Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 39
dicirstea spune:
Nushulica, arunca-ti un ochi aici:
pui de rata
imprimeu simpatic
body disney
asta e farte frumusica, poza o dezavantajeaza
dar mai ales ASTA
si pentru fetele care mai folosesc carucior sau au masina care nu incalzeste suficient de repede:protectie carucior/scaun masina
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
pooh spune:
Hello,fetelor,intru mai rarut pe aiac din lipsa de timp(Am pus pt. Florina o cutie mare de Detoxicolon,poate va intereseazahttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33164Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Hello,fetelor,intru mai rarut pe aiac din lipsa de timp( Am pus pt. Florina o cutie mare de Detoxicolon,poate va intereseaza http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33164 |
a picat la tanc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
pooh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
|
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui Laura25 sunnyday07 , am luat azi cizmulitele de la posta (erau venite de vineri, dar abia azi am ajuns eu). Iti multumesc mult, sunt f, frumoase si arata impecabil. Multumim mult si pentru bonus . Am platit cizmele de sambata, am trimis mail Dianei, iti va confirma ea cand va vedea mailul de la mine. Multumesc mult! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ma bucur ca au ajuns inainte de a incepe ploile! A fost primul meu colet de la umanitare si nu voiam sa dau gres.
Laura
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunnyday07
Ma bucur ca au ajuns inainte de a incepe ploile! A fost primul meu colet de la umanitare si nu voiam sa dau gres. Laura De vanzare |
Fii'mea a fost maxim de fericita azi cand a vazut ca ploua, ca a avut motiv sa le poarte. A plimbat 2 ore cizmulitzele pe afara, desi ii sunt cam cu 2 nr mai mari acum. Multumim mult, din nou!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mikaeela spune:
Buna dimineata tuturor
Acum,dimineata voi mai pune colete la posta ptr:
Ducky
Ellax
Medea 5
Restul coletelor (in afara de cele care le-am enumerat vineri) le voi trimite cand ma voi intoarce.
O saptamana cat mai frumoasa va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
EllaX spune:
mikaeela, intrasem sa-ti spun ca azi sau maine iti trimit banii pentru ce am de la tine - si am citit ca imi trimiti coletul. Perfect! Si multumesc, ca tu il trimiteai inainte sa stii ca azi platesc! :)
Eu am niste hainute si jucarii de donat, dar nu ma pot ocupa de ele. Pot doar sa le spal si sa le trimit cuiva care sa le puna la bazar. Se ofera cineva?
ancadragoman spune:
Ella le pot lua eu pentru Marius Andrei.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
mikaeela spune:
citat din mesajul lui EllaX mikaeela, intrasem sa-ti spun ca azi sau maine iti trimit banii pentru ce am de la tine - si am citit ca imi trimiti coletul. Perfect! Si multumesc, ca tu il trimiteai inainte sa stii ca azi platesc! :) ] |
Si eu iti multumesc Ellax
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele