Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
tia_Mia spune:
Neata, Diana multumim de cafeluta
Brambru i-a scos ghipsul Dariei dar inca nu e recuperat complet ...nu poate tine manutza dreapta ...sa dea DD sa se faca bine cat mai repede...cat despre intersectat nu stiu cum ...stiu ca sora-mea ma mai intreba de tine si eu ma gandeam ca poate te stie de la odiseea ei...o sa o intreb...ma duc mai tarziu pe la ea la o cafelutza
wildorchid multa bafta pe maine la doctor ...sa dea DD sa fie bine
Andreea 24+ Maya Maria
MINUNEA MEA
ane2 spune:
Neata si de la noi.
Dana ma bucur ca suneti bine si tu si bb
Diana frumos nume Calin, noi inca nu ne-am decis insa de data asta il las pe sot sa aleaga ce nume vrea el, am taiat de pe listuta cateva nume care chiar nu mi-au placut.
Brambule ,bine ca ti-a trecut durerea de masea sper sa-ti fi trecut defnitiv si sa nu mai ai probleme cu ea.
Si mie mi sau umflat mainile iar degetele de la picioare parca sunt niste carnaciori
la fata botezu l-am facut la 3 luni , la baiat o sa-l facem in aprilie sau inceputul lui mai, la noi depinde de ziua mea de examen si de ziua cand va naste prietena mea.
eu mi-am programat cezariana pe 12 decembrie, sper sa nu vrea bb sa vina mai devreme ca n-a vrea so fac iar la cald.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt
alinuknuknuk spune:
'neatza si o (pe care eu deja am savurat-o)!
noi ne-am gandit pentru baietzelul nostru la numele de Luca Eduard! Ce parere aveti?
despre botez la noi cred ca va fi ceva pe la sf lui ianuarie, inceputul lui februarie (cam 2,5 luni), nimic pompos, vrem o slujba frumoasa si apoi cu cei mai apropiati sa ne bucuram de bebelus cateva ore la un restaurant (dupa-amiaza, nu seara).
eu in prenatal cred ca voi intra pe la 1 octombrie (cu vreo 2 luni inainte sa nasc) ca nu mai am chef de serviciu de pe acum...
25+
abramburika spune:
alinuk - imi place Luca Eduard!
ane - sa fie atunci cum iti doresti, sa nu scoata nasucul mai devreme, sa iti strice planurile. Merci!
tia - de la odisee, nu. Avem fetele nascute in acelasi an, 2007, da' ea in aug., eu in noiembrie. Deci, odisei diferite. Da' nu-i nici o problema, era doar curiozitatea mea. Refacere rapida Dariei!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
tia_Mia spune:
Brambru mi-a spus sora mea ca de la umanitare te stie
Andreea 24+ Maya Maria
MINUNEA MEA
luny spune:
bedro, de acord cu tine, in special cu iesitul pe CEATA/VANT.. asa a facut una dintre pneumonii Muffy, si pediatra din spital mi-a spus atunci ca sigur asta fu cazua, iesisem in parc seara pe ceata, desi era cald, ala e un mediu ce favorizeaza perfect virusii.. nici vizitele la copil mic, cu oameni multi, luatul in brate, nu-mi plac... ci CIC-ul, sigur iti poti pastra zile din prenatal, care sa se adauge la alea 42 de lauzie, eu la Mate asa am facut, am iesit in prenatal cu o luna mai tarziu..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ooka spune:
Neata fetelor!
Bedro trebuie sa ai minum 42 dupa ce nasti, nu minim si maxim, adica poti sa ai tres bien toate zilele dupa ce nasti. Se pot face niste scenarii pentru ca difera de la salariu la salariu care varianta financiara e optima.
Cu botezul depinde spre ce inclini, clericul iti va recomanda sa il botezi intre 8-40 zile daca bebe e sanatos, laicul iti va recomanda sa il botezi oricind, practica e undeva spre cler dar cu accente laice. Se poate face intr'adevar oricind in timpul vietii insa nu ca sa bifezi ceva ci daca intr'adevar ti'l doresti. Pe mine m'a impresionat foarte tare legat de treaba asta cazul lui Nicolae Steinhardt, botezat in inchisoare in rit ortodox. Plus ca in framantarile si bazele de dinaintea botezului sunt prezentate niste explicatii foarte utile legate de credinta.
Emma bafta la doftoroaie, colul se poate relaxa, lungi, inchide etc, depinde ce nevoi ai si ce tratament aplici plus raspunsul corpului tau. Deci nu e obligatoriu sa'l lege, insa trebuie multa odihna in pat daca ai probleme.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tia_Mia Brambru mi-a spus sora mea ca de la umanitare te stie Andreea 24+ Maya Maria MINUNEA MEA |
Am elucidat misterul , merci!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ane2 spune:
Alinuk frumos nume Luca Eduard
Nici eu nu sunt de acord cu vizite in grup, multa lume , luat in brate , de pupat nici nu mai zic...
si eu as vrea un botez mai restrans fara fast prea mare insa nu stiu daca am sa reusesc familia sotului e numeroasa tare , jumatate din oras sunt veri, verisoare etc..plus ca avem o groaza de prieteni si toti asteapta botezu
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt
Wildorchid spune:
ooka, tia, multumesc mul, ne ducem maine dimineata sa vedem in ce stadiu este.
Emma 24 saptamani