FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Am fost ieri la monitorizare si recoltare de analize. Am endometru de 9.7 mm, pe ovarul stang 4 foliculi (1-19 mm, 1-16 mm, 1-15 mm, 1-14 mm), pe ovarul drept 6 foliculi (1-17 mm, 1-16 mm, 1-15 mm, 1-14 mm, 3-12/13 mm). Pe langa cei 10 foliculi as mai avea si altii mai mititei. Am evoluat bine dupa spusele d-nei dr. Dracea avand in vedere endometrioza si chistul de pe ovarul drep. Continui cu tratamentul pana marti seara, inclusiv, iar in noapte de marti spre miercuri (intre orele 4.30 - 5.00) fac ovitrelle, iar joi este punctia la ora 16.30. Pe la 14.00 ne-a spus sa venim pentru recoltarea sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iti doresc mult succes Ioana , si multi puiti sa-ti rezulte din recolta . Iti tin pumnii

Laura31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

pe fetele curajoase! Laura te-au sunat cei de la clinica? Sau o fi prea devreme. Anaoi, succes pentru ziua de joi. Sa auzim numai vesti bune.
O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

@Mrg si Nikoniko - Stiu ca voi luati omega 3. Eu am luat pana acum omega 3 cu vitamina e de la doppel hertz. Voi de care luati? O fi vreo problema cu vitamina asta E? Voi luati Omega 3 simplu fara altceva in compozitie?

Mergi la inceput

Nu m-au sunat de la clinica , presupun ca in momentul in care se fac cel putin 24 de ore , asta ar fi pe ora 18.00
Sper din tot sufletul sa fie bine . Acum chiar am emotii pentru ca sunt putini .

Mergi la inceput

Laura, nu trebuie sa ai emotii. Sunt fete care au avut acelasi nr. ca si tine si acum sunt insarcinate. Fii optimista, cum ai fost si pana acum. Azi te simti bine?

Mergi la inceput

Ma simt foarte bine , nu ma inteapa ovarele , nu am sangerat deloc , este bine . Am doar emotii si astept telefonul ,
Cred, ca si Crisa si Tebligia nu o sa pot merge pe blasto ,si eu am sperat ca o sa ajung acolo ca sunt sanse mai mari .
Tu cand te mai duci la d-na doctor joi ?

Mergi la inceput

Am mai avut 11 zile de concediu si le-am luat pe toate de luni ca sa fiu linistita ,pentru ca la munca stresul este maxim si nu cred ca imi face bine de loc . D-na doctor a spus ca pe joi crede ca ii implanteaza , deci destul de devreme , sper sa fie bine pana la capat , poate ma pot numara printre fetele care au reusit de la primul FIV.
Doamne Ajuta la toate fetele care vor bebelusi .

Mergi la inceput

Laura, eu mai merg si miercuri la monitorizare. Sper sa fie si ultima si sa nu mai fie nevoie sa mai achizitionez niciun medicament pt ca s-au dublat costurile fata de cat estimasem initial.
Da, fetele au reusit cu ET de ziua a treia. Transferul de blastocisti are sanse ceva mai mari decat ET de ziua a treia, dar nu este o regula. Cum o vrea Dumnezeu!
Te intrebasem cat ai stat la clinica si ce embriolog ai avut, pentru ca eu ieri la 16.40 am intrat la dna doctor si am observat-o pe d-na doctor Marzan. Probabil ca tocmai terminasera punctia la tine.

Mergi la inceput

da, in jur de 16:50 am fost in salon adusa sa zic ca am mai stat in pat in jur de 40 de minute .

Mergi la inceput