FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

samira, tot in Cehia, desi sotul are niste pitici pe creier impotriva lor. Dar de cautat alta clinica, nu cautam. Asa ca daca vrem sa incep peste o luna - doua, vom merge din inertie tot in Cehia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ancusha,Premenstrilul are o cantitate prea mica de Vittex.
Vittexul pur are in general 400mg per/capsula si doza recomandata este de 1,6gr.

sabina,eu am deficit de faza luteala.estradiolul l-am avut mereu mic in ziua 3 dar si PRG in ziua 21 a fost aproape de limita inferioara a intervalui de referinta si asta nu e bine.
PK spune ca PRG trebuie sa fie mai mare de 10 ca sa poata sustine o sarcina...medicii de la Viena sunt mai pretentiosi si-l vor peste 15...eu cu 5 al meu nu stau prea bine nici pentru medicii din Ro macar

cat despre tartinele de la biserica...nush ce sa zic...parca as zice pas...prajituri,sampanie da.
si eu sunt la aragaz...am vinete la copt.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bombiDoamne-ajuta sa fie cu reusita

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira mi-ai dat o idee f buna
stiam traditional vin dar nu mi-am dat seama ca pot lua sampanie....
ghita de mine.
deci pas la tartinele mele. macar ii vedeam pe altii cum mananca si ma bucuram ca eu una: vinete-estrogen, branza-estrogen, rosie- vit. K. painea asa si asa...:) glumesc. ma agat si eu de asa ceva dar cu moderatie:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

sabina- sa ne traiasca ! da stiu ca ne nimeriram!

ai fost TOTALA cu vinete =estrogen, rosii= estrogen

Total offtopic fetelor: p-aci pe la capitalisti nu prea se poarta treaba cu praji la biserica, INSA, la noi tot clanul o intinde apoi la restaurant, e ditai nunta . Ma gandesc ca in cazul in care nu iesea cu petrecania asta mare la restaurant am fi dat ceva bomboane la biserica, fara prea multe alte chestii suplimentare. Eu m-am sfatuit cu fina si am ajuns la concluzia ca nu punem nimik la biserica, pentru ca toata lumea in juma de ora va fi la restaurant, si-asa ca am 7 pungi , etichetate , fiecare cu ce contine -stiti si voi cum e , 100 de minuni de dus, fiecare cu rostul ei. Vin la biserica ducem pt preot, ca sa aiba la biserica il sfinteste si apoi impartaseste cu el. In rest, cum am zis, masa si dansul mai incolosha ;)

Apropo de nefertilizat. Eu zic ca totusi stie PK ce vorbeste cand zice sa mai asteptati. dragoste a avut parte de o intamplare de genul asta la FIV-ul din primavara, n-au vrut sa se fertilizeze si nu au ajuns la ET INSA in iulie ati vazut ce blasto frumos si numerosi a avut.

Samira, pe mine ma ajuta fff mult sa vizualizez reusita mea. Si nu imi e teama ca o sa cad prea de sus. Dezamagirea in caz de esec exista indiferent ce ai crezut/sperat inainte. Diferenta e ca atunci cand vizualizez reusita mea sunt mai increzatoare, mai optimista, am alt tonus.Stii cum e vorba aceea : iti poti fi deopotriva si cel mai bun prieten si cel mai aprig dusman. Iar eu am ales sa imi fiu prieten de nadejde, imi fac mereu galerie, imi spun mereu ca va fi bine si ca data viitoare va fi bine pana la capat. Ocazie cu care imi schimb acum si semnatura- eu si omuletzul de la Johnny Walker ;)

