Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura25 spune:
ducky, dicirstea(daca eram si eu pe lista de care spuneai, daca nu, oricum multumesc pt colet!) multumesc mult in numele lui Robi pt donatia facuta!
Diana, am luat azi coletelul cu bluza mov. Multumesc! Imi place mult. Drum bun si putere multa, sa va intoarceti cu speranta si solutii pt mai bine.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dicirstea spune:
Ducky, bine ai revenit pe meleagurile noastre!
(cand ai timp...printre picaturi, poate binfezi achitate si produsele melenu-mi sta bine cu datorii, le-am achitat in contul Florinei, inca de luna trecuta)
Laura, da....doar esti responsabila
Fetelor....a mai achitat cineva produse uate de la mine si nu le-am trimis?
(sorryyy, trageti-ma de maneca, stiu ca am mai amanat cate ceva, cu gandul ca mai pun lucruri dragute s poate mai tenteaza pe cineva)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 ducky, dicirstea(daca eram si eu pe lista de care spuneai, daca nu, oricum multumesc pt colet!) multumesc mult in numele lui Robi pt donatia facuta! Diana, am luat azi coletelul cu bluza mov. Multumesc! Imi place mult. Drum bun si putere multa, sa va intoarceti cu speranta si solutii pt mai bine. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura ma bucur ca iti place sa o poarte sanatos. Mia vem o ora si placam. Multumim tuturor Doamne ajuta sa fie bine totul.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alexandrina spune:
ducky bun revenit.
De-abia ce-am reusit sa pun si eu ieri si azi cea mai mare parte a produselor pe care mi le-ai trimis. N-am fost vrednica de mai mare promtitudine. Te rog sa faci o vizionare peste ele cand poti, sa vezi daca ar fi de adaugat explicatii si ajustat preturi, ca n-apucaram sa discutam din astea.
koko, valentina bun "reauzit"!
Urmeaza sa relistez ce mai aveam vechi, daca nu s-au sters si sa mai pun cateva produse noi, si restul de la ducky.
Mai am de dat daca sunt doritori: o masina de paine simpla cu un mic defect surmontabil si o masina de scris Olivetti veche de mai mult de 20 de ani, eu am tinut mult la ea si am folosit-o chiar cu un defect la 2 taste pe care l-a avut de cand o am. Nu stiu daca poate folosi cuiva in vreun scop. Acestora le fac fotografii doar la cerere.
alexandrina spune:
Am terminat de postat ce am in posesie.
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=alexandrina&searchtype=2&view=gallery&show=current
Reamintesc ca in posta electronica asteapta mailuri la multe cazuri.
dicirstea spune:
Fetelor....am baut eu azinoapte asa mult ca nu mai vad bine????Sau bazarul nostru are meniu in englezA
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alexandrina spune:
Am observat si noi azi, trebuie c-ai baut acum in cursul diminetii, ca s-a "impiedicat" la un moment dat si dupa aceea s-a trezit englez. Chiar inainte ca forumul sa ia si el o pauza mica.
Deci undeva sus ceva se lucreaza, dar nu stiu daca au sesizat ca s-a pierdut traducerea.
Si mie mi-a venit destul de greu sa folosesc termenii noi cand am postat, noroc ca sunt obisnuita cu pozitia lor.
dicirstea spune:
Sper ca s-au pastrat locurile si aranjamentele butoanelor, ca am si eu multe de pus pentru domnisorici elegante si fitzoase si le voi baga la foc automat, stati pe-aproape
CAPRA CU 2 IEZI
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
dicirstea spune:
Acum am terminat de postat pentru fetite de gradi-scoala, sa aibe mamicile timp pana pe 12 sa se hotarasca.
Laura..la tine m-am gandit, dar nu-i nimic, daca iti place ceva si de data asta iti mai pun o colet mai mare si iti dau de lucru
Ma duc sa mai lucrez ceva si pe seara vin cu tura 2 pentru bebeluse.
Apoi e posibil sa iau o pauza pana luni, am calculatorl la reparat si azi voi duce si laptopul si imprimanta, ca asa e legea lui M....cand cad...cad toate.
Pentru urgente (masuratori, etc) scrieti-i va rog pe mail, ca il verific de pe mobil si e mai greu cu vizualizatul si scrisul de pe el.
Va astept la si va amintesc ca am gecute si eu zic ca sunt unisex
CAPRA CU 2 IEZI
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, revin si eu dupa o indelunga absenta: toata luna august am fost in concediu si am fost plecata. Incerc si eu sa ma pun la curent cu nouatile, sper sa fie toate bune.
P.S. Vad ca am o iconita noua la profil. Laura, saru'mana .
Ducky, saru'mana, astept cu nerabdare surpriza, dar nu stiu ce am facut sa o merit.
Bine ai revenit, draga mea. Te pup cu drag.