FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 20
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk monilaza parca tu intrebai daca a facut cineva ET in Z4: ei bine mie Zadori mi-a facut ET tot in ziua 4, ca asa a considerat el ca e bine. Nu l-am intrebat de ce..ca na el e doctorul, si stie el ce face..si uite ca rezultatul a fost pozitiv! Sper sa fie la fel in cazul tau! |
Mersi, sper sa fie 2 liniute!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare.
Cris_25 spune:
Ce de vesti buneeeee ... sper ca au mai ramas si pentru capitolul urmator!
Felicitari viitoarelor mamici!
5ab1na spune:
fetele monilaza si cris cand va testati? mai aveti oleaca nu?
ia spuneti va rog ce mai mancati poate-mi dati si mie alte idei si va ganditi si la altceva
aristica spune:
cristal ai 7 fiv-uri!!! Daca nu te deranjeaza, imi poti spune care este problema voastra, in cuplu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui cristal1995 Mami Laura: felicitaaaari!!! Te pup, mami de gemenasi, sarcina usoara! Aly-"In doi....mergem mai departe" MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET |
Multumesc mult de tot!!!
Sa te auda Dumnezeu si sa fie 2 bebei sanatosi la mine in burtica!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
cristal1995 spune:
Aristica: in afara de faptul ca nu mai am trompe, nimeni nu stie exact care este problema. Totul decurge bine, embrioni, chiar blastocisti frumosi, fara implantare. Asa ca am cedat si nervos, si fizic. Anul trecut am avut o operatie la san, medicii spun ca din cauza stimularilor, si m-am hotarat ca mai bine sanatoasa si fara bebe decat un bebe fara mama... Cam atat...
Va pupic pe toate si sunt alaturi de voi!!!
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui 5ab1na fetele monilaza si cris cand va testati? mai aveti oleaca nu? ia spuneti va rog ce mai mancati poate-mi dati si mie alte idei si va ganditi si la altceva |
La mine azi e Z9 de la ET ... M-am hotarat ca nu fac BETA! Ce-o fi, o fi!
monilaza, cum esti?
loretta76 spune:
citat din mesajul lui Cris_25 [La mine azi e Z9 de la ET ... M-am hotarat ca nu fac BETA! Ce-o fi, o fi! |
Te asteptam cu beta mareeeeeeeeeeeee!
aristica spune:
Cristal, e crunt ce zici aici, dar e de admirat decizia si atitudinea ta! Felicitari!
Cris mai ai foarte putin de asteptat. Sa dea Domnul sa fie cum iti doresti!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"