FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Acuma m-am intors de la clinica. Estradiolul a iesit 2733. Nici azi nu fac gonalul si maine iar la sange. Deci, este a doua zi fara gonal, ci doar gonapeptyl. Ati patit careva asa?
Aveti idee daca se plateste parcarea duminica? Si cum ajung de la clinica la gradina zoo. Cum stai cu spatele la clinica(pe sos.principala), in stanga sau in dreapta?

Nu se plateste parcarea nici sambata nici duminica. Imi pare rau pt valoarea mare a estradiolului. Dar ce ti-a spus dr? Se poate face ceva?
iti tin pumnii sa fie bine pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

monilaza,eu sunt de parere ca nu ai o valoare atat de mare a estradiolului incat sa te sperii.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Acuma m-am intors de la clinica. Estradiolul a iesit 2733. Nici azi nu fac gonalul si maine iar la sange. Deci, este a doua zi fara gonal, ci doar gonapeptyl. Ati patit careva asa?
Aveti idee daca se plateste parcarea duminica? Si cum ajung de la clinica la gradina zoo. Cum stai cu spatele la clinica(pe sos.principala), in stanga sau in dreapta?

Nu se plateste parcarea nici sambata nici duminica. Imi pare rau pt valoarea mare a estradiolului. Dar ce ti-a spus dr? Se poate face ceva?
iti tin pumnii sa fie bine pana la urma

Nu stiu de ce. Dar banuiesc ca am avut doza de gonal prea mare din moment ce mi-a taiat injectie. Am ramas numai cu gonapeptyl. Sper din tot sufletul sa fie bine pana la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

monilaza, o sa fie bine ... sti linistita! Ti-a intrerupt Gonalul ca sa nu te hiperstimulezi. Esti pe maini bune. Daca-mi facea si mie estradiolu, n-as fi ajuns la hiperstimulare. Cand mi l-am facut eu de capul meu, era mai mare de limita superioara a aparatului (>15 781)... deja era prea tarziu!

Asa ca stai linistina, dr. stie ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

monilaza sa bei apa. si parca mai era ceva cu oua? ce era fetelor pentru caz de hiperstimulare? nu mai stiu.
eu stiam de pe forum ca in jur de 3000 e de hiperstimulare. parca.
dar nu e cazul sa te sperii sper. sper sa se ocupe de tine. pe la szeged se faceau perfuzii cu albumina nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fetelor,nu o mai speriati de pomana.
valoarea ei chiar nu este una exagerat de mare.
sunt medicii alaturi de ea care o vor invata ce sa faca daca totusi se va instala hiperstimularea.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Nici mie nu mi se pare mare valoarea ei ... de aia incercam sa o linistesc! Pupici si bafta la injectat in continuare ...

Eu am avut azi punctia ... 6 foliculi... 5 oo ... Vedem maine cdum se dezvolta ... Am niste emotiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

gia, acum am vazut postarea ta ... felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombi

Salutari din Spania, de pe Costa Brava!
Felicitari gravidutelor dragoste777 si gia_1986 si taticului tannoo25!!!

merci, si vacanta placuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

mai fetelor,nu o mai speriati de pomana.
valoarea ei chiar nu este una exagerat de mare.
sunt medicii alaturi de ea care o vor invata ce sa faca daca totusi se va instala hiperstimularea.

Mersi de incurajari.
Azi mi-a iesit estradiolul 1500. Am primit iarasi gonal 112,50UI. Maine iar la Szeged pentru eco si sange. Este a 10-a zi de stimulare.
Azi am ajuns si la ZOO. A fost o relaxare binemeritata dupa atatea drumuri la clinica(vineri,sambata,duminica). Gradina ZOO este foarte mare si frumos amenajata. Multe animale, prezentate pe continente. Ne-a luat 5 ore sa vedem toata padurea(gradina este amenajata intr-o padure)
Voi reveni maine cu noutati despre evolutia mea.

Mergi la inceput