Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari, Cristina!Bine ai venit Carlotta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Crishtina, felicitari si bun venit Carlottei, sa fie sanatoasa si norocoasa!

sarbatoritilor de azi!

Alina, multa sanatate Oliviei, cred ca v-ati speriat asta noapte.

Sabina si Alina, multumesc de sfaturile de mamici de scolarei. Stiloul de la Herlitz nu l-am gasit, insa am luat cateva frixion si inca vreo 2 stilouri normale. E putin 2, nu? Poate mai iau pe parcurs. Legat de uniforma, eu am prezentat sumar aici, e un intreg cod al imbracamintii. Am luat si un sarafan de la Zara, dar nu erau pe lista sarafane. Insa bag un ochi si la debenhams, saptamana trecuta nu gasisem in Baneasa. E mai simplu sa luati direct uniforma si sa nu fie multe alternative (da, am studiat pozele scolarului Alex bine ).

Alina, stiu ca la voi e acelasi sistem si voiam sa intreb ce i-ai luat ca rechizite pentru temele de weekend. La scoala au de toate, mai putin stilouri. Nu stiu pentru acasa ce sa ii mai iau. Aaa, noi incepem pe 5 (in loc de 1 de fapt) pentru ca e un mix de programa romaneasca cu britanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit pe lume Carlotta!
Sa ai o viata lunga si plina de impliniri! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Felicitari crishtina de 3 x mamica!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Roxana, asa eram si eu acum un an!In febra pregatirilor inainte de scoala, sa aiba de toate, sa nu uit ceva....

Acasa, aveam stilouri, creioane simple/colorate, gume...si cam atat, pentru ca aducea ghiozdanul plin vineri, cu cartile si caietele.
De la scoala am primit doar cartile si caietele, restul am primit o lista cu tot ce au nevoie, si am cumparat. Vezi ca toate mamicile recomanda creionul acela minune care sterge, imi scapa acum cum ii zice, noi nu am luat, si bine am facut, ca se confisca de miss.

Mergi la inceput

Alina, cred ca exagerez si eu cu pregatirile, dar sa vezi ce febra e la subiectul cu clasa I. Chiar ma simt prost ca nu ma agit. Frixion din ala am luat si eu, sper sa nu se confiste. Oricum temele de acasa le putem trisa cu acel pix, sa imi fie mie mai usor. Pana vineri nu primim nici noi acasa carti si caiete, deci nu ma agit.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am fost acum la doctor cu copiii sa iau trimitere pentru analize ca sa nu le mai platesc. Am primit trimitere, dar culmea, Medicover cer 45 lei pentru analize gradi - cica sunt la cerere, nu pentru ca sunt bolnavi. Ma rog, nu i-am platit nici pe aia deocamdata, sa vedeti ce scandal fac luni.

Nici aviz nu am primit azi, nu se da decat in ziua respectiva, nici gand sa il iau fara data. Dar i-am masurat si cantarit. Andrei are 20.5 kg si 110 cm. Alex are 24.5 kg si 126 cm. Ce copii mari am!

Am vorbit si la gradi legat de grupe. Ma tenta sa il dau la grupa mare insa inteleg ca de anul acesta e un nou concept cu grupa mare-pregatitoare pentru copii 5-7 ani. Nu am inteles mare lucru si oricum ei nu au definitivat grupele, doar ca eu nu stiu ce as prefera. La grupa mare va merge fosta educatoare, parca l-as tine la mijlocie pentru o schimbare. Ma rog, depinde de educatoare. MI as dori o tare mult pe aducatoarea de anul trecut a Alexandrei, sper sa nu ia grupa mica.

Ai vostri care cum merg? Grupa mijlocie?

Mergi la inceput

M-a provocat Alina sa zic de concedii, dar imi e tare greu, mi se pare asa departe si uitat. De Turcia va povestisem oricum, nu a fost spectaculos si nu am facut decat sa zacem cu burta la soare, sa innotam si sa mancam. Copiii au fost cuminti si cooperanti, nici un zgomot in avion, nici un protest la masa. E drept ca Andrei a fost rasfatat de maia si i se dadea mancarea in gura direct, dar per total a primit nota de trecere. De fapt dupa toata vara am decis ca merita si concedii pe meleaguri indepartate. Chiar caut o astfel de varianta pentru iarna, insa nu mi-au convenit ofertele de pana acum.

La Disneyland a fost absolut sublim, de fiecare data traim intens si ne bucuram. Pur si simplu, eu am simtit cum ma detasez de toate grijile cotidiene. Nu am alergat dupa autografe de data asta, nu a mai fost fascinatia personajelor. Dar s-au distrat mult in zdranganele si am cumparat iar vreo doi saci de costume si jucarii. Au rezistat eroic de dimineata pana noaptea la artificii, uneori mai stateam chiar si dupa la o cacao cu lapte. Andrei dormea la pranz cate 2 ore, undeva pe la ora 4. Au mers mult pe jos, in soare si caldura, au mancat numai prostiute, dar s-au distrat pe cinste. Chiar si mama mea, pacat ca a avut un accident si a avut contuzie de rotula, si uite asa nu a putut sa se perinde in voie.

