Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
tia_Mia spune:
si noi vrem botezul pana in 40 zile ...sa dea DD sa fie bine si bb sanatosi
eu intru in prenatal tot pe la 1 octombrie ca deja nu mai am nici o tragere de inima sa ma duc la servici mai ales ca sunt in deplasari
va pup cu drag
Andreea 25+ Maya Maria
MINUNEA MEA
alinuknuknuk spune:
ane, brambu, multu' de pareri!
cat despre pupat, luat in brate, vizite multe..nici eu nu sunt de acord la inceput, bebelusul are si el nevoie de timp pentru a-si face un sistem imunitar! Lasa ca o sa-l pupam eu si tati si o sa-l imbratisam pentru toata lumea! Abia-l astept!!!
cat despre scosul afara, eu as vrea sa il scot, desi este iarna, dar doar daca imi recomanda si medicul!
Arleza multumim pentru noutatile despre Lia si Baby_r!
ha, ha si acum mi-am dat seama ca eu vb de botez..dar inca nu am stabilit care vor fi nasii bebelusului nostru
25+
MoniQQ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s fetelor voua vi s-au umflat mainile si picioarele? eu nu pot sa mai port verigheta i-am spus sotului ca bag divort pentru cateva luni la picioare nu pot sa imi dau seama daca sunt doar umflate sau sunt kg in plus si vad ca celulitei incepe sa imi placa la mine 24+ |
Eu nu mai imi port inelul de logodna si verigheta cam din luna 4...
Lia73 spune:
neata fetele
mulumesc arletza ptr ca ai anunat fetele de starea mea de bine cand am vb cu tine
din pacate la control colul e de 1.95 si........E...
presupun ca o sa fiu prima pe lista de nasteri
DUMNEZEU SA NE AIBA IN PAZA!!!!!!!!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +28
corina_s spune:
neata..ce bine e sa ai liber
astept si eu prenatalul..sper sa nu ma plictisesc atunci acasa
bianca felicitari pentru grasunica!
dana bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru finuta
Mihaela si am tot 24 sapt, asa ca in prenatal vreau sa intru dupa 15 oct si cam de pe la jumatatea lui sept sa imi iau concediul pe anul asta si zilele ramase de anul trecut
emma te asteptam cu vesti bune de la eco
Brambu ma bucur ca ti-a trecut maseaua..urata durere..brr
Bedro eu am avut colege care au lucrat pana tarziu si si-au luat prenatal doar cu 2 sapt inainte de nastere. nu se pierd zilele..se prelungeste dupa nastere concediul pana termini cele 126 de zile si pe umra intri in CIC
ane sa stea bebe la caldurica pana pe 12 dec..deci tu ti-ai programat ceza cam cu o saptamana inainte vad
vreau sa o intreb si eu pe dr la urmatorul control daca e sa fie ceza cu cat timp inainte se programeaza si la nastere naturala cat te lasa dupa 40 de sapt daca nu vrea bebe sa iasa
alinuk imi place numele ales
eu nu cred ca o sa facem botezul in ianuarie..adica la 40 de zile..eu ma gandeam la feb sau martie sa se mai incalzeasca putin
alinuk si noi suntem in aceeasi situatie cu nasii..
nasii nostri de cununie, cu care ne intelegeam f bine..sunt cu 1 an mai mari ca noi de varsta, au plecat in germania de curand si nu stiu ce planuri au pentru anul viitor sau daca pot veni in tara cand avem noi botezul..asa ca suntem in cautari si noi
24+
corina_s spune:
lia ma bucur ca sunteti bine
las ca o sa mai stea bebe inca putin in burtica..
la cate sapt poti sa nasti cel mai devreme?
te
24+
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s lia ma bucur ca sunteti bine las ca o sa mai stea bebe inca putin in burtica.. la cate sapt poti sa nasti cel mai devreme? te 24+ |
32 stiam yo
dar am citit la prematuri si au fost puiutii si la 28 care au reusit
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +28
luny spune:
lia, Doamne ajuta, sa mai stea cateva saptamani bebe!
m-am interesat si eu cum e la mine cu prenatalul si e mai bine sa intru mai tarziu, ca bani... asa ca sa vad cum le aranjez...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
arleza spune:
Neatza si de la noi,aproape de pranz.A durat pana am citit ca tare vorbarete mai sunteti.
BRAMBULE pai si ce ti-a dat cand au constatat ca pierzi lichid amniotic,sau ce ti-au facut?Tu aveai colul inchis si tot iti curgea lichidul amniotic,adica picura?Mersic de raspuns.
LIA,esti acasa?
Sa stii ca eu vedeam la prematuri nasteri si la 25 de sapt.O sa fie bine,lasa ai incerede in medici si in Dumnezeu care nu te-a lasat pana acum.
gravi 27+ cu Sara Elena
arleza spune:
Nu sunt superstitioasa,dar am zis ca nu o s-o scot afara pe bebelina prea mult pt ca o sa fie iarna si la noi in Ro se stie cum sunt iernile,cu multa zapada si ger(cel putin la mine in oras asa sunt)si nu as vrea sa o scot in primele sapt mai mult de 10 15 min pe zi,ca daca raceste copilul.Habar nu am o sa vb si cu pediatra,ca la mine e primul bebe si nu ma pricep,voi la al doilea sunteti deja experte.Si eu botezul as vrea sa-l fac prin februarie sa fie macar nitel mai cald.
Si in privinta vizitelor ,nici mie nu imi place cand tre sa le explici ca nu trebuie sa intre ca bebe e mic si ca mai ales copii mici care au tot felul de microbi nu il pot atinge sau sa stea in apropiere ca bebe e mic si nu are sistem imunitar asa de bine [us la punct.
gravi 27+ cu Sara Elena