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Bombi- sa fie cu noroc! Abia te-asteapt cu vestile bune, ti-am zis, eu nu ma supar nici daca ma anunti dupa ce ai nascut ;)
Fug ca am tras chiulul azi in cel mai mare fel! Weekend frumos tuturor fetelor!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ancusha,Premenstrilul are o cantitate prea mica de Vittex.
Vittexul pur are in general 400mg per/capsula si doza recomandata este de 1,6gr.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

vitexul care zici tu e foarte bun numai ca tre'sa iei 4/zi si eu uit.Contine 400mg pulbere vitex(cu tot ce contine planta ).La cel de zic eu se raporteaza numai la substanta activa din planta-cum sa zic- au extras substanta activa din pulberea de vitex.Deci in capsula este extractul rezultat in urma concentrarii,din cauza asta sunt 40 mg.
Din pacate nu mai stiu la 400mg pulbere cate mg de substanta activa exista(si citisem undeva asta)

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

cybele, mi-au dat lacrimile cu omuletul tau. Ma bucur nespus cand vad ca gandesti asa. Data viitoare cand vrei sa ma suni, suna-ma, da? Am vazut ca rupi net-ul dar scopul scuza totul . Fa listele si tabelasele tale acolo, sa ai totul clar, sa incepi sigura pe tine si pe fiv-ul asta.Samira, am citit ca vrei sa incepi cu Clexane din z1 si te aplaud. Nu pentru ca sunt fan Clexane dar asa simt eu...pentru cateva dintre noi. Si floryna va incepe, de la prima ovulatie. Chiar cred ca toamna asta va fi toamna nostri. Sa nu razi de naivitatea/optimismul meu; cu riscul de a parea ridicola, tot spun ce simt .Si asta simt fetelor, si-mi canta inima cand vad atata activitate aici, atatea incurajari, Ma agit pe langa monitor citind despre pregatirile, analizele si dietele voastre. Zambesc de una singura citind ce si cat scrieti. adc sar'na de incurajari . Copiii mei sunt in extaz. Piticul il am de trei saptamani la tara la socrii, il aducem week-end-ul asta, dar piscoata e langa mine non-stop. Stie tot, asteapta cu nerabdare o eco pe burtica sa poata intra si ea cu mine; imi maseaza mainile si picioarele zilnic, imi lasa mie dulciurile si fructele , si bineinteles vorbeste cu burta mea (inclusiv de fata cu altii). Sarcina usoara si la termen ! M-ati pus pe jar cu tartinele si vinetele asa ca o sa iau o pauza de "gustare".Week-end placut fetelor! Bafta multa multa la punctii si eco (parca nu e nici un ET week-end-ul asta)! Petrecere frumoasa nasicilor! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

buna tuturor!
iata ca indraznesc si eu sa ma bag in seama... in sfarsit. va urmaresc de cateva luni si va rog sa ma credeti ca am fost alaturi de voi si cand au fost reusite, si cand au fost esecuri.
Asta pt ca am si eu oaresce experienta in domeniu, si stiu cum e sa faci tot ce tine de tine, sa speri, sa fii descurajata si apoi sa o iei de la capat; dar despre asta va voi povesti intr-un alt mesaj, ca sunt la primul si va trebui sa scriu 10 pana sa-mi apara postarile in timp real. Sper sa ma suportati cu povestile mele
Asadar, sa dau si eu o veste buna de incurajare pentru toate fetele - FIV 2 cu PK la sfarsit de iulie; rezultat: o inimioara vazuta luni la ecograf
Felicitari viitoarelor mamici si succes tuturor fetelor in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

felicitari haydee. sa fie f bine pana la capat.

cybele pe aici e fiecare cu treaba lui:))
adica noi ca nasi trebuie sa ne acoperim datoriile la biserica iar parintii trebuie sa se ocupe de restaurant dupa. aici nu trebuie sa duc vin preotului. am intrebat si mi s-a zis ca nu.
de obicei aici nasii trebuie sa aduca ceva dulce si ceva de baut. dar eu cum sunt un mare fan de vinete/avocado+branza gen o telemea/feta+rosii ma gandeam sa-i chinui si pe altii dupa gustul meu.
dar ti-ai si facut traistutzele????
eu nimic inca
ups

Mergi la inceput