Pe Andrei l-am dat in zdranganele mai pasnice in general, desi cred ca ducea mult mai mult. Era extrem de calm si la viteza si intuneric, incredibil. Alex insa mofturoasa, s-a dat in multe, dar cu comentarii. Si cum nu ne dezmintim, ca de fiecare data cand am socat copilul cu un coaster ceva, am reusit sa o comitem si anul acesta in masinuta din Cars. I-a trecut intre timp, dar va asigur ca si eu am fost marcata pe moment. Dar mie mi a prins bine, ca am prins curaj si apoi m-am dat si in cele cu adrenalina mai mare.

Imi pare rau ca nu m-am vazut cu Moldoveanca, insa ne am intalnit acolo si cu alti prieteni si a fost super sa se joace copiii impreuna. Alex a avut un admirator de varsta ei, iar Andrei un tovaras de cafteala. .

Oricum a fost extrem de aglomerat, chiar si in cursul saptamanii. Maximul de aglomeratie pe 1 august, absolut crunt. Miercuri, in ultima zi, ne-am scos parleala cu cozi scurte.

Cam asta cu Disney. Ne am intors dupa 5 zile si am petrecut sfarsitul acela de saptamana in Delta, la Sfantu Gheorghe. Foarte frumoasa locatia, plaja este superba, salbatica, lejera, cu nisip fin. Am vazut un apus superb la varsarea Dunarii (sigur ca ne au mancat tantarii la intoarcere, in ciuda spray ului de tantari), am facut o excursie cu barca in Melea si la Insula Sahalin. A fost absolut deosebit, este impresionant pe canalele mici, cu vegetatie soecifica si multe pasari. Pelicani putini au ramas, i-am gasit la insula. Pacat, nu maiD e cum era candva, cand eram eu copil. In Sahalin a fost superb, e o limba de pamant intre Dunare si mare, nu cred ca pot gasi cuvintele potrivite sa descriu.

In rest ce sa zic, tantari, multa apa, putini pesti (am incercat sa pescuim neprofesionist intr o seara dar nu ne am ales cu nimic). Ne-am intors cu enterocolita, dar dincolo de asta cu sufletele pline de peisajul frumos.

Si cam asta a fost vacanta in 4 (sau 6 cu bunicii). Piticii au fost la Neptun si la Bran in rest, au avut vacanta de 2 luni. Noi am mai avut un weekend prelungit pe Coasta de Azur. Frumos si acolo, dar extrem de scump. Unde mi-a placut cel mai mult? Monaco. Ce am facut mai deosebit? Para-sailing, de la care m-am ales cu 2 unghii rupte din carne de a trebuit sa imi pun unghie falsa peste ele. A fost singura aventura neplacuta, ma rog, si enterocolita mea, ca eyu fusesem singura care a ratat o pe cea din delta. A fost obositor pentru ca ne propusesem sa vedem tot. Nu prea am reusit, dar asa sa ne facem o idee despre zona, da. Despre asta ar mai fi de zis, e si mai aproape ca timp si inca am memoria proaspata, dar sa nu va plictisesc.

Acum ca am scris romane sa ajunga peste weekend, ma intorc la treburi si organizari casnice. Azi si maine am planificata ordine si disciplina pe acasa, asa ca va salut. Sa aveti un weekend excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Felicitari Crishtina ,sa va traiasca si sa va adaptati cat mai repede in 5
Fetili eu am contractii stau mai mult pe la spital sper sa resusesc sa-l mai tin pe pustiulica macar 4 saptamani.Va pup si va dau de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Felicitari Christina! Bun venit Charlotta!!! Sa ai o viata minunatata!!!

Christina te admir!

Moldoveanca, sa vina ficiorul cit mai aproape de termen!!! Sfirsit de sarcina usor.

Roxana, am citit cu interes povestirile de vacanta. Foarte frumos!!!Bafta cu toata organizarea. Super bilantul copiilor, iar ma apuca plinsul cu 16 si ale Dariei...

Carpatina, multumim de intrebare. Totul Ok la noi. Astazi a avut Daria petrecerea de sfirsit de summer school. Pina pe 1 are vacanta. A fost frumos cu copii veseli,gratar, salata, punch etc.
Sper sa fie revenirea Ioanei la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Andra printesa minunata!!!Alina, sa va traisca fetita si alturi de surioara Sara sa va lumineze fiecare zi!!!

Mergi la inceput