FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Laura, bravo! Vezi ce copii luptatori ai. Cati transferi? NU ma mai vad cu dna DRacea pana vineri. Intre timp am vazut ca imi scrisese pe foaie cate zile de abstinenta treb sa ai sotul. Tot 2.
La ce ora te duci maine la clinica pt transfer? te asteptam cu bebeii la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Pe toti 3 ii transferam , mai avem ce lasa acolo ?
Maine la 14:00 sa fim la clinica , la 14:30 este procedura .
La tine totul este bine pentru punctie ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Irip,eu nu mai iau Omega 3.Am luat ianinte de a ramane insarcinata si inca vreo 3 luni dupa,atat.
In legatura cu anestezia pt punctie eu am optat pt totala ca adormi si te trezesti rezolvata,fara vreo durere,ci doar cu o senzatie de somnolenta,atat.
Sotul tau trebuie sa aiba vreo 2-3 zile de abstinenta(nu mai mult pt ca nu e buna nici sperama prea veche),dar mai poti suna su la clinica sa intrebi dc ai uitat.
Noi azi am fost la eco de trim.II si bebe e foarte bine si eu la fel...i-am vz fatuca,putica,manute,labutele alea mici de la picioare...e si grasut 500 gr.A fost putin cam puturos nu prea avea chef de miscat si a stat m mult intins si cu mainile pe fata de s-a chinuit dr de vreo 2 ori sa l faca sa si le dea la o parte ,si nu a reusit decat partial...
Pup! Bafta fetelor!

Mergi la inceput

Tocmai am facut ultimele injectii. Am scapat de Menopur care mi s-a parut groaznic . Gonalul si Gonapeptylul mi s-au parut parfum. OAre daca eu fac punctia vineri o avea cine sa ma sune si pe mine in weekend sa-mi spuna ce imi fac copiii? Eu sunt pregatita psihic pt vineri. MAi am un singur stres:sa nu fac hiperstimulare. Am citit ca de obicei se manifesta dupa punctie.

Mergi la inceput

Mrg, cred ca e un sentiment minunat sa-ti vezi copilul. Probabil ai avut emotii. Tot la dnul dr. Herghelegiu mergi?

Mergi la inceput

Irip,stai linistita ca nu conteaza cand are loc punctia...ca te suna sigur si in we,ca asa a fost si la noi.Acolo tre sa vina zilnic embriologul sa vada cum evolueaza embrionii,ca sa vada cand fc transferul.
Nu te mai gandi la hiperstimulare,las-o incolo!Daca te simti o sa te simti bn si dupa.Eu dupa punctie nu am avut decat burta balonata atat...si am vz ca mai toate au avut asa.
ptr Irip si Laura!!!

Mergi la inceput

Nu am avut emotii...dar imi venea sa sarut monitorul ala pe care vedeam copilul.A fost si sotul meu in cabinet si se uita si el,dar se vedea emotionat si speriat ca nu intelegea din ce comenta dr daca este bine bebe.Da,tot la dr H am fost...

Mergi la inceput

Mi s-a dat un antibiotic dupa punctie care trebuie luat 4 zile , daca maine implanteaza bebelusii , antibioticul il iau in continuare ?

Laura

Mergi la inceput

Tocmai a fost la Kanal D Cristina Spatar care a declarat ca a facut vitro , nu a incercat decat un an de zile , din 2 in 2 luni , iar cine reuseste din prima nu este decat o minune .
Asa ma incurajat pentru maine de nu va da-ti seama

Laura

Mergi la inceput

Dupa cat timp de la ET se face testul Bhcg ? Maine implanteaza bebelusii si testul cand ar trebui sa-l fac ?

Laura

Mergi la inceput