FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
mami vreau felicitari ! ma bucur enorm pt tine ! sarcina usoara si la termen!
bravo!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
_carmen spune:
Mami_vreau, am intrat intamplator (nostalgia, vorba Adinei ). Nu-mi vine sa cred!!! Doamne, ce ma bucur pentru tine! Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat!
Va doresc tuturor o toamna cu vesti bune!
samira33 spune:
carmen,nici mie nu-mi vine sa cred.
ce mai faci fata draga???
sper ca sunteti bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Haydee spune:
buna seara, fetelor!
mami, felicitari si o sarcina usoara!
cris, monilaza, Doamne ajuta sa fie lipiciosi!
anchusa, loretta, imi pare rau
bombi, te rog sa ma treci si pe mine pe prima pagina la urmatorul capitol nou:
3IA, 1 FIV, 2 tentative de FET nereusite, toate la Bucuresti, FIV 2 la Budapesta cu PK in iulie 2011, reusit
luck spune:
Mami
supeerrrrrrrr vesteeeeeeeeeeee !!!!!!!!
Ma bucur din suflet,iti doresc sarcina usoara si la termen !!!
alinuknuknuk spune:
buna fetelor,
va mai citesc si eu din cand in cand..tot nostalgie, desi eu nu am fost prezenta foarte mult timp pe topicul de FIV
cris si monilaza bafta!sa fie embrionii lipiciosi!
monilaza parca tu intrebai daca a facut cineva ET in Z4: ei bine mie Zadori mi-a facut ET tot in ziua 4, ca asa a considerat el ca e bine. Nu l-am intrebat de ce..ca na el e doctorul, si stie el ce face..si uite ca rezultatul a fost pozitiv! Sper sa fie la fel in cazul tau!
felicitari mami pentru rezultatul pozitiv!
27+ Luca Eduard
tonirro spune:
monilaza, sa fie lipiciosi! mami_vreau si haydee felicitari!!! . Sarcina usoara si la termen cu bebici sanatosi!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
mami_vreau spune:
Ehehe… Ia te uita ce de lume a iesit la iveala Multe care nu au mai intrat de multishor, ca si mine de altfel.
In primul rand vreau sa imi cer scuze ca am disparut din peisaj dar am avut ceva probleme de sanatate, job stresant, lucruri care m-au determinat sa incerc sa ma detasez un pic de subiectul “bebe”. Mai ales ca, avand in vedere ca eu am facut fiv-ul cu ovocite donate, asteptarea a fost mai lunga.
Acum cate ceva despre procedura. Am avut punctia pe 18.08, am avut 8 ovocite recoltate din care 6 mature si 6 fertilizate. Am ajuns cu toate 6 la blasto, 2 am transferat, 2 am congelat si 2 nu au fost de calitate pentru a fi congelati (erau de gradul III).
Ieri, in ziua 14 de la ET cu blasto, am avut beta 1.201.
Va dati seama ca sunt in al 9-lea cer, ca nu imi vine sa cred ca in sfarsit am reusit si eu.
Acum ma rog numai sa fie totul bine pana la sfarsit.
aristica, bombi, tannoo, lyly_mar, 5ab1na, dragoste777, samira, elenus, mirela2, brunadria, carmen, haydee, luck, alinuknuknuk, tonirro, va multumesc din suflet pentru urari.
Tannoo, felicitari taticule!!!!!!
Bombi m-ai prins cu Craciunul trecut
Lyly, m-au barfit pe forum, nu pe la spate Dar normal ca trebuie sa ne intalnim! Stabilim cum facem !
Samira, fara violente draga mea!
Adi multzam de detalii! Normal ca vom chefui la botez… Da’ stai sa ajungem acolo, nerabdatoare mica ce esti
Elenus, inseamna cad in cauza ta am sughitat vineri
Mirelush ce flacai mari ai!!! Sa-ti traiasca!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
cybele spune:
mami _vreau woooow !!!! 1201 beta- sigur sunt amandoi prinsi bine in burtica! iti doresc 9 luni minunate si copii sanatosi!
fiv-ul unde l-ai facut?
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
mami_vreau spune:
Multumesc cybele!
fiv-ul l-am facut la reprofit, brno, cehia. Dar am intrat aici ca e topicul meu de suflet!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota