu am reusit sa o aplic am gasit mereu motive sa ma enervez sau sa ma stresez inutil
26+si
Elena1981 spune:
Va multumesc pt sustinere, fetelor! Conteaza enorm atunci cand esti speriat si suparat sa te incurajeze cineva! Hellen, ma bucur sa aud vestile legate de dragalasii tai. Eu am luat 15 kg in greutate, burta e uriasa si de cand stau lipita de pat m- au mai lasat si contractiile. Va pup si va doresc tot binele din lume. 28+
mrg spune:
Crisa,Anemariam multumsc ptr urari!Sa fim sanatoase si noi si "locatarii"nostri!
Sarcina usoara tuturor mamicilor!
Incepatoarelor:la multi !