Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 3
Erina spune:
Nana multumesc pentru urare. Sanatate lui Andrei. Am vazut poze pe FB. Superbi copiii!!!
Sabina spune:
Crishtina, felicitari! Sa-=ti trioasca minunea cea mica, si vreau poze cu Carlotta!
Rox, eu am luat stilouri din alea de la magazinul intermacedonia de la iancului![]()
Erina, Gheorghe nu are inca 16 kg, deci nu vad care e jalea ta??? Pe bune acuma:) relaxeaza-te.
Andrei e si f inalt, 110 cm la 4 ani .Pai fiemea are 9 in curand si e maxim cat Alex (nu stiu daca 126, o sa o masor. Dar la kile e dolofana, are 29 pe putin:D, arata super imbracata, dar...)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Cum e vineri-seara voastra?
Va las ceva per "riscaldarvi" alla mattina: http://www.youtube.com/watch?v=xBcmW-VumaQ&feature=related
Giorgia-Il mio giorno milgliore
Viaggero fino al mare
passando dal sole
tu mi vedrai
vengo a prenderti
quanto costa l’amore
nel telegiornale
non crederci
vengo a prenderti
quanto basta ad un cuore
per dirsi felice
di vivere
tu sorridimi
dammi ventiquattr’ore
ti vengo a cercare
tra venere e le lucciole
un giorno migliore migliore migliore
dimmi cos’e questa luce che viene dall’anima
e mi fa ballare
dimmi cos’e
che distende le pieghe dell’anima
dimmi cos’e
e il mio giorno migliore migliore migliore migliore
viaggero senza sosta
qui nella mia stanza
e tu ci verrai
sto aspettandoti
quanto costa la guerra
se non c’e speranza di vincerla
devi arrenderti
a me basta trovarti stanotte
ai confini dell’essere
o non essere
dammi un attimo e arrivo
mi vesto di scuro
tu mi vedrai
vengo a prenderti
dimmi cos’e questa luce che viene dall’anima
e mi fa ballare
dimmi cos’e
che distende le pieghe dell’anima questa voce che mi parla di te
dimmi cos’e
che distende le pieghe nell’anima
dimmi cos’e
e il mio giorno migliore
migliore e il mio giorno migliore
Si pentru ca e deja maine: La multi ani dulce Ana!!!
PS. Sabina si Daria e fff inalta si arata ca un model-de slaba ce e ...) La medic am vazut pe un tabel: fetite 4 ani 103 cm 16,4 kg. Ea are atit la vreo 112 cm. Iar Sofia cred ca are oasele grele...
Sabina spune:
ia ca il masor si eu maine pe golanu meu :)
Sofi are burtica, nu oase:P
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Daaaaaaaaaaaaaa! La multi ani tuturor sarbatoritilor! Va pup! Crishtina cu Robert , Nicole & 38+ Carlotta ![]() |
Felicitari dnin suflet si multa sanatate!
Un
dulce Carlottei. C nume frumos ati ales.
Mamica de Andrei si Maria
alinkav spune:
Neata!
Olivia are si ea aproximativ 18-19 kg, iar Alex 30.
Sabina, cum sa fie dolofana la 29 kg?
Pai eu ma uit la al meu, numai piele si os, si are 30, si tu dolofana...![]()
![]()
Alex are acum la 9 balet-ptr dans, si deja avem progrese, mai are putin si se pune in spagat.La inceput zicea ca baletul e numai ptr fete, pe urma a avut o discutie cu doamna de balet, si i-a trecut. Si ce haios e cand repeta in franceza toate denumirile acelea de pozitii/exercitii.
Si Olivia il urmeaza, mai are si ea putin de tot la spagat, doar ca ea nu face balet, asa e ea mai elastica.![]()
Rox, uite mai afla omul si de lucruri noi despre Delta.Bine de stiut, nu am fost niciodata aici in Delta, doar in Ucraina.
Numarul meu e acelas, poate ai sunat cand eram la munte, si acolo nu aveam semnal, spre fericire tuturor!![]()
Moldveanca, aveti grija de voi!
valentina_22 spune:
'neata!
Felicitari si o viata plina de bucurii si realizari, tuturor aniversatilor ultimilor zile!
Crishtina , sincere felicitari si bun venit micutei Carlotta. Sa-si implineasca toate visele, dar mai ales sa fie sanatoasa!
V-am tot urmarit un ultimile zile dar nu am avut timp sa mai scriu. In putinul timp pe care il gaseam, ma conversam cu sotioara mea plecata pe meleaguri straine.
Am intrat si noi in febra pregatirilor de scoala. Rechizitele sunt luate pe jumatate, mai avem de achizitionat uniforma si hainutele. Trebuie sa o imbrac pe Alex din cap pana-n picioare. Nimic nu i se mai potriveste
Ca tot vorbeati de kilograme, Alex are la 7.5 ani, 130 cm si 25 de kg.
Andrei in schimb se tot lupta de ceva vreme sa mai puna ceva pe el si degeaba. Abia are 15 kg si cred ca are in jur de 100-104 cm. Da e plin de fibra comoara mamii. Il vad la antrenamente cand face incalzirea, numai muschiuleti, de-ti vine sa-l mananci.
Eu cand nu alerg dupa recgizite si haine, sau nu suntem la dans , dau cu subsemnatul la spital. Zilele trecute am terminat ultima perfuzie pentru ca nu mai tolerez deloc tratamentul pe care orala. Acum am Hg 9 si scade. Luna viitoare ma asteapta alte analize si perfuzii. Acum ma lupt cu o raceala, deocamdata eu sunt castigatoare: nu m-a pus la pat, in afara de durerea de gat si nasul curgator sunt activa.
Va sarut cu drag pe toate si va doresc week-end linistit si insorit!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Sabina spune:
Fetelor, Sofia are 125 cm, deci 29 de kg nu e f ok.
Vara asta a s-a mai inaltat si nu a pus in greutate, a mers cu bicicleta etc, dar anul trecut()scolar) a pus f multe kile si nu a crescut in inaltime. Este exclusiv din cauza ca nu ne ocupam cum trebuie de ea si ma simt f vinovata.
canmd va aud cum ii duceti la toate activitatile mis e face rusine, pt ca nou nu baza materiala ne lipseste.
pana si vlentina acre are aceleasi probleme ii duce peste tot, numai noi abioa reusim pianul si gata. Pian care nu ajuta la dezvoltarea fizica, deci musai trebe sport ceva.
fizic insa suntem incapabili si nu am reusit sa gasim pe cineva sa preia. dusul si adusul.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

38+ Carlotta