Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza!!!

VICTO LA MULTI ANI fericiti si sanatosi!!!

Rodyka Doamne ce sperietura cu focul .Dar de la ce s-a pornit????Bine ca ai fost pe faza ca se putea intampla mai rau!!!!
Stiu ca sunt restanta cu pozele,dar am un net asa de "bun" ca ar dura mult pana as pune macar una.Sper sa reusesc curand.

CRISPO bv lui Vladut pt pasi.E si normal sa cada la inceput,recomandat ar fi sa il inveti sa pune mainile in fata pt a se apara.Un ham e excelent,si noi avem de la P.P. si chiar sunt multumita,il las mai lejer un pic si e ok.Insa ideea de a purta ham nu imi place,simt ca am un calut si nu un copil,dar nu am ce-i face.

Paloma al meu bea in jur de 3-4 cani cu cioc pe zi de apa,nu suc,nu ceai,apa simpla,si titi cat mai mult.Insa cu greu l-am obisnuit sa bea!!!
APA CU CEA MAI MICA CANTITATE DE SODIU ESTE AQUA CARPATICA,dupa care Perenna.Carpatica are 0,75mg/L Na,iar Perena in jur de 0,78.Pe cand alte firme in general sar de 1,xx,insa multe contin cam 30,00mg/L.Dorna si Herculane au si ele un continut redus de Na,insa nu sunt cele cu cel mai redus continut.Iar lucrul acesta se poate verifica .

Ce frumoase sunt pozele de la M.I.,daca nu am fi stat asa prost cu banii am fi venit si noi.Poate next time.fetele sunt toate frumoase iar bebeii niste dulci.
Si da,TINA este o aparitie,desi si eu sunt inalta (in jur de 1,78-1,80cm),ea e si mai si.Numai cracii si ochii i se vedeau (No offense).Dar frumoasa !!!
M-a impresionat Carla,zici ca era bona si nu MAMA de 2 gemeni.
Bambo welcome back,asteptam poze multe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Rodi, esti o draguta!!! O sa vad daca gasesc pe aici prin oras ham. Am vazut pe net, nu e scump, dar e mai scump transportul.

VICTOOOO, La multi ani!!! Esti o mama grozava, o tipa de gasca! Iti doresc sa fii fericita si sanatoasa toata viata, sa ai parte de tot ce e mai bun pentru tine! Sa te bucure copiii si sotul, sa te faca cea mai implinita femeie si mama din lume! -icele multe pentru tine, de ziua ta!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Abia am reusit si eu sa termin de citit...mama cat ati scris

La Multi Ani PAULA

Aseara am ajuns si eu acasa...mi/am gasit si rochie si pantofi...acum ma pregatesc sa plec la coafor sa ma vopsesc

Am vazut pozele de la MI...fetelor sunteti superbe si ma bucur nespus ca v/ati intalnit

Rody ce v/ati distrat la piscina...vai ce sperietura ai tras...doamne bine ca nu s/a intamplat nimic grav

Racusor ma bucur ca v/ati distrat...abia astept sa vad poze

Palomina Antonia bea apa din biberon...in jur de 150mlpe zi...uneori mai mult uneori mai putin...dupa ce papa mancare bea mai mult

Felicitari Sasha pt primii pasi singurel

Antonia efectiv fuge in parc dupa alti copii...mai ales dupa cei mai mari cu mingea...o tine in priza de bunica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, pai am avut oarece noroc ca am dat repede peste el, eu nu prea ma plimb prin bucatarie daca nu am treaba acolo. dar imi statea in cap sa fac wafe cu mere si scortisoara, aveam merele pregatite, Isa dormea, mergeam sa-mi fac pofta . acuma n-a fost cine stie ce foc, nici nu m-am speriat asa tare, m-a si amuzat cand am vazut cum sar cutiile de chibrituri!! asta dupa ce am inchis gazul... imi pare rau ca n-am facut poze, dar atunci nu stiam cum sa strang mai repede scrumul si plasticul topit si apa de pe mobila si de pe jos . am umblat aseara de nebuni cu sotul sa luam butoane si n-am gasit , o sa incerc azi la un atelier de reparatii electrocasnice. deocamdata am un 3/4 dintr-un buton care se potriveste, in caz de nevoie. noroc ca aveam si cafea si ceai si mancare facuta pentru azi deja


am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, mama, ce patanie! Bine ca nu ati patit nimic!!
Eu nu vreau forma de wafe, ca probabil as baga in burdihan fara numar.

