Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 9
dicirstea spune:
La multi ani si multa sanatate RAISA!!!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Laura25 spune:
dicirstea, multumesc! Deja am ochit ceva, ma duc sa ma mai uit la ce ai pus in ultima ora.
aaa, uitasem sa spun ca atunci cant termini cu calculatorul si cu laptopul, du si aparatul de forografiat la reparat . Sunt convinsa ca toate produsele puse de tine sunt mult mai frumoase in realitate decat apar in poze.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 dicirstea, multumesc! Deja am ochit ceva, ma duc sa ma mai uit la ce ai pus in ultima ora. aaa, uitasem sa spun ca atunci cant termini cu calculatorul si cu laptopul, du si aparatul de forografiat la reparat . Sunt convinsa ca toate produsele puse de tine sunt mult mai frumoase in realitate decat apar in poze. |
Ma si miram de ce nu au succes hainutele mele ca eu le vad frumoase rau.
Asa e....dar cred ca trebuie sa ma duc cu totul la reparat.
De fapt e doar in parte adevarat...pozele le fac cu telefonul. care face niste poze minunate la lumina zilei...problema e ca eu calc si pozez numai noaptea, dup ce adorm copiii, ca altfel nu pot face nimic de ei. Iar noapteeeaaa....nu-i ca ziua adica eu am numai becuri economic in casa, din acelea cu lumina calda, + pereti +draperii bej+covor bej = toate culorile sunt deformate, daca bag blitzul stralucesc aplicatiile si orbesc imaginea...e ca naiba.
Dar ma gandesc sa suplinez prin descriere detaliata dar greu rau cu verbalizarea culorilor pe intelesul tuturor
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
blue_rain spune:
La multi ani, Raisa! Sa fii incojurata de oameni puri si frumosi ca si tine, care sa iti bucure sufletul si sa-ti coloreze viata!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
Serialbastre spune:
citat din mesajul lui dicirstea Fetelor....a mai achitat cineva produse uate de la mine si nu le-am trimis? (sorryyy, trageti-ma de maneca, stiu ca am mai amanat cate ceva, cu gandul ca mai pun lucruri dragute s poate mai tenteaza pe cineva) |
Eu am platit rochita http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=30426
Daca imi vine, o imbrac la nunta cumnatului meu, pe 17.
Multumesc!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
katteryna spune:
Dicirstea, Blue_rain multumim pentru urari! Doamne ajuta!
Suntem fericiti azi!
Va pupam pe toate!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
Serialbastre spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Serialbastre
Eu am platit rochita http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=30426 Daca imi vine, o imbrac la nunta cumnatului meu, pe 17. Multumesc! Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) In bucataria mea POZE |
Sunt cascata .. acum am vazut ca ai pus coletul. Multumesc!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
kid spune:
citat din mesajul lui katteryna Dicirstea, Blue_rain multumim pentru urari! Doamne ajuta! Suntem fericiti azi! Va pupam pe toate! RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine... |
La multi ani, cu multa sanatate si tot ce va doriti! Doar de lucruri bune sa aveti parte de acum inainte!
kid spune:
alexandrina Poti sa detaliezi, te rog, cum e masina de paine?
Am platit si eu azi tot ce aveam la bazar, trimit mailuri acum.