Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vergeturi nu am si nici nu ma dau cu nimic in mod special, nici la prima sarcina nu am facut-o. Poti sa iti dai cu 10 creme, daca esti predispus la asa ceva le faci.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Vergeturi nu am si nici nu ma dau cu nimic in mod special, nici la prima sarcina nu am facut-o. Poti sa iti dai cu 10 creme, daca esti predispus la asa ceva le faci.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

exact!!! bagajul genetic, cum ne-a lasat mama natura, asta face tot...
eu mi-am dat in sarcina cu Muf, cu crema, uleiuri, de migdale, masline etc... vergeturile au aparut pe sani, dupa ce am terminat cu alaptatul ( dar nu-s multe si-s subtiri, nu f vizibile.. deocamdata), iar pe burta, 2-3 subtiri... si acum imi dau cu creme ptr piele uscata, nu mai investesc in creme-minune, ptr ca-s apa de ploaie, daca asa ti-e contruit organismul, le faci oricum..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Nu sunt medic, doar ca la inceputul sarcinii m-am speriat de niste chestiuni si mi-am propus sa mai diminuez din socuri citind cate ceva din timp. Acu pe net gasim si multe info eronate si le iau si eu cu rezerva ca ar putea fi ceva gresit pe acolo, dar in mare ajuta. Pe mine m-au ajutat lecturile astea in unele momente, fara ele as fi luat-o razna.

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Tia, off, inca nu e bine manuta Dariei, sper sa nu o mai doara si sa poata sa o indrepte. Doctorii ce au zis?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Anna Dariuca e mai bine, face exercitii de recuperare....am inteles ca in timp isi revine complet

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare am citit cateva pe sarite dar sper sa mai recuperez
Eu ieri am vazut sala de nasteri din pacatedar am scapat cu bine si mi-au dat drumul acasa dupa monitorizare.Contractii ciudate si inimioara lui bebe o lua razna in timpul lor.Repaus total si maare grija dar pot?
Miere ma gandeam si eu sa-l tin acasa pe Vlad ca tot asa trebuie sa-l duc dimineatza cu tot cu bebe in dotare plus bolile pe care le poate aduce .Dar vedem noi atunci cum ne-om descurca.
Asa m-am panicat ieri ca nu am mai nimic cumparat pt nastere ,iar pt bebe cateva body-uri si chiar nu pot lasa asta in grija sotului ca el o sa aiba destul de furca cu Vlad.
Asa ca azi sunt calare pe site-uri sa vad ce imi trebuie si sa comand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Moldoveanca si Lia, multa sanatate si sa stea bebeii cat mai mult la caldurica!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pt vergeturi folosesc un unt de cocos special pt gravidutze ,deocamdata sunt ok,si am fost si la sarcina cu Vlad,atunci am folosit Elancyl.Este clar in functie de materialul genetic al fiecareia .Apropo am luat 7 kg ,m-am cantarit ieri.Cred ca 4 sunt numai sanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Lia si Moldoveanca multa sanatate si aveti grija de voi si de bb sa stea la mami in burtica cat mai mult

cat despre vergeturi eu ma dau cu ulei de la sanosan

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

moldoveanca - atunci repaos si sa vina bb la termen!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ptr vergeturi eu mi-am luat mustela , stiu ca depinde de material:) dar de prevenim si noi poate poate ....la Rachella am facut cateva pe solduri , pana acum vad ca nu mi-a aparut sper so tin tot asa.

Lia ma bucur ca esti bine ...sigur bb o sa stea la mami in burtica pana la termen.
Moldoveanca sanatate multa, stai linistita ,cat mai mult la pat si totu o sa fie bine.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput