FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 19
cybele spune:
mami _vreau, da, stiu ca e topicul tau de suflet, eu te-am mai "citit" din urma- fara sa stii tu si alte fete m-ati ajutat mult sa iau decizia de a merge la budapesta.
ma bucur ca ai gasit cea mai buna solutie sa iti tii copilasii in brate!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
2 sunt clar. sa-ti traiasca si sa creasca!!!
dar ce rabdare ai avut...ziua 14 de la ET cu blasto? uau.
inca o data sarcina usoara
aristica spune:
mami dar eu n-am inteles: ai avut punctia? Adica TU ai avut punctia? Adica nu au mai fost ovo donate?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mami_vreau spune:
eee... 5ab1na de unde atata rabdare la mine??? e al treilea beta. pe primul l-am facut in ziua 9 de la transfer
aristica am facut cu ovocite donate... dar asa se spune... noi am facut punctia
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau Tannoo, felicitari taticule!!!!!! |
merci mult,
te astept sa impartasesti frumoasa calatorie prin cele 40 de saptamani, care iti doresc sa fie din cele mai usoare
mami_vreau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
merci mult, te astept sa impartasesti frumoasa calatorie prin cele 40 de saptamani, care iti doresc sa fie din cele mai usoare |
Multam!
Si trimite-i un pupic si mamicii din partea mea!
Laura
patricia spune:
Felicitari mami_vreau exact aceeasi valoare am avut si eu in ziua a 14 cu blaso(1200), iar acum am 2 baietei de 1 an si 2 luni. Sa dea Domnul sa treaca usor cele 37-38 sapt. de sarcina si sa aduci pe lume 2 ingerasi ca ai mei.
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patricia Felicitari mami_vreau exact aceeasi valoare am avut si eu in ziua a 14 cu blaso(1200), iar acum am 2 baietei de 1 an si 2 luni. Sa dea Domnul sa treaca usor cele 37-38 sapt. de sarcina si sa aduci pe lume 2 ingerasi ca ai mei. |
Multumesc mult patricia si sa iti traiasca ingerasii!!!
Eu nu ma supar sa fie 2... la cat mai chinuit nu mai conteaza!!!
Si unde mai pui ca mai am 2 blasto congelati... sa vezi atunci echipa!
Laura
ioana3110 spune:
Felicitari mami_vreau!
poti sa ne spui cat te-a costat cu ovo donate?
daca nu e secret?
Bafta multa in sracina!
mami_vreau spune:
Multumesc mult, ioana
Nu este secret, cum sa fie? Exista si un topic despre ovocite donate unde am scris mai multe detalii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158364&nm=FIV-cu-ovocite-donate(4)
Procedura costa 4.400 euro.
Laura