FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Stie cineva cate ovule de Arefam se introduc dupa ET ?
Multumesc de ajutor

Laura31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mi-e mi-a recomandat 3 ovule de utrogestan/ arefam dim pranz seara
o sa-ti dea o listuta cu medicamentele care sa le iei pana faci beta

Mergi la inceput

Multumesc Tebligia , tare grea este asteptarea .
Va doresc o zi buna in continuare , si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Buna din nou,
Tebligia sa fie sanatoasa putza sa va bucurati de el, oare sa fie si la mine tot putza, pana acum se arata o d-soara.
Laura, moralul sus, bafta multa si o sa fie cu rezultatul scontat,
Irip, te asteptam si pe tine sa treci de bariera asta.
Intr-un final m-am oprit la Filantropia, sper sa fie ok, nu am avut alte recomandari.
Tot nu am invatat sa ma semnez,
16s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISA1980

Tot nu am invatat sa ma semnez,
16s

Accesezi Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo scrii ce vrei. Tot acolo ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii. Saptamanal intri si schimbi nr de saptamani.
irip iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Gata, intru in linie dreapta. Vineri, la ora 15.30 am punctia. Maine ma pregatesc sa las mostenire sarcinile mele de serviciu. O sa fie intre cei care vor sa imi preia sarcinile. Pot sa mananc pana in ora 09.00 si sa beau apa pana in ora 12.oo. Trebuie sa imi aduc catrafusele de acasa. Fetelor, va multumesc pentru sustinere si pentru sfaturile voastre extrem de pretioase pe care mi le- ati acordat pe parcursul acestui drum total necunoscut. Poate, am fost agasanta cu atatea intrebari, uneori poate stupide, dar pe mine ma framantau. Laura, te-au mai sunat de la clinica? Cum evolueaza?

Mergi la inceput

am uitat sa intreb: cate zile de abstinenta trebuie sa aiba sotul?

Mergi la inceput

anao, iti tin pumnii pentru ziua de maine! bafta!

Mergi la inceput

Buna fetelor ,
M-au sunat pe la ora 16:00 , sunt luptatori copiii mei , sunt in formatie completa , maine la ora 14:00 mergem sa-i luam acasa .
D-na embriolog a spus ca s-au divizat foarte bine , dar ca sunt de nota 8 - 9 . Nu am mai pus intrebari suplimentare , daca s-au divizat bine , de ce sunt de nota 8-9 . Daca poate sa-mi explice cineva ... va multumesc . Succes urmatoarelor fete , pe mai departe ...

Laura

Mergi la inceput

La mine sotul a avut 2 zile de abstinenta. Te mai vezi cu d-na doctor pana in ziua punctiei ?

Laura

Mergi la inceput