FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 3
dragoste777 spune:
buna fetelor
scara larga numai noi 2 eu cu Gia, am fost impreuna, 1 zi diferenta am avut cam toate procedurile, punctia, Et, test, si reusite slava Domnului.
In leg. cu Vitexul eu luasem mai demult Mastodinon dar sa stiti nimica na facut, eu cred ca e mai eficient la fetele cu Fsh mare. dar poate la altii functioneaza, in general naturistele nau functionat la mine, ceaiuri, tincturi (branca ursului, mugur de z.)eu in ciclul de stimulare luasem Arginina si Royal jelly, si dupa et ceai cretisoara, nu stiu cum mau ajutat ca intrebasem si pe dr. zicea ca nu e demonstarat stintific ce ajuta ex. laptisorul de m. dar nu sttica, asa ca luasem.
In legatura cu Tsh acuma scria dr. ca intrebam cat timp tre sa mai iau eutiroxul a sic pe toata perioada sarcinii verificand sa nu depaseasca 2,5 unitati. cred ca astai limita.
eu din cauza pco luasem si Siofor.
bafta cris, anchusa
cybele spune:
hehehe dragoste, am mirosit eu cum sta treaba si ca de gia era vorba cand imi povesteai de fata care a reusit cu un singur blasto! Bravo Gia, fata curajoasa si precauta, uite ca acum mai ai si pt fratior ;)
Eu chiar ma intrebam ce as fi facut cand mi-a povestit dragoste cazul vostru , cred ca treansferam 2 pe principiul ce-i in mana nu-i minciuna! Bravo tie ca ai avut curaj , a riscat si ai castigat! E mare lucru sa stii ca ai copilasi in tabara de ski! ;)
dragoste , pupici mami de gemanasi
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
samira33 spune:
cybele,eu am luat din ziua 1 de CM.
dau pe cutia cu 100 de pastile 40 de lei si-mi ajunge 25 de zile ca iau 4 capsule pe zi.
ma pastilez dimineata si seara si-l pastilez si pe consort cu Macca-desi nu are probleme cu gigeii ma gandesc eu ca rau nu are ce sa-i faca,macca imbunatateste mult spermatogeneza.
lui o sa-i dau insa pana in ziua punctiei.
si ii mai dau Magne-B6.
iar eu mai iau coenzima Q10,L-arginina,Acifol si Aspenter la 2 zile.
fetelor,intr-o zi tot o sa ne iasa si noua gravideala...trebuie doar sa nu pierdem increderea.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
:) da samira asa e
eu iau de azi abia omega 3 si cu magne+b6. elevit am luat fara intrerupere din cauze de MTHFR.
am luat spirulina ceva timp si cred ca m-am ales cu E2 mare din cauza spirulinei.....
adc spune:
Hihi, n-am mai fost atat de activa ca azi niciodata... dar nu va luati dupa mine fetelor, stiu eu daca o fi bine ce am facut???
Ca sa raspund totusi:
Cybele, am avut productie mult mai slaba la primele 2 FIVuri, am reactionat aproape identic, 5 ovo mature recoltate (desi erau vreo 7-8 la eco).
Prima data initial s-au fertilizat toate, am ajuns cu 2 embrioni f buni, 2 asa si asa si unul necajit in Z3, dar am transferat doar 2 (fraiera de mine, ii vedeam deja implantati!), ceilalti s-au pierdut.
A doua oara s-au fertilizat 4, am ajuns la 2 blasto f buni (asa a vrut PK), in Z3 erau cu totii inca dezvoltati corespunzator, chiar f bine, ceilalti s-au pierdut in Z4.
Sabina, la toate fiv-urile luat avut Mastodynon, inclusiv peste AC, si nu de capul meu, la primul am oprit inainte de inceperea stimularii, la al doilea (si al treilea) am continuat pana in preziua punctiei. Am si acum mailul de la PK in care-mi spune "this time I'll ask you to continue Mastodynon and stop it at the retrieval", si asta imi scria inainte de a incepe AC.
Samira, tu cum esti, ai facut histero? In alta ordine de idei ce rost ar avea sa te complici cu Vitex peste stimulare cand ai avut de fiecare data productii f bune de ovo? La mine rezerva e pe duca, si n-am functionat ca ceasul niciodata. E logic ce spui ca nu merge nimic hormonal peste AC, dar... asa mi-a spus, de 3 ori la rand . Tot el spune aca nu la toata lumea acest produs are efect, dar daca are, el ii acorda incredere.
Totusi, eu nu am luat Mastodynon luni de zile intre fiv-uri fara pauza, doar cu o luna si ceva inainte, si pe langa asta nimic altceva, a, ba da, acid folic dar in doza mica, 1mg pe zi.
samira33 spune:
sabina,sa stii ca si eu am incercat Spirulina insa aveam o senzatie de voma foarte accentuata de la ea si am renuntat la ea dupa o saptamana.
am introdus insa arginina pe care o tolerez bine.
voi lua si eu Femibion 1 si Clexane din ziua 1 in luna cu FIV.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
tonirro spune:
Gia, felicitari! Sarcina usoara si la termen!Dragoste, felicitari la dublu inca o data! Cybele mai ai putin. Un CM si intri in linie dreapta... Stii tu..."toamna se numara bobosii". Noi sa numaram . Familionul meu a plecat la tara, am ramas singurica acasa cu catel, purcel , asa ca am luat la citit tot ce n-am citit la timp. Ma bucur ca te pregatesti temeinic, te simt mai optimista, mai "pusa pe treaba" . Nu mai am rabdare. Stiu ca iti spun intr-una, dar cand dai tu start la AC-uri eu dau start la ros de unghii; pana atunci ma concentrez sa le las lungi . Multa bafta fetelor! Inteleg ca asta s-a anuntat ca fiind un capitol cu din start asa ca sper sa veniti numai cu vesti bune!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
samira33 spune:
adc,inca nu am facut histero...astept sa vina CM cam pe 3-4 Septembrie si apoi fac.
in ideea ca mi-a facut bine si data trecuta Vittexul ma gandesc sa-l intreb daca e o idee buna sa merg cu el peste stimulare ,pana la punctie...insa,pe de alta parte,vorba ta...cata vreme am obtinut rezultate bune fara sa-l folosesc peste stimulare de ce sa il folosesc acum!!!
in fine...sa vedem.
cand imi vine CM imi trag si hormonalele...chiar sunt curioasa cum vor iesi.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
cybele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 fetelor,intr-o zi tot o sa ne iasa si noua gravideala...trebuie doar sa nu pierdem increderea. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
sa stii ca asa este, nu trebuie sa ne pierdem increderea, eu -in ciuda faptului ca am trecut prin ce am trecut nici un moment nu ma gandesc ca nu o sa imi iasa fiv-ul - si nu oricare, ci chiar asta de o sa vina!
si, ca sa vedeti gandire la mine, aseara ma anunta niste prieteni ca anu viitor in iunie se casatoresc. La care eu instantaneu: la anu in iunie intru in luna a opta, o sa mai am putin si o sa nasc!
Nu pot sa iti spun cum s-au uitat oamenii aia la mine, cred ca in secunda 1 au crezut ca m-am dus cu capul. Dupa aia le-am zis din nou: bai, nu e gluma, asteptati si o sa vedeti, o sa am ditai burtoiu!
Adc, si eu zic la fel ca tine: lumea tre sa isi traga propriile concluzii-referitor la orice supliment, ca de-aia suntem oameni maturi, avem liber arbitru. Modul in care raspunde organismul la hormoni e diferit-la aia naturali cu atat mai mult .
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
gia_1986 spune:
cybele ai banuit bine:), dragoste a fost linga mine in toata procedura.
Multumesc mult pentru urari, nu sunt curajoasa doar fetita ascultatoare, l-am ascultat pe dr. Kovacs, el a spus clar ca avem embrionasi frumosi si avem sanse f. mari cu 1. Si ma bucur ca l-am ascultat..si am crezut intradevar in vorbele lui. Acum sa fie bine pana la capat, si sa-i luam peste 3 ani pe cei doi din tabara.