FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Multumesc,Tegligia!Nu stiu ce sa mai cred...si eu am fc dublutest,eco si analize uzuale ,si toate au iesit bine...dar dr H mi a dat si celelalte 2 analize de care pomeneam mai sus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrg

Multumesc,Tegligia!Nu stiu ce sa mai cred...si eu am fc dublutest,eco si analize uzuale ,si toate au iesit bine...dar dr H mi a dat si celelalte 2 analize de care pomeneam mai sus....

Sunt unii medici care recomanda analize de genul asta (fibroza chistica, surditate, etc) daca mama are peste 35 de ani, sunt unii mai "tipicari" sa zic asa. Eu una mi-as fi dorit sa mi le recomande cineva.

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Anemariam,eu te cred si te inteleg...numai ca eu am 32 de ani impliniti luna asta,deci pn in 35 si nu am pe nimeni in fam cu probleme de genul asta,care sa il fii condus pe dr la acest fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Draga mrg, nici eu nu am facut cele 2 analize pe care ti le-a recomandat dr tau. Daca nu sunt f scumpe, eu le-as face in locul tau, ca formalitate si ca sa ii fac pe plac dr. Eu sunt putin necajita, colul mi s-a scurtat f mult- 2.5 cm si are o f mica deschizatura( incepe sa se deschida)- nici nu mai stiu sa ma exprim de stres- , am avut ieri contractii urate si am ajuns la spital. Acum sunt ok, sub tratament injectabil, am inceput si tratamentul de maturizare a plamanilor copiilor si sper sa aman nasterea cat de mult.... Copiii sunt mari la 28s- au 1.400 si 1.300, dar e f devreme pt nastere si ieri am fost la un pas. Acum stau doar in pat, merg doar la toaleta si regret "haiduciile" din ultima perioada. Sper ca Dumnezeu sa ma ajute si pe mine si pe voi sa ajungem cu bine la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

La multi ani, Mrg! ( ai zis ca luna asta ai implinit 32 ani)
In ceea ce priveste analizele date de H, fa-le daca ai posibilitatea sa le faci. Intr-adevar, din pacate, putini sunt cei care le recomanda.
Niko, ce mai faci? Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Fetelor, pot cumpara de la farmacie Gonapeptylul atatea cate imi trebuiesc sau trebuie sa cumpar cate sunt la set. Am vazut ca sunt la set de 28. Mie imi trebuiesc 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

irip poti cumpara doar cate fiole iti trebuie , nu trebuie sa iei tot setul
mrg la multi ani, cat despre analize nu stiu ce sa zic....

Mergi la inceput

Tebligia, multumesc pentru raspuns.
Anamariam, ce faci? Te-ai mai gandit la ce urmeaza sa faci?

Mergi la inceput

Irip,Tebligia multumesc frumos pentru urari!
In ceea ce priveste analizele eu le-am si facut deja.
Elena sa dea Dumnezeu sa ajungi cu bine la termen,multa sanatate si stai cat mai cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ladies, kiss u all
Sa va spun... De vineri seara am inceput sa experimentez niste dureri de cap atroce. Nu mi-au trecut DELOC desi am stat legata la cap cu felii de cartofi. Ceva ingrozitor...Iar in dupa-amiaza asta m-am trezit cu o scurgere maronie pe absorbant. Asa ca m-am urcat in masina si m-am oprit fix la dr Codreanu. Mi-a facut eco, microbebe e bine, i-am auzit si inimioara, e fixat bine, dar se pare ca a fost sau mai e o menstra peste sarcina, si asa mi-am explicat toate simptomele super nashpa din ultimele zile (durerile de cap, edemele picioarelor). Acum stau cuminte , pt ca saptamana trecuta m-a mancat undeva si am fost si la sala iar in noaptea urmatoare nu am putut dormi pt ca am avut pulsul 124, 128. Ca sa nu mai pun la socoteala ca de azi a inceput scoala si maxibebe(cls a Xa) cu tot stresul de rigoare. So, incerc sa ma relaxez, sa nu ma stresez, sa ma odihnesc...dar nu stiu in ce masura mi-o iesi
Elena, mrg, tebligia va doresc sa aveti sarcina usoara si la termen.
Anamariam,te-ai hotarat?
Irip, tu ai inceput schema de tratament?

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput