FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Loretta- Doamne Ajuta sa vii cu o veste buna!

Chris- sper ca cei trei embrioni sa evolueze frumos! Fii optimista si pregatita sa ii iei acasa!

monilaza, bafta multa la punctie!

anchusa, pe unde esti? cand e punctia?

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

ciao fetelor,

nu am mai scris de mult dar de citi tva citesc in fiecare zi.
Felicitari celor care au reusit si multa bafta celor care sunt in focuri.
In septembrie incep si eu tratamentul pt primul FIV la Budapesta la Kovacs.Dupa 4 inseminari nereusite doctorul a zis ca nu mai vrea sa imi "streseze" ovarele si trecem la Fiv.
Am mari emotii dar speram sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Loretta,
Ma pentru un beta MAREEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

rezultatul beta : 0.371...fara cuvinte
va multumesc pt sustinere, atat pot spune in acest moment, sper ca ma intelegeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Loretta, sunt tare suparata pe DD! Nu inteleg... nu am cuvinte... de ce? de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

mbadaran, da, drilling'ul da rezultate
dar nu si la mine, din pacate...si eu facut laparo in iunie, drilling ovarian, dar dupa, menstra a intarziat iar progesteronul...dezastru! cea mai mica val pe care am vazut'o ever!!! 0,0 si ceva

dar eu sunt 'o ciudata' dr meu, dar si dr cu care am facut FIV sunt de aceeasi parere nu prea reactionez 'normal' la stimuli hormonali

avand doar menstre induse, controlate hormonal, eram curioasa sa stiu cum pot verifica hormonii de z3, de ex...

sa vedem, poate mai apar si alte pareri de'ale 'patitelor'
asta pana ajung din nou la dr...

multumesc frumos

loretta, imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

loretta imi pare rau; toate intelegem si suntem alaturi de tine MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna seara fetelor

loretta,imi pare rau.

fetelor,eu am deficit de faza luteala insa nu chiar atat de grav.
nu am PCOS,am menstra regulata,hormonale de ziua 3 bune,doar PRG e cam mic-in jur e 5 in ziua 21...si pentru a corecta faza luteala iau Prg inj.zilnic inceapnd cu 2 zile inainte de ET.

cu alte info nu stiu sa va ajut.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliana2707 spune:

Buna fetelor,

Loretta, din suflet imi pare atat de rau mai ales ca exact acum o luna, am vazut negru in fata ochilor de la Beta ala de numai 0,9!
Din pacate nu a iesit de prima oara desi in sufletul meu eram convinsa ca va fi asa cum imi doresc pt. ca toate au mers excelent. Imi cer scuze ca nu am mai scris deloc insa mi-a fost mult mai usor sa nu mai citesc nimic despre fiv, sa ma distrez si sa ma bucur de plaja, mare, pescuit si tot ce ma tinea departe de fiv.

Ei, acum ca mi-am dat refresh, ne apucam din nou de treaba. Mai avem doi embrioni pusi la pastrare, i-am scris dr.PK insa, distrata cum sunt nu prea am inteles ce trebuie sa fac exact pt embrio transfer.
Motiv pt care apelez din nou la indulgenta voastra si va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat. PK mi-a zis ca pot sa fac aici eco in jurul Z10 si apoi cand ajung foliculii la 17-20 mm sa fac Ovitrell dupa care la 5 zile dupa Ovitrelle facem ET. Si intre timp sa iau elevit. Cam in a cata zi trebuie sa fiu acolo? Habar nu am desi dupa calculele mele, inteleg ca in Z10 eco, apoi undeva in jurul Z11-Z12 ovitrelle si intre Z16-Z17 ET. Offfff......greu cu matematica..Va multumesc pt ajutorul acordat de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Loretta, imi pare tare rau ... nu stiu de ce DD ne pune la asa grele incercari ... Capu' sus ... o sa vina el bebele la un moment dat!

Eu ma pregatesc pentru ET ... sper sa vin maine cu vesti bune ...

Mergi la inceput