Bazar umanitar (68)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dicirstea , mie mi-ai trimis pantofii!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui M&M

Mamica de nazdravani

Da, dar parca pe bazar ai alt ID...nu?
Si nu i-ai primit? Ca vad ca cealalata pereche a ajuns...

Dragele mele, succesul produselor ma motiveaza sa continui las molozul in boxa si nu ma las pana nu pun toate hainutele astazi, de fapt e si pacat de munca mea...spalat, calcat, pozat

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Adablakcat, nushulica, va invit la vizionare

Am descoperit acum ca nu pusesem mai multe produse de fetite

Vreau sa precizez ca eu am facut mai multe poze la fiecare produse, daca aveti nevoie de alte imagini va rog sa-mi spuneti, sa le trimit pe mail.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

dicirstea Multumesc pt. balerini ! Imi vin si sunt numa buni pt. acum!
Laura 25 cum am fost azi la posta sa ridic balerinii am depus si coletul pt. tine cu gecuta. Nu-mi apare ca platita o platesti cand poti !Oricum alta data ajungeam cine stie cand la posta asa ca ce e in mana nu-i minciuna!

Intereseaza pe cineva diverse lucrusoare in f. buna stare de vara pt. baietel in jur de 24 luni ?? Ca sa stiu daca le pun la bazar sau gasesc pe cineva caruia sa i le dau! Ar fi pantalonasi scurti ( de la Tex in mare parte)pt. exterior , tricouri ( tot tex si nu numai) o per. de sandale nr. 23 luate de aici de la bazar dar inca mai merg caci nu au fost purtate mult, bonus niste pijamalute, un pantalon lung maro tot tex cred subtire si nu mai stiu ce mai am sepcute multe etc. Daca e cineva interesat pozez si postez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

danyalo, am platit-o de o saptamana, am trimis mail la Diana, dar cred ca e plecata. Cand va vedea mailul meu sigur vei primi confirmarea si de la ea. Din pacate a folosit fiica'mea chitanta sa mazgaleasca ceva pe spate si cred ca apoi a ajuns la gunoi, deci nu mai am ce poza sa trimit ca dovada. Multumesc mult ca ai trimis-o!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

Dragele mele, succesul produselor ma motiveaza sa continui las molozul in boxa si nu ma las pana nu pun toate hainutele astazi, de fapt e si pacat de munca mea...spalat, calcat, pozat

CAPRA CU 2 IEZI

A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

E acelasi id si pe bazar ...azi am primit mandatul si am fost si am ridicat pantofii:foarte frumosi si imi vin de minune. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

E acelasi id si pe bazar ...azi am primit mandatul si am fost si am ridicat pantofii:foarte frumosi si imi vin de minune. Multumesc frumos!

Baaaa nuuu, esti doar un "M" pe bazar

CAPRA CU 2 IEZI

A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

dicirstea Multumesc pt. balerini ! Imi vin si sunt numa buni pt. acum!
Laura 25 cum am fost azi la posta sa ridic balerinii am depus si coletul pt. tine cu gecuta. Nu-mi apare ca platita o platesti cand poti !Oricum alta data ajungeam cine stie cand la posta asa ca ce e in mana nu-i minciuna!

Intereseaza pe cineva diverse lucrusoare in f. buna stare de vara pt. baietel in jur de 24 luni ?? Ca sa stiu daca le pun la bazar sau gasesc pe cineva caruia sa i le dau! Ar fi pantalonasi scurti ( de la Tex in mare parte)pt. exterior , tricouri ( tot tex si nu numai) o per. de sandale nr. 23 luate de aici de la bazar dar inca mai merg caci nu au fost purtate mult, bonus niste pijamalute, un pantalon lung maro tot tex cred subtire si nu mai stiu ce mai am sepcute multe etc. Daca e cineva interesat pozez si postez!

Dany Stefan-Ioan

Danyalo pe mine ma intereseaza, pantaloni, tricouri, romper, salopete de min 24,ca baiatu meu face la sf lu aprilie 2 ani da sa nu fie intrate la apa si eticheta sa nu mai corespunda, intelegi ce zic?posteaza tot ce ai frumos ca eu sunt pe faza daca anunti.ms.o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Laura atunci eu sunt in intarziere. Oricum am pus un mic bonus nu pt. cel ce va purta gecuta ci pt. copiii tai!
Gabi- o sa pozez ! Niciodata nu am pus la bazar decat lucrurile f. bune si de calitate si la preturi modice. Nici nu prea a avut altfel .Exact cum am zis in mesajul de mai sus in f buna stare -ma simt asa cam aiurea eu ce zic aia este nu altfel ! O sa pozez atunci dar maine sau poimaine postez caci acum nu am camera foto acasa.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Baaaa nuuu, esti doar un "M" pe bazar

CAPRA CU 2 IEZI

A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

hmmmm..ciudat!!..ca doar ma loghez ca memebru de forum!....

Mergi la inceput