Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 4
Erina spune:
Valentina multa sanatatate.
Sabina, mai bine intreaba un medic ca nu e doar greutatea e si conformatie, etc. Ziceam de oase pentru ca eu am oasele usoare si un viitor clar de osteopenie,...poroza whatever...la 56 de kg arat grasa.
Noi cind mergem cu Daria la dr. ne spune sa o lasam in pace ca arata excelent, desi eu vad si sechelele de rahitism-ea nu a absorbit bine Ca si talusul etc. Nu as vrea sa fie gheboasa si sleampata ca mine.
La 10 ani eu aveam 30 de kg, mergeam la gimnastica si in timpurile alea imi scriau pe fisa de la scoala subdezvoltat
Tare se mai necajea mama...
Sportul e oricum important si as vrea ca ai mei un sport de echipa, dezvolta foarte frumos si psihicul.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MamiciDe2007 |
Annisia? Felicitari pentru culoarea cariuciorului
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Ana-Elena de mami bernix! 
Sa fii sanatoasa si fericita, toate visurile sa ti se implineasca! 
Mi-e tare dor de voi mai fetelor! 
=====================
carpatina spune:
Moldoveanco, tinem pumnii sa fie bine! Si Vladut cu cine sta cat esti tu la spital? 
=====================
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Annisia? Felicitari pentru culoarea cariuciorului ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ce spirit de observatie,madame,marca duamna C!!!
Frumusica Olivia sper ca e mai bine acum!
Carlotta,bine ai venit pe lume
!!!Mamix3 felicitari din inima pentru curaj!!

Ana Degetica,minunea lui Bernix si a lui Bobo!!!!Sa cresti mare si sanatoasa,norocoasa!!!Pupam!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Annisia? Felicitari pentru culoarea cariuciorului ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pe mine ma rodea subectu',si-am catat-o la burtici

Si-am incalecat pe-o sa,si-am plecat in treaba mea!Adica acasa ca acum sunt pe plantatie 
alinkav spune:
Ce faci duamna M?Lucrezi mai nou si sambata?
Credeam ca numai eu-s cu sapa la spinare!![]()
Multumim!
Olivia, asa si asa. Parca o vezi ca e foarte bine, cum apare febra.Mai nou au aparut si mucii.
Annisia, felicitari ptr baietel!
Vale, sanatate si bravo ptr perseverenta!
moldoveanca spune:
Multumesc fetele de incurajari sper sa fim bine pana la urma.
Carpatina pai l-am trimis la tine pe Vladut,nu a ajuns?
El saracutu umbla dupa noi si sta cu tati care se duce la munca mai mult pe sarite ,dar sunt foarte intelegatori ba chiar ieri a fost promovat si e tare mandru![]()
L-am masurat si eu ca m-ati facut curioase si are 104 cm si 17 kg ,multi zic ca e slabut dar eu sunt multumita de cum mananca si energia si tonusul pe care le are.
La multi ani sarbatoritilor si felicitari Anisia pt culoarea caruciorului.