FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bombi mult succes, bafta si alinierea astrelor:)
poate daca cineva dintre voi doi e cu inima stransa poate n-ar fi rau sa cauti alta clinica.

ancusha acuma m-am uitat la dimensiunea foliculilor tai. ce mai. perfect. ai mei parca erau in ziua 6 de 8-14. si tot cred ca o luasera inainte. eu aveam si endo stratificat din ziua 6. dar la mine e poveste veche cu estradiol, endometru si ovulatie rapida.
cred ca un "clocit bun" iese daca sunt in jur de 12 in ziua 6. asa mi-am format eu parerea citind forumul asta.
asta e una din cauzele pentru care sunt necajita. inteleg ca un dospit bun mi-l asigura suprefactul dar cumva nu reuseste sa tina in frau la mine o ovulatie prea rapida.

si doar o mica completare. eu una nu m-am gandit nici la bine nici la rau cand ma gandeam la primul FIV. cand m-am intors din budapesta aveam ceva treaba la munca. mi-am zis ca uit repede. n-a fost simplu. imi picau gandurile de efectiv imi dadeam seama dupa ca nu ascultasem o conversatie intreaga. dar picam asa serios si eu, de fapt, trebuia sa fiu foarte atenta la ce faceam!!!
nu stiu unde va duce chestia asta in cazul meu. eu una sunt foarte de acord si cu adoptia dar sotul meu inca nu. in seara asta fusei la frizer ca sa n-am maine o grija si angajatele isi barfeau o colega ca toata ziua se duce si-si face radiografii:). asta este si groaza mea cea mai mare: sa merg la n doctori, sa suport diverse vocabulare/ expresii/ sfaturi, sa sper si sa nu ma aleg cu nimic. si in timpul asta lumea din jur sa spuna ca fie nu vreau eu copii, fie nu-mi iese pt ca sunt stressata, fie trebuie sa ma mai rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

multumesc, 5ab1na!
sa va spun si eu cate ceva despre mine:
hidrosalpinx pe trompa dreapta, laparoscopie si neostomie in 2009, stim ca sansele sa mai functioneze normal sunt aproape nule
2 IAS-uri nereusite in 2010 la Bucuresti, nici nu ma mir, ca la stimulare cu Ova mit endometrul era de 6 mm si foliculii pe ovarul stang, adica fix unde nu trebuia
FIV la Bucuresti in 2010 despre care nu stiu daca sa zic ca a fost nereusit sau reusit... 10 ovocite, 8 fertilizate, dublu transfer in ziua 3 si in ziua 5 cu embrioni de calitate A, 4 blasto congelati; totul de nota 10, ni s-a spus, cu sanse foarte mari
dar... am inceput cu beta mic (19), apoi 27, apoi am sangerat putin, beta 100, am sangerat mai tare, beta 400; si atunci am fost la eco - 2 saculeti, fara embrioni vizibili... apoi s-a fasait... am sangerat, beta a scazut si dusi au fost...
am incercat 2 FET-uri cu blasto ramasi; aratau rau dupa decongelare si mi s-a spus ca nu am sanse; deci nu i-am transferat
si am inceput analize peste analize: trombofilie, cariotip, anticorpi... nimic in neregula
apoi am incercat inca 2 IAS-uri, de data asta cu foliculi pe ovarul stang, endometru de 10-11, nereusite
si uite asa am luat drumul Budapestei...

Mergi la inceput

eu nu stiu ce e aia neostomie.

important e ca ai rezolvat. sa te gandesti ca de-acum va fi si mai bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

si ultimul pe seara asta... sper sa nu va plictisesc
Budapesta... cu analize si toate temele facute mergem la prima intalnire cu PK; analize beton.. mai putin prolactina aproape dubla (nici nu ma mir la cat stres bag in fiecare zi la serviciu); ca sa o diminuez pentru care mi-a recomandat bromocriptina pana la primul test de beta
mi-a dat schema - suprefact + menopur, am luat medicamentele si ne-am intors acasa
ne-am pus pe treaba, 10 zile de AC, apoi 4 de pauza, apoi injectii
vizitele de rigoare la PK pentru monitorizare;
in ziua punctiei am recoltat 11 ovocite, s-au fertilizat 8, iar in ziua 3 aveam un singur 8A1, un 8B2 pe care i-am si transferat; au facut inclusiv assisted hatching;
restul - un 6B2 inca vreo 4 mai putin grozavi i-am lasat acolo, din pacate nu au putut congela nimic
deci Cris, nu numarul conteaza, ci calitatea, nu-ti face probleme

altfel.. la Korall e foarte frumos, iar Robert de nota 100, dar asta stiti deja
am vizitat cam tot ce puteam in Budapesta, am fost inclusiv in cele 3 orase de pe cursul Dunarii - Szentendre, Visegrad si Esztergom - pt cine nu a fost, sa stiti ca merita sa mergeti 1 zi acolo.

