Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Moldoveanca, sper sa fie bine pana la termen si sa nu se mai repete episodul. Cand te decizi sa pregatesti bagajul ptr spital te rog sa-mi spui si mie ce anume te-ai decis sa pui in el, eu am avut o brosurica si m-am speriat de cat de multe sunt pe lista aia, mi se pare aiurea in situatia in care sa zicem ca ma externeaza cu bebe dupa 10 ore de la nastere.... As vrea sa iau strictul necesar, altfel probabil ca voi fi nevoita sa las din obiecte in spital.

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nina - nu poti intreba la spitalul unde ai de gand sa nasti? La sectia de neonatologie ... aici asa e.

Iar din experienta personala iti spun ca mereu am luat prea multe, ziceai ca merg in vacanta cu valiza dupa mine. Asa ca acum imi iau strictul necesar. SI haine subtiri (camasi de noapte, capot), ca am murit de cald de fiecare data. Chiar daca o sa nasc in noiembrie, acolo e ff cald.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Brambu spune tu daca e posibil sa stai la pat?Nu ti se rupe sufletul de fetita ta?Sotul ma ajuta cat de mult poate dar daca el vrea sa stea si cu mami?Off greu mai e si ma simt asa de vinovata
Nina zau daca stiu ce sa cumpar cert e ca ieri am vazut multe gravidutze care veneau la nascut si taraiau partenerii lor ditamai geamantanele dupa ei

Mergi la inceput

Brambu, de la spital am avut brosurica, m-a bagat mai rau in ceata, cu atat mai mult cat unele obiecte din lista nu le-am dibuit nici cu dictionarul in mana , m-am bagat pe niste forumuri britanice si culmea pana si englezoaicele se intrebau ce o fi aia sau cealalta, cu sotu am stat si ne-am batut capele juma de zi la "botosei" am dedus prin eliminare ca e vorba de botosei... in fine m-am lamurit de continutul listei, dar cred ca umpli doua valize, una ptr bebe una ptr mama si zau ca mi se pare aiurea sa trag de valize in momentul ala . O geanta de dimensiuni potrivite in care sa pun si ale mele si ale bebelui cred ca ar fi suficient iar ce o fi in plus sa mai ia si tati rucsacul, insa nu reusesc sa ma decid, am nevoie de inspiratie...

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Asa e, cu un alt copil nu prea poti repaos total ... da' e pt. putin timp (creo 2 luni) si pt. o cazua buna. Cat are puiul tau? S. de ex. intelege cand ii spun ca ma doare ceva, nu pot sa o iau in brate etc.

Mergi la inceput

Ok, atunci tot din experienta personala iti spun ... camasi de noapte (3-4, depinde de cate zile de spitalizare ai), capot, papuci, chestii de igiena personala (periuta de dinti, pieptan etc), chiloti de unica folosinta tip plasa (vreo 4-5 asa), telefon+incarcator, aparat foto ...

Pt. bb ... tot asa, un schimb pe zi. Body si salopetica cu botosei . Nu stiu cum e la voi, aici pampers si tampoane pt. mama le dau ei. La fel si creme diverse ...

Nu mai stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

si aici in maternitate e ffff cald. sa aveti camasi de noapte subtiri si pentru bebelusi la fel sa aveti hainutele subtirele.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

Moldoveanca, sper sa fie bine pana la termen si sa nu se mai repete episodul. Cand te decizi sa pregatesti bagajul ptr spital te rog sa-mi spui si mie ce anume te-ai decis sa pui in el, eu am avut o brosurica si m-am speriat de cat de multe sunt pe lista aia, mi se pare aiurea in situatia in care sa zicem ca ma externeaza cu bebe dupa 10 ore de la nastere.... As vrea sa iau strictul necesar, altfel probabil ca voi fi nevoita sa las din obiecte in spital.

Nina, 23+,

nu inteleg... cum adica sa te externeze dupa 10 ore??? n-am auzit de asa ceva nicaieri...
iar de lasat la spital, la fel, nu vad de ce sa fii nevoita sa le lasi, ce-ti ramane iei acasa...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, in Uk asa e, daca mama si bebe sunt bine dupa 10 ore ii trimit acasa (asta o stiu de la alte mamici si mi-a fost confirmata si de sot si de moasa), nu te tin in spital ca la Romania 2-3 zile sau cat e.

E putin aiurea ca uneori problemele apar dupa alea 10 ore si nah una e sa fi la spital alta e sa fi acasa, pana convingi operatorul de la ambulanta ca e urgenta, pana vine ambulanta..etc.. orice minut conteaza. Dar asta e, ne conformam situatiei.
De lasat din bagaje, spun ca o sa ne fie greu si cu copil si cu tone de bagaje, ideal ar, copilul si o geanta/valiza/bagaj.
Eu la venire la spital ptr nastere nu am vazut, sau daca am vazut am vazut doar gravidele cu posetele pe umar, insotitorul cu bagajele nu l-am zarit, dar am vazut la plecare....unii au cate doua valize mari plus bebe, la altii am vazut cate o valiza mica si bebele...imi vine sa ma duc sa intreb ce au in bagaj si ce au folosit si ce nu .

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nina, dupa semnatura credeam ca esti in Bucuresti... oriunde ar fi asa, mi se pare tot aberant, o lauza, fie ca a nascut natural sau, cu atat mai mult, cezariana, nu o vad capabila sa pece acasa pe picioarele ei in 10 ore si sa fie apta, refacuta, incat sa aiba grija de copil, la naiba! macar o zi, 24 de ore, sa-o fi tinut sub supraveghere, si pe bebe la fel, mi se pare si inuman.. in fine, asa o fi, nu am auzit pana acum de abordarea asta, cam in general, in lume ma refer, de aici si socul..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput