FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Salutare,
din cand in cand imi mai fac si eu aparitia , m-am mai informat cu noutatile, ma bucur ca apar noi pretendente la rangul de mamica,,anaoi, irip, laura,,bafta multa.
Laura-asa cum spuneai, am reusit cu embr de z 3, mi-a fost teama sa mai astept si wk pt a face blasto, nu stiam dc rezista, poate ca da poate ca nu,oricum acum nu mai conteaza, dc medicul spune sa faci blasto mergi pe mana ei, eu am fost incapatanata si nu m-am lasat convinsa nici de embriolog nici de medic, oricum nu regret, am la purtator un bebic de 16 sapt,doamne ce repede a trecut, retraiesc emotiile traite atunci alaturi de voi, imi amintesc cate semne de intrebare imi puneam, catre framantari,asa ca am tranferat 3 embrioni grasi, frumosi si numai unul a fost lipicios
Niko, ce mai faci, nu te-am mai zarit de ceva vreme!!
Mrg, felicitari pt putza, sa fiti sanatosi,
Tebligia,ce se intrevede intre picioruse, ati aflat?
Noi momentan nu stim,urmeaza sa mergem in noiembrie pe la inceput, poate se lasa vizionat
Elena ai grija de flacai, multa sanatate in continuare si trage de termen cat mai mult.

Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine...astept multe bhcg cu valori mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

crisa suntem purtatoare de bebe cu putza:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Acum m-a sunat de la clinica , am ramas cu 3 embrioni . Maine vedem cum se divid si in functie de cum decurg lucrurile mergem mai departe .
Se pare ca ii transfera in ziua a 3 -a. Doamne ajuta !

Mergi la inceput

se poate sa mai pierd din ei pana maine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Laura, suntem virtual alaturi de tine. Poate pot sa-ti raspund la intrebare fetele care au trecut deja prin asta.
Crisa, ti-ai gasit medic? Stiu ca erai in cautari. Unde vei naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ladies, kiss u all
Fetelor care sunt in focuri le tin pumnii si le doresc sa obtina un beta mare
Laura, eu la primul fiv am avut 18 ovocite si 7 blastocisti, iar la fiv 2 am avut 15 ovocite- 10 embrioni de ziua a treia si trei blastocisti. Asa ca, nu exista o regula. Tinem pumnii sa fie embrionii rezistenti si lipiciosi.
Irip, Anaoi,
Crisa,Elena,Mrg, Tebligia burticile
Revin mai tarziu cu noutati pt ca sunt pe fuga acum

Niko, mami de Alex(1995) si 13+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Nikoniko, tu nu ai mai facut tratament la al doilea FIV ?... presupun ca ai avut embrioni ramasi in urma primului tratament .
Sarcina usoara in continuare .

Mergi la inceput

Dupa ET se sta numai la pat ? Nu ai voie sa faci nimic ?

Mergi la inceput

Laura, NIko a congelat dupa primul Fiv, apoi a transferat, dar din pacate nu s-au prins. Deci pt Fiv 2 a reluat tratamentul. O sa ma corecteze NIko, cand va avea timp, daca am gresit. Dupa ET, nu trebuie sa faci efort. MRg, Crisa, Tebligia, Niko, Crisia, la voi cum a fost? Imi amintesc ca mi-au spus ca au fost o saptamana in concediu de odihna, dar nu mai tin minte daca mi-au spus ca au stat numai in pat.

Mergi la inceput

LAura, azi te-a sunat doamna Luminita Marzan sau alticineva ca sa-ti spuna de evolutia embrionilor?

Mergi la inceput