cam asta e... poate nu am intrat in prea multe detalii, dar pot da oricand amanunte, daca cineva are nevoie
by the way... in aceeasi perioada cu mine a mai fost un cuplu, cazat tot la Korall. Din pacate nu am tinut legatura si nici nu cred ca fata respectiva e activa pe forum. Daca insa ne citesti, sa stii ca sper din tot sufletul sa fie bine si la tine
cate o pentru fiecare, weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

eu sunt maestru la ovulatie in ziua 10...11, foliculi de 10 cel mult 14
nu aveam ce face cu ei
Pana la urma s-a stabilit ca stau prost cu rezerva ovariana(acum chiar foarte prost) ca in rest....totul e minunat

anchusa

Mergi la inceput

ancusha eu ovulez natural in ziua 11 dar am folicul de 24-25 mm. daca s-o numi ovulatie...cine stie ce contin foliculii aia.
din cauza asta imi imaginez ca ovocitele astea trebuie sa dospeasca cat mai mult. tot mi se pare ca 18 mm, dimensiunea la care se face punctia, e mica pt mine:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Haydee, v-ati chinuit si voi ceva, nu gluma!

ma bucur ca schema superfact+ menopur a functionat perfect, si sper ca luptatorul tau sa nu iti dea emotii, sa vina la termen sanatos tun!

sabina- incep cu offtopicul- si la noi fiecare cu partea lui-biserica si restaurant; insa si noi si finii avem experienta nuntilor de august, si a bomboanelor de la biserica facute coleasha de la caldura, ne-am gandit impreuna si am zis ca mai bine nu, ca maine tot peste 35 de grade vor fi, evenimentul avad loc la orele prinzului...

anchusa-sabina, eu stiu ca ovulez cam in zi 13 14. Punctia am avut-o in zi 14, data trecuta nu s-au grabit domnii sa creasca f tare, a fost bine asa dupa rata de fertilizare.CM-ul asta am fost la o eco in zi 8, aveam folicul de 14. Cum inteleg ca rata medie de crestere e cam de 2 mm pe zi => ca prin zi 13 s-a intamplat, ceea ce s-a cam suprapus pe semnalele cunoscute ale corpului. La FIV-ul din primavara nu prea stiam dimensiunile, ca nu prea l-am intrebat pe PK, tot ce imi doream era sa treaca cat mai multe cocoloashe pe hartia aia

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu ovulez in ziua 16-17-18
si abia anu trecut am descoperit asta...dupa 4 luni de monitorizare de capiasem...ca altfel avem impresia despre mine ca-s perfecta

sa va distrati la botez...si eu am botezat acum o luna si a fost tare fain.
am 3 finuti de botez si 3 fini de cununie.

we fain tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

nu stiu unde va duce chestia asta in cazul meu. eu una sunt foarte de acord si cu adoptia dar sotul meu inca nu. in seara asta fusei la frizer ca sa n-am maine o grija si angajatele isi barfeau o colega ca toata ziua se duce si-si face radiografii:). asta este si groaza mea cea mai mare: sa merg la n doctori, sa suport diverse vocabulare/ expresii/ sfaturi, sa sper si sa nu ma aleg cu nimic. si in timpul asta lumea din jur sa spuna ca fie nu vreau eu copii, fie nu-mi iese pt ca sunt stressata, fie trebuie sa ma mai rog.

apopo de ce zici sabina, parca pana prin primavara imi mai pasa cat de cat ce credea lumea, ma tot atacam la fiecare indemn tamp"hai apucati-va de copii ca trece vremea"; apoi,cand am pierdut sarcina chiar nu mi-a mai pasat de nimik; sunt convinsa ca si-acum sunt oameni in jurul nostru care gandesc la fel, insa am grija sa le strecor cate o privire de indata ce discutia mi se pare ca deviaza ca sa li se ia; altii ii simt si sunt cu totul langa noi, unii au stiut sa ne-o spuna si sa ne-o arate. deocamdata sunt dispusa sa lupt pt chestia asta cu riscul de a ma considera cineva o ciudata sau de a fi aratata cu degetul ca ma duc saptamanal la doctor, ca la shopping- nu imi pasa, sa ma vad eu cu copil si gata!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

multumim frumos samira, sa-ti traiasca finutii si sa fie sanatosi!

da, si eu credeam despre mine ca sunt perfectiunea intruchipata , pana am vazut foaia cu AMH-ul , cand am facut un soc , in adevaratul sens al cuvantului. Dar incetul cu incetul imi revin eu, nu vreau sa ovulez neaparat pan la 50 de ani, vreau sa-i dau bataie acu si sa iasa BB! Am zis!

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput