FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 9
Cris_25 spune:
Tocmai m-a sunat PK ... s-au fertilizat doar 3 din 5 ... asa ca 90% miercuri o sa fie ET ... sper sa reziste pana atunci
monilaza, anchusa, cum a fost azi la control?
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Tocmai m-a sunat PK ... s-au fertilizat doar 3 din 5 ... asa ca 90% miercuri o sa fie ET ... sper sa reziste pana atunci |
Nu te stresa, important e sa fie embrionii de calitate si sa se cuibareasca la tine 9 luni. Iti tinem pumnii, te asteptam cu vesti bune.
Cris_25 spune:
Loretta, multumesc de incurajari. Eu am experienta proasta cu evolutia ovocitelor. La primul FIV au fost vreo 16 foliculi, din care 14 ovocite... a doua zi ramasesera 7 ... iar in ziua cu transferul erau doar 3 (2 de 4 celule, 1 de 1 celula). Asa ca, prefer si eu sa fie putine, dar sa fie de calitate!
Tu cum stai cu tentatiile? Mai ai trei zile pana la beta ... fii curajoasa! Iti tin pumnii sa fie beta mare De maine putem incepe galeria ...
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Loretta, multumesc de incurajari. Eu am experienta proasta cu evolutia ovocitelor. La primul FIV au fost vreo 16 foliculi, din care 14 ovocite... a doua zi ramasesera 7 ... iar in ziua cu transferul erau doar 3 (2 de 4 celule, 1 de 1 celula). Asa ca, prefer si eu sa fie putine, dar sa fie de calitate! Tu cum stai cu tentatiile? Mai ai trei zile pana la beta ... fii curajoasa! Iti tin pumnii sa fie beta mare De maine putem incepe galeria ... |
Chiar te rog sa faci galerie de maine dimineata fiindca voi merge maine sa fac beta...nu mai am rabdare pana joi. Oricum maine va fi ziua 10 de la ET ar trebui sa iasa deja. Doamne ajuta sa fie bine! Asa ca maine seara voi sti cum stau.
monilaza spune:
Revin cu vesti. Astazi estradiolul 1735, foliculi de 16 si 15mm. Joi punctia. Sper sa fie bine.
Cris, bafta!
tonirro spune:
cris, bafta multa la ET! Fii optimista si convinge-i sa ramana la tine in burtica 9 luni! monilaza bafta la punctie! . Fruntea sus, genunchii tari, o sa fie bine! loretta ma inscriu si eu la galerie . Iti tin pumnii!!!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
kemskaia spune:
salutare tuturor!
nu am intrat de multisor, dar vad ca va tineti de treaba bravo!
felicitari burticilor, mamicilor si...taticului!
si..mult succes fetelor "in focuri"
as fi interesata de experientele voastre in legatura cu deficitul de progesteron. eu nu mai am menstruatie de cateva luni decat cu ajutorul medicamentelor (duphaston) iar progesteronul in faza luteala e subunitar, mult sub limite normale.
cum as putea eu sa verific hormonalele in situatia asta? ca stiu ca sunt relevante pe CM natural. ultimele analize hormonale aratau binisor, cu TSH de 2,1 si FSH cam maricel, restul in limite normale.
din cauza dezechilibrului hormonal am si niste chiste la sani, cica de dim mici, dar sunt destul de multe; dr endocrin. mi'a recomandat 3 luni de Oncoxin (antioxidant puternic).
voi merge din nou la medic in curand...dar pana atunci, poate aflu cate ceva din experientele voastre.
va multumesc
camelia
mbadaran spune:
Buna,
Aceeasi problema am avut si eu, deficienta de progesteron. Am SOP, menstruatia reglata doar cu ajutorul duphastonului.
In iulie am facut laparoscopie, drilling ovarian.
Luna aceasta am refacut hormonalele in z3, 15 si 21, si suprinzator progesteronul avea in z 21 o valoare chiar buna, 8, dr era chiar incantata de rezultate. Plus ca luna aceasta am ovulat natural, fara ajutorul medicamentelor.
Se pare ca drillingul da rezultate, acum sper sa vina mai repede.
Mihaela