FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Laura,ziua 15 de la punctie.Ziua punctiei este ziua 0.
bafta multa,multa
IRIP,ANAOI mult noroc si voua
cred ca noi 4 facem beta cam in aceeasi perioada,sa dea Dumnezeu sa reusim toate

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Laura, Irip are dreptate in ceea ce priveste embriotransferurile. Iti tin pumnii sa fie lipiciosi embrionasii
Irip, sa stii ca la primele trei et, am stat cuminte acasa , in pat, si stii rezultatul.
La ultimul et, dupa trei ore am condus tot bucurestiul, am urcat vreo patru etaje pe scari, am fost la acupunctura, pe urma iar am taiat orasul la volan...si drept sa-ti spun eu nu prea pot fi zen la volan. Sunt extrem de colerica (ca sa nu zic agresiva) cand conduc. Deci, mi-am reluat activitatile ca si cand nimic nu s-ar fi schimbat cu diferenta ca nu am mai ridicat nimic si nu am mai fost la sala(obisnuiam sa practic kick-box). So, daca ar exista un panaceu universal, cu siguranta ca am reusi din prima toate. Asa ca, iti tin pumnii sa fie prima si ultima incercare la tine si sa obtii rezultatul dorit
Daniela, sa dea DD sa iti vezi visul implinit
Anaoi cum esti tu?

Niko, mami de Alex(1995) si 13+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Daniela, bafta multa. Am citit la celelalte capitole ca si tu esti in focuri. Laura, am vazut-o si eu pe Cristina Spatar. Iti dai seama ca mi- a picat fatza, dar dupa aia cand am auzit ce a mai spus mi-a trecut. Ea discuta despre cazul luciu. Dupa cate stiu eu, Nicoleta a facut doar stimulare hormonala nu a apelat la IU sau la FIV. Ma rog, fiecare cu destinul ei. Vom trai si vom vedea. Vorbesc ca babele Niko, e cu dus si intors cu activitatea de dupa ET. unele reusesc stand la pat, altele continuandu-si viata fara efort. Cum ai zis de altfel si tu.

Mergi la inceput

Laura, ai aflat daca in ziua Et mai iei antibioticul? daca nu, sun-o pe asistenta dimineata si intreab-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

IRIP tu nu dormi fetito la ora asta?
Antibioticul se ia 5 zile,incepind cu ziua punctiei,nu se intrerupe,pt. a evita vre-o infectie avind in vedere ca se ``umbla`` pe acolo

daniela

Mergi la inceput

eram treaza pt a imi face Ovitrelul. am stat cu grija sa ma trezesc si sa nu ratez ora

Mergi la inceput

Uitati ce am mai gasit pe siteul kosmogonia. Cateva sfaturi:
- Ve#355;i avea nevoie, probabil, de cel pu#355;in o zi de concediu dup#259; recoltare. Pute#355;i avea un disconfort abdominal sau chiar dureri, sau pute#355;i fi doar obosit#259; #351;i s#259; ave#355;i nevoie de odihn#259;. Nivelul durerii dup#259; recoltarea de ovocite, variaz#259; de la persoan#259; la alta.
Asigura#355;i-v#259; c#259; are cine s#259; v#259; duc#259; acas#259; dup#259; recoltarea de ovocite #351;i embriotransfer.
Anun#355;a#355;i clinica despre orice alergie pe care o ave#355;i
- Unele clinici sugereaz#259; s#259; evita#355;i folosirea de s#259;punuri, #351;ampoane, parfumuri īn ziua recolt#259;rii de ovocite #351;i īn cea a transferului de embrionii, pentru c#259; embrionii pot reac#355;iona prost la mirosuri.
- Nu mānca#355;i #351;i nu be#355;i nimic īn ziua recolt#259;rii de ovocite. Nici m#259;car cafea.
- Nu folosi#355;i lacul de unghii īn ziua recolt#259;rii de ovocite. Unele clinici utilizeaz#259; un dispozitiv care se pune pe deget pentru a citi nivelul satura#355;iei īn oxigen īn timpul recolt#259;rii, iar lacul de unghii īmpiedic#259; citirea corect#259;.
- Scoate#355;i-v#259; lentilele de contact.
- Aminti#355;i-v#259; c#259; nu fiecare folicul con#355;ine un ovocit, a#351;a c#259; s#259; nu fi#355;i surprins#259; dac#259; num#259;rul de ovocite recoltate este mai mic decāt num#259;rul de foliculi vizibili ecografic.
- Orice durere intens#259; īn primele zile dup#259; recoltare, poate fi important#259;. (A se vedea implantarea) Anun#355;a#355;i imediat clinica!
- Majoritatea clinicilor recomand#259; s#259; evita#355;i īnotul, sauna, contactul sexual īnainte de testul de sarcin#259;, sau efortul fizic intens!
- Īncerca#355;i s#259; v#259; p#259;stra#355;i un program flexibil īn s#259;pt#259;māna de dinaintea testului de sarcin#259;. Uneori vine menstrua#355;ia urm#259;toare mai repede #351;i ve#355;i avea nevoie de o perioad#259; de lini#351;te pentru a trece peste dezam#259;girea unui ciclu de FIV e#351;uat! R#259;sf#259;#355;a#355;i-v#259;, alege#355;i alimentele preferate #351;i face#355;i terapie prin cump#259;r#259;turi.

Mergi la inceput

Am eliminat diacriticele ca sa se inteleaga
Veti avea nevoie, probabil, de cel putin o zi de concediu dupa recoltare. Puteti avea un disconfort abdominal sau chiar dureri, sau puteti fi doar obosita si sa aveti nevoie de odihna. Nivelul durerii dupa recoltarea de ovocite, variaza de la persoana la alta.
Asigurati-va ca are cine sa va duca acasa dupa recoltarea de ovocite si embriotransfer.
Anuntati clinica despre orice alergie pe care o aveti
Unele clinici sugereaza sa evitati folosirea de sapunuri, sampoane, parfumuri in ziua recoltarii de ovocite si in cea a transferului de embrionii, pentru ca embrionii pot reactiona prost la mirosuri.
Nu mancati si nu beti nimic in ziua recoltarii de ovocite. Nici macar cafea.
Nu folositi lacul de unghii in ziua recoltarii de ovocite. Unele clinici utilizeaza un dispozitiv care se pune pe deget pentru a citi nivelul saturatiei in oxigen in timpul recoltarii, iar lacul de unghii impiedica citirea corecta.
Scoateti-va lentilele de contact.
Amintiti-va ca nu fiecare folicul contine un ovocit, asa ca sa nu fiti surprinsa daca numarul de ovocite recoltate este mai mic decat numarul de foliculi vizibili ecografic.
Orice durere intensa in primele zile dupa recoltare, poate fi importanta. (A se vedea implantarea) Anuntati imediat clinica!
Majoritatea clinicilor recomanda sa evitati inotul, sauna, contactul sexual inainte de testul de sarcina, sau efortul fizic intens!
Incercati sa va pastrati un program flexibil in saptamana de dinaintea testului de sarcina. Uneori vine menstruatia urmatoare mai repede si veti avea nevoie de o perioada de liniste pentru a trece peste dezamagirea unui ciclu de FIV esuat! Rasfatati-va, alegeti alimentele preferate si faceti terapie prin cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cap. nou

Mergi la inceput