FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura32 spune:
Cred ca nu am emotii si datorita faptului ca este primul FIV si nu stiu cum sa reactionez , m-am lasat dusa de val .
Au decurs toate foarte bine si foarte repede pana acum .
Sper sa fie un succes , de regula sunt norocoasa .... 
Laura31
Laura32 spune:
Multumesc Irip , bafta si tie pe mai departe .
Cuma ma intorc, va dau de veste cum a fost . 
Elena1981 spune:
Buna, fetelor! Irip, mie mi-a spus dr exact la ce ora sa fac Ovitrelle. Imi aduc aminte ca mi-a dat si un biletel pt receptie cu ora la care sa fiu programata pt punctie. Am inteles ca toate punctiile se fac dupa- amiaza. Sotul meu a recoltat cu o ora inainte de punctia mea. Laura, bafta multa! Va pup
mrg spune:
Bafta multa ptr Irip si Laura!Sa auzim de noi reusite!Va pup!
Sarcini usoare viitoarelor mamici!

irip spune:
Buna fetelor,
Tocmai ce m-am intors de la monitorizare. Mai continui cu 2 Menopur, 1/2 Gonapeptyl si 150 de Gonal. Miercuri merg din nou la monitorizare. Sa speram ca nu va mai fi nevoie sa continui cu tratamentul si ca spre finalul saptamanii voi face punctia.
Laura si Ioana va asteptam cu vesti.
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
M-am intors de la clinica , punctia a decurs bine ,nu m-am simtit rau , s-au recoltat 6 ovule , 5 de pe stangul si unul de pe dreptul .
Doamna doctor s-a asteptat sa fie mai multe dar acum speram sa fie macar de calitate .
Nu crede ca vor ramane ceva pentru pastrat . Asta este , e bine si asa decat deloc ...![]()
O sa va tin la curent cum evolueaza in zilele urmatoare .
Doamne Ajuta !
Laura31
mrg spune:
Laura,bafta in continuare!Sa iti rezulte cat m multi puiuti!Sa ne tii la curent cu evolutia lor!
irip spune:
Laura, bine ai revenit acasa! cum a fost? cam cat a durat! cat timp ai petrecut la clinica? stii cine este embriologul? Bafta in continuare 
Laura32 spune:
Am ajuns la ora 13 , sotul a dat 2 probe de sperma , dupa prima proba a sotului mi-a montat branula si la ora 15:30 am intrat in sala .
A durat cam o ora in sala ... cu pregatirea anesteziei ... cam o ora si un pic .
La ora 18 am plecat de acolo . Pe ovarul drept a fost mult lichid si nu a recoltat decat unul singur . Embriolog este Luminita Marzan .
Stie cineva daca din cei 6 recoltati , cati embrioni pot rezulta ?
Chiar nu ma pricep iar d-na doctor era f ocupata ca sa o mai stresez si eu cu intrebarile mele . Mi-a spus ca in jur de joi ar trebui sa fie implantati ...