Bazar umanitar (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:

Ellinia mi-ai trimis un mail "nu stiu ciner esti..numai imi transmite asa ceva."
Eu nu am transmis nimic,,,probabil e vreun virus care pleaca automat cand deschid pc....cand o sa pot o sa reformatez pc
Scuze daca a mai primit cineva...astfel de mail-ri

Ups, tu erai? Primesc cate un mail in fiecare zi si nu le deschid, ma gandesc ca sunt virusi ... in ziua aia primisem de la multe persoane si le-am trimis tuturor

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna fetelor, va salut de pe plaiurile superbe ale Moldovei mele natale. Doamne, ce bine e la mama acasa!!!
Dezavantaj: acces limitat la net, din cauza semnalului prost de la cosmote, dar si cand ma voi intoarce acasa o sa stau pe net toata ziulica...am multe de recuperat

Va , multa sanatate si succes in tot ce faceti!!!

Mari_paun, am licitat si castigat ceva de la tine, ti-am trimis PM dar nu mi-ai dat niciun raspuns. Ai trimis cumva coletul la Constanta?

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011

Caciulite crosetate copii

coletul e trimis de lunea trecuta...am vazut ca nmi=-ai dat pozitiv deci...credeam ca ai primit coletul...
am mai trimis un colet la Constanta tot in acea zi si nu a ajuns in schimb la carminabulina a ajuns...

carmina ma bucur ca-ti place bluza...si bonus-ul

Mergi la inceput

are cineva de pus in bazar un costumas haios pt Petru, la mot avem tematica "carnaval" ca am multi copii...si pt ca au costume de la gradi au cum sa se costumeze dar Petru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky
.. pentru ca vreau sa trimit fetelor ce colecteaza pentru cazuri cateva lucrusoare pentru fiecare caz in parte. Asa ca rog pe cineva sa-mi trimita adresele pentru Dodo-pui

Ducky multumim ai PM
Ellinia sper ca nu ai mai primit nici un mail de la mine...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dodo, nu, da' bine ca stiu, nu am facut legatura cu tine, eu suspectam pe cineva de pe fb . Daca mai primesc le sterg din prima. Oricum, nu esti singura persoana de la care primesc mesaje din astea, banuiesc ca e vreun virus, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am pus azi pachet pentru:

Cornelia

Nerantula (stai pe strada cu fratele meu, dar nu vroiam sa intarzii cu trimisul)

Gianina

Laura25

DianaAlex

Aticia

Serialbastre

Am avut nevoie de ajutor la carat pentru ca la responsabilele de cazuri am pus si cate ceva pentru bazar...sper sa nu va suparati, dar acum m-am hotarat sa dau tot ce imi ramasese de la baieti sau nepoata, ca aveam o prietena insarcinata cu baiat (si a pierdut sarcina) si una care isi doreste sa aibe un bb...dar nu reuseste de vreo 2 ani, asa ca am rupt mata-n doua si dau tot, nu mai pastrez nimic.

Ce voi pune in noaptea asta va fi pentru noul caz.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Scriu pe fuga, ca nu am timp nici sa respir.

Am ridicat astazi coletele de la Ecaterina si Mihaela.
Ecaterina, bluza este mortala si in stare impecabila. Imi pare putin cam scurta dar nu-i bai ii dau eu de capat.

Mihaela, sandalutele au ajuns si deja m-a luat sora-mea la rost sa i le dau si ei la purtare! Sunt superbe! Multumesc si pentru bonus, a ajuns la fiica-mea.

Si gata va las, am fost la control astazi si am lasat copii cu sora. Nici nu va trece prin cap ce dezastru am gasit la intoarcere. Acum mumcesc cu drag si spor pe plantatie!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Acum am vazut ca de fapt Ana Maria nu e si la bazar, asa ca vor ramane la alegere.

Anangel_lexi....nu am pus pachetul tau pentru ca nu am terminat de pus pentru categoria ta varsta, mai am niste chestiute duuuuuulci rau, mai ca imi vine si mie pofta de o fetita asa ca poate te mai tenteaza si pe tine ceva

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

dicirstea pt implicare
ducky
koko_1 ma bucur ca a ridicat sotul coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Azi am pus pachete la posta pentru
Laura25 cu lucruri pentru donatii pentru Robi
Ancadragoman pentru Marius Andrei
Jasmin- surpriza
Maine vor fi trimise de dimineata (imi stau in usa gata facute si le lasam la posta la prima ora) pentru
- Mari_paun
- Dodo-pui
- Oana_oana26
- Mady
De maine incep operatiunea bazar, adica pozat, masurat, pus la <vitrina>.

Mergi la inceput