Bazar umanitar (68)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Gatea, incearca sa-ti publici putin diferit anunturile, cred ca ar ajuta pe foarte multa lume, daca imi permiti cateva sugestii:
- pune detalii relevante in titlu (mai ales marimea),
- pune masuratori pentru produsele de dama la detalii, e foarte greu pentru o femeie sa nimereasca ceva potrivit numai privind o poza mititica
- nu mai folosi CAPS
- daca este cazul, mentioneaza producatorul (daca este cunoscut)
Sper sa nu fie cu suparare
Mult spor si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gatea1980 spune:

BUNA NERANTULA. VOI TRECE SI DIMENSIUNILE.
NU E CU SUPARARE. MULTUMESC.PUP
O SEARA BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

buna fetele.am adaugat si eu un cojocel pt 12 M f frumos la bazar pt Florina, va invit la cumparaturi ca sa strangem banuti pt RMN.

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33052 COJOCEL/HAINUTA BLANITA 12 M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

sunt in cautare de hainute frumoase si groase pt fetite de 3-6 luni pt nepotica mea,ce am vazut pe bazar pana acum nu m-a incantat,sau poate ca nu m-am uitat atent

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

buna fetelor!

sunt in cautare de hainute frumoase si groase pt fetite de 3-6 luni pt nepotica mea,ce am vazut pe bazar pana acum nu m-a incantat,sau poate ca nu m-am uitat atent

pupici!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Nepotica ta cea plina de hainute?
Eu am o hainuta Prenatal, alb-usor crem, insa acum, la arhivare, am descoperit ca pe maneca interioara captuseala a fost prinsa la fierul de calcat cred, ca e rupta bine. Intr-o zona total nevizibila. Te aranjeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor donatoare si cumparatoare:

Daca aveti cumva, pe acasa, hainute si incaltaminte de fetita ce pot fi donate pentru o scolarita de 7 ani din Cluj-Napoca, va rog sa ma anuntati.

Este unul dintre cazurile de care ma ocup, a inceput scoala si duce lipsa de incaltari, pantalonasi, bluzite, un trening i-ar prinde iar tare bine.

M-am intalnit sambata cu ea in parc, eram la Cluj, hainutele pe care le avea pe ea ii erau deja mici, iar in picioare purta o pereche de tenisi luati de mine pentru ea de la Bazar, mai demult, dar deja era frig pentru ei.

Fetita are 117 cm inaltime si 18 cm talpita goala.

Multumesc!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

buna fetelor!

pupici!

Nepotica ta cea plina de hainute?
Eu am o hainuta Prenatal, alb-usor crem, insa acum, la arhivare, am descoperit ca pe maneca interioara captuseala a fost prinsa la fierul de calcat cred, ca e rupta bine. Intr-o zona total nevizibila. Te aranjeaza?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si perluta Cezara (30.09.2010)
Asa s-a nascut Cezara

nu cea plina de hainute ca ea a venit cu noi in uk,avem una nou nouta acasa care are nevoie de hainute frumoase si ieftine ii trimit si eu de aici dar costa f scump transportul

nu ma deranjeaza,baga la bazar sa licitez,multumesc frumos si vezi poate mai gasesti ceva frumos ramas de la cezara ca e micuta are la 3luni abia 5kg deci ii vin si mai mici cred

multumesc frumos si mai astept oferte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am avut zilele astea probleme si cu logarea la yahoo si cu internetul de la Vodafone si nu am apucat nici sa raspund la mailuri , nici sa mai pun lucruri la bazar.

Am reusit acum doar 3 produse (stau in parcare, in fata gradinitei...astept sa-l iau pe Matei) si sper sa reusesc sa termin la noapte sau noaptea urmatoare.

Am pus pachete pentru Georgipuia, am trimis pantofii (scuze...nu mai retin cui dar nu i-am incurcat intre ei) si ...sa ma bateti daca mai stiu ....in fine.....am pus 5 pachete la posta, 3 la Bucuresti, unul la Constanta si unul la Arad.

Se prgatesc la primire Laura25 si Dianaalex(curs de italiana) si va rog sa ma trageti de maneca daca am scapat pe cineva, daca nu am avut net si calc. cateva zile am fost depasita de evenimente si mesaje, poate am sarit unele dintre ele, de pe telefon imi era greu sa le urmaresc.

Am de pus un rucsac roz cu PepaPig, hainute de gravida, si ceva barbatesc, ptr 185 cm inaltime....sunt persoane interesate? sa stiu daca ma zoresc noaptea asta sau pot sa ma odihnesc si eu

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, ma scuzati ca nu am dat calificativele, dar sora mea ajunge doar saptamana viitoare acasa si pana atunci nu stiu ce a a juns la Maramu.
As mai avea o rugamine la voi, daca mai aveti de pus niste carti la bazar, astept oferta.Ceva bun de citit, nu ma supar.
Pachete, cred ca doar de la diana mai trebuia sa imi trimita ceva.
diana, am sa te rog sa ii confirmi si braara, ca e plaia de vreo 2 luni si ma simt tare aiurea sa o vad acolo ca neplatita!http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=30404
multumesc mult!!

asept oferta de carti!

Mergi la inceput

dici bine ca ai scris,cu ocazia asta am vazut si eu ce prod ai la bazar si am licitat si eu cateva,sper sa si castig

o sa iti dau adresa cumnatei mele sa livrezi,te rog sa nu pui la adresa care o am eu pe bazar,multumesc

Mergi la inceput