Ce rau imi pare ca nu te-am prins la cabana, Racusor.

Despre MI.
Cand ne faceam planuri cu privire la MI, eram foarte entuziasta, cunoscandu-va asa cum va cunosc din postari. Cand s-a apropiat momentul, incepusem sa mai las putin din entuziasm, ca s-ar putea sa nu fie exact la fel. Momentul adevarului a fost vineri. Pe drum ii tot spuneam sotului, ca daca vede ca nu are nimic in comun cu ceilalti, are liber sa faca ce vrea el.
Am ajuns, eu eram putin deraiata (imi luasem la revedere si de la parintii mei, urmand ca ne revedem la anul ) cand am ajuns, imi face cineva din mana, era Andreea (Dragaica). Ma apropii, ma imbratiseaza, cald, frumos. Seby si Felix se jucau la casuta, bineinteles ca nu m-au bagat in seama (dar asta numai la inceput, ca dup-aia s-au obisnuit cu noi, cu aglomeratia si le mai furam cate un zambet).
Canadienii nostri sunt tare faini, calzi, modesti, placuti. De puiutii lor ce sa zic? O tin pe mami tare tare ocupata, dar o si iubesc tare tare mult. Andreea e o superwoman, s-a descurcat de minune cu piscotii ei si face o treaba extraordinara in continuare si desi zilele cu stres si plans nu sunt rare, ea inca zambeste, e calda, nu vorbeste singura pe strada.

Adriana, gravduta noastra, are o burtica mica, frumoasa. Imi pare rau ca nu s-a simtit f bine, dar ma bucur ca am cunoscut-o si in persoana, ca de-ale vorbei mai avem timp si pe aici.
RB-BB e intr-adevar o dulceata de fata, cu ochii ei negri, suuperbi! Cuminte foc, ce mai, eu zic ca tare buna e de nora!

Cristina, eii, cum va imaginati voi ca e Cristina? din postari? Exact asa e, tare faina, frumoasa, dar cand vine vorba de ea, cred ca e putin cam exigenta.. Nu e grasa, deloc, dar deloc. Nu mananca asa de mult, de fapt am mancat cam toti la fel. Ardeleanul nostru mic, Vladut, dulceata mica, putin timid, asa, cat sa puna fetele pe jar. De-acuma cred ca va scoate untul din creata noastra focoasa. Are 2 parinti faini, linistiti, calmi.
Mami isi tot face reclama de stresata, dar cred ca daca depune putin efort, se poate relaxa si ea si se poate bucura de toate. Inceputul e mai greu, dar viata e prea scurta, we must stop and smell the flowers!

Denisa, adolescenta sexy Au spus-o fetele, o spun si eu, aranjata, cocheta, delicata, slaaaaba (dar cat sa-i stea f bine), o mamica energica si devotata, f atenta, minutioasa (si face o ciocolata dementiala!!). Calin mi s-a parut mai calm, mai detasat, vertical. Chiar daca e diametral opus fata de sotia lui tanara si frumoasa, mie mi s-a parut un tatic iubitor si implicat.
De puiuti, off, Carla e asa de dragalasa, de scumpica, de cumintica, ii mangaie sufletul mamicii in fiecare zi. Mateo, un frumos, cu un plans de-ti rupe sufletul (cam ca al feciorasului meu, numai ca la noi parca e mai urlacios), niste ochi inlacrimati de inmoaie si cea mai impietrita inima.

Nina (Tina), intra-devar, desi s-a mai spus, o aparitie. Eu daca aveam cracii lungi ca ai ei eram numai pe podium, in Paris, Milano.
Tare faina mamica, frumoasa, entuziasta, implicata. Are un sot pe masura, un tatic de nota 10. Raducu e tare cumintel, mie chiar mi se parea comic cand se infingea sa mai paruiasca pe careva, daca lui ii plac pletele! O scumpete de baiat, sa vedeti ce barbat va fi, inalt, bine facut si frumos!

Oana, gazda noastra draga, o mamica frumoasa, cu un zambet cald si cuceritor, sa tot stai de vorba cu ea, sa te tot bucuri de prezenta ei si de bratele pe care ti le deschide. Sotul ei, Paul, e f placut si el (cum altfel putea fi?) cu un simt placut al umorului, f grijului si tot timpul dupa Larisa
Larisa e o papusa, la modul cel mai serios, cu ochii ei mari, suuuperbi, daca nu ar plange (ceea ce o face oricum rar) nici nu ai spune ca e aievea.

Paula, care ne-a innebunit cu postarile ei, am ras singura de muuulte ori citindu-i 'creatiile'. Cum s-a mai spus, o ardeleanca veritabila, placuta, iubeste copiii tare mult! DAR, nu stie ce fac copiii noaptea, atunci cand nu dorm. Cosmin e jumatatea mai vorbareata, un tip volubil, un partener interesant de conversatii. Niste parinti faini, preocupati, dar totusi libertini (open minded).
Au un puiut, alaturi de care nu te poti plictisi, nici macar un minut, vorbeste toaaata ziua, e simpatic tare tare, cu un zambet strengaresc, lucreaza toata ziua la cate ceva.

Poate ca descrierile mele au fost cam obositoare, ca am spus cam de fiecare data parinti iubitori, implicati, dar asta am vazut eu si cred ca o stiam de aici, de cand ne-am adunat in jurul copiilor si am vorbit despre copii.

Va spun cu mana pe inima, a fost o experienta extraordinara, am cunoscut niste oameni extraordinari, m-am simtit ffff bine, parca ne-am fi cunoscut de-o viata!
Mi-a placut la nebunie sa vad piticii jucandu-se impreuna, asa, mai furand o jucarie unul de la altul, mai impingundu-se, a fost suuuuuper!!
La anul cred ca va fi mai complicat cu piscotii, cred ca vor fi mai multe urlete, daca acum scartaielile erau pt ca le era somn'foame'ciufuleli, la anul pt o jucarie se va lasa cu multe suspine.
Ilinca, tre' s-o lasam peste vreo 10 ani daca vrem sa stam linistiti. Dar eu zic ca desi ne tin piticii in priza, e tare tare frumos!
Asadar, eu vreau MI si la anul! Si mai mare daca se poate!!
Locul il vom gasi in timp, un loc, clar child friendly, ca s-a vazut importanta unei curti pliiine cu leagane, tobogane, trambuline.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Victo!!!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita si cu nervii tari Iar baietii tai sa asculte de tine si sa iti aduca numai bucurii!

Cristina, ham vezi ca s-ar putea sa gasesti si la farmacii (gen Hepnet, Sensiblu)

Bumblee, ca de obicei un stil fermecator de a povesti, eu deabia asteptam descrierea ta.

Crissy multumesc de aprecieri si la fel si celorlalte fete, eu sper sa va fi simtit bine. Eu am avut impresia ca nu am fost asa dedicata "cerintelor" clientilor (cum suntem cu altii, in zilele/w/endurile normale) ca acum aveam alte preocupari sa ne uitam dupa ceialti pici, sa stam de vorba cu mamicile/taticii........

Eu as mai merge oricand la o MI. Si la anul vorbeam cu Paula ca ar fi fain la mare, isi gasesc repede copii preocupari in nisip. Poate inchiriem o pensiune intreaga, cu curte si aproape de plaja. eu deja visez

Dar eu zic ca poate ne mai vedem si in iarna, atunci nu mai sunt concedii, nunti si uite asa s-ar putea sa se prezinte mai multa lume la apel. Cum noi suntem plimbareti, venim unde ziceti voi, deabia astept sa mai vad si alte zone din tara, ca de "muntele" nostru ne-am saturat.


de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumble, ce fain ai povestit

eu recunosc ca m-am tot uitat prin poze s-o vad si pe ADRIANA, am gasit-o pana la urma, are o burtica minunata!!!

intalnire peste 10 ani, ziceti?! hihi, pai atunci o sa ne trebuiasca gprs sa ii localizam, sigur nu vor sta la masa cu noi, mai ales daca se vor aduna in gasca de aceeasi varsta si mai e si o disco/un club prin zona . abia astept sa incepeti sa organizati MI editia a II-a, asa mai din timp, sa incerc si eu sa ma organizez, poate-poate ma incadrez!

eu abia acum incep sa ma dezmortesc, asa de rau am dormit! am visat fel de fel de minunatii, mi-a fost cald, apoi racoare dimineata, Isa a marait pe la 4 dar n-a vrut decat sa ma simta langa ea (a adormit tinandu-ma cu amandoua manutele de brat), la 7.30 a baut lapticul si a marait iar cand a vazut ca ies din camera, dar a adormit in final. eu nu . in plus, abia astept sa se trezeasca Maria, am asa un stres: o prietena/vecina/colega de clasa de-a ei cu care e toata ziua si-n casa si-afara, ba a mai si dormit la noi, si-a taiat ieri parul, si avea o frumusete de coama neagra! am intrebat-o ieri de ce s-a tuns, mi-a raspuns ca mama ei a zis ca incepe scoala si sa nu aiba paduchi a tuns-o . ioiii, a intrat asa o frica in mine sa nu cumva sa aiba deja, ca eu cu parul lung si des al Mariei nu ma descurc, nici nu se pune problema de a-l taia . si de cand ma gandesc la asta, ma mananca si capul, si pielea, nu ma pot opri din scarpinat!! asa ca i-am spus Mariei ca azi avem treaba in oras si nu se pot vedea, ca sa n-o izolez complet de copila aia care poate n-are nimic


am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI PAULA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA TE BUCURI DE BAIETII TAI SI SA IEI EXAMENELE

mai fete, ce frumos vorbiti de MI si ce frumoase sunt pozele

eu sunt cu Andrei la bunici, Andrei e tot obosit, de parca s-a nascut obosit vrea numa in brate si e tare urlacios...cred ca de la atata umblat pe drumuri! sper sa isi revina. cu burtica pare ok, doar ca s-a iritat iar la fundulet .... si e in continuare ragusit. cred ca am uitat sa va zic ca de duminica e foarte ragusit. de azi i-am dat extras de coacaz negru si i-am cumparat homevox acum, sa ii dau. sper sa scapam de toate problemele...ca de vreo cateva saptamani tot i se intampla cate ceva...ma gandesc ca poate e asa si ca nu l-am mai impartasit de multa vreme, sa vedem cum facem, ca nu vrea sa mai stea

in rest e tare bucuros la bunici, i-a pus bunicul un sac de nisip in curte cu jucarii de nisip si e fericit. in casa tot patruleaza peste tot si misuna! cand nu e in brate doar ca e cam frigut la bunici fata de Bucuresti si azi noapte cum l-am invelit s-a tot trezit ca nu ii placea sa aiba ceva pe el

de azi mi-am propus sa stau in fiecare zi cate putin si sa transcriu tot ce am postat si sa le printez, sa ii fac completare la jurnalul in care cam uit sa scriu

nici nu imi vine sa cred ca azi e marti si ca nu m-am dus la munca, tot am impresia ca e weekend

va



am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Sasha felicitari! Anca, cum se mai simte?

Paula, la multi aaaani!

Am vazut pozele imi pare rau ca nu am putut ajunge si noi dar eu am avut placerea sa cunosc o parte din delfinasi.
Stiu ca v-am promis si eu poze dar mara s-a gandit sa imi faca o surpriza. Febra 38.7 (ca tot o laudasem ca n/a facut deloc pana acum). Vad ca atunci cand ii scade e vie, umbla, rade vorbeste, mananca, bea... Sa speram ca-s doar dintii.

Saddie voi cum ati petrecut?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victor acuma deschide toate usile din casa . Problema e la aia de la baie, ca vrea sa traga si de capacul de la WC. Prevad o baie un WC a telefonului meu in viitorul nu f indepartat.
V a ragusit de duminica, ce comic e cand se alinta, cum scartaie, nu e f ragusit, doar cat sa ma amuze, eu nu i-am dat nimic.. daca starea lui generala e la fel ca inainte, oare totusi sa-l incerc cu ceva?

Racusor, iubita, nu vreau sa intru sub nicio forma in niciun fel de polemici sau alte minuni, dar sunt multi copii care nu sunt bimpartasiti de ceva vreme si nu au nimic. Dumnezeu ocroteste copiii, indiferent ca stau numai pe la biserica sau numai acasa. Ei sunt fara de vina si fara de pacat. Lasa orice gand negativ la o parte.

Alice, , sanatate Marei! Poate-o fi vreun dintoc? Zic si eu, si sper sa nu fie altceva.

Fetelor, am uitat sa spun, si asa lungimea mesajului era ametitoare, locatia este de vis, pe cuvant. Asa un loc de frumos, binecuvantat cu atatea frumuseti! Panorama era ca un coltisor de rai, munti, paduri, stane, nu tu o strada, nu tu aglomeratie de casa, pe cuvant, DIVIN!!
De cazare nu am mai spus nimic, dar totul e curat, frumos, de gazde nu pot spune decat ca f primitori (absolut obiectiv!), mancarea ca la mama acasa, ireprosabil!! Clar, cu prima ocazie, vom reveni!!

PS: Oana, vreo oferta de revelion?


Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput