Clasa I 2011-2012 [3]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Wow..ce de bobocei s-au adunat!
Si Deian numara zilele pana la inceperea scolii. Mai avem de cumparat scun pentru birou si in rest suntem dotati...De imbracat in prima zi ma gandeam la niste pantaloni gen blug dar de doc gri petrol cu o bluzita sau tricou gen polo. Depinde evident cum va fi vremea.

Partea cu mancatul si la noi va fi o problema deoarece Deian nu mananca atat de devreme cat sa ii dau inainte de plecare, poate cel mult un iaurt. La scoala ma gandeam sa ii pun o gustare gen fruct si ceva dulce gen k. delice sau felie de lapte. Daca se mai primeste lapte ar fi super ca al meu e innebunit dupa lapte. Totusi stau si ma gandesc ca micul dejun e o masa principala si ar trebui sa fie consistenta...dar nu il vad mancand senvici-ul in timp util cat dureaza pauza...in fine ne adaptam din mers...poate daca vede la alti copii o sa vrea si o sa ceara si el. Noroc ca stie sa-si spuna raspicat dorintele.
Apa cred ca ii voi pune o sticluta din aceea mai mica decat cea de jumatate de litru....cata apa o sa bea ei in 3 sau 4 ore..

Printre altele am facut curatenia de toamana prin dulapuri si am constat ca stam cam rau la capitolul haine de toamna mai ales la pantaloni...s-a lungit de numa in vacanta aceasta. Adica panataloni mai grosi nu cei pe care ii poarta in septembrie octombrie. La incaltari stam bine pt ca am prins oferte de 1 pereche si a doua la jumatate de pret si i-am luat. Geaca grosa nu mai e buna...e scurta de tot la maneci, stau rau si la capitolul acesta...

Aaaaa...de ieri avem inca un dintisor lipsa..si e tare mandru...

Bafta mamicilor care inca astepta sa vada la ce doamna/domn au nimerit! Sa iasa totul asa cum ati dorit!

Simina si Deian (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Sunt un car de nervi.
S-a dus mama sa vada daca s-au afisat listele cu clasele si inca nu s-au afisat.
La secretariat erau niste doamne f acre, care i-au spus ca probabil vineri se vor afisa listele (inca se lucra la ele, de parca cine stie ce filosofie ar fi).
Mi se pare bataie de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Buna,
si noi un bobocel cu ghiozdanel, penar echipat, un maculator si in rest... emotii si incertitudini
dna invatatoare nu ne-a confirmat 100% ca e pe lista ei, listele cu clase se afisaza evident vineri dupamasa, si sunt in foate mari dubii pt ca ma indoiesc sincer ca ea chiar sa nu stie si teoretic daca ramane la ea va merge la afterschool cu ea, si ar fi tot aranjat dar daca nu.... sa caut pe ultima suta de metrii mi se pare aberant... dar na traim in Romania
Initial la scoala ni sa spus ca le vor face uniforma scolii doar niste tricouri albe polo cu sigla, si ca ce ne cheama pt masuri, azi mi sa zis ca nu se mai fac pana nu se hotaraste ministerul ce fel de uniforme obligatorii baga in scoli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Ela2001, ai dreptate, te inteleg ... dar din pacate sunt multe scoli la care nu s-au afisat inca listele nici pana azi... si nimeni nu se gandeste la incertitudinea si nervii parintilor in zilele astea ...

Ce as putea sa te sfatuiesc, daca ai posibilitatea, sa mergi maine la scoala pana in pranz si sa incerci sa vorbesti personal cu invatatoarea la care ai optat (prea devreme, poate nu a sosit, prea tarziu, poate deja nu o mai prinzi acolo...).

Iti tin pumnii, mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Manuela o sa vorbesc maine cu invatatoarea, dar daca nu s-au afisat listele oficiale, nu prea cred ca o sa-mi spuna ca suntem sigur in clasa dansei.

Paxela se introduce uniforma obligatorie pt elevi, aceeasi pt toate scolile?
Sper sa nu fie asa, ca cine stie cum va arata acea uniforma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei bine, iata scolarita incantata de prima zi de scoala.

A fost putin prea cald, si pe mine ma luase cu lesin, desi sincer nu stiu ce era mai mare, caldura sau emotia. Alexandra in schimb a fost vesela, curioasa si dezinvolta. A stat cu colegii ei, au interactionat usor si timid, dar e bine pentru inceput. Era mandra tare ca a iesit in fata ca i-au strigat numele si s-a bucurat cand au mers in clasa. Au lansat oficial anul dand drumul baloanelor cu heliu, copiii au fost super incantati de spectacol.

Au primit ghiozdanul de la scoala si azi nu a fost chip sa o ajut cu el. Nici la revedere nu mi-a zis, a dat buzna direct pe scara. I-a placut mult invatatoarea si a declarat ieri ca a fost cea mai frumoasa zi. Sper din suflet sa simta asa mereu!

Prima tema insa a fost a noastra, pe caietul de comunicari a trebuit sa scriem un gand de inceput de scoala pentru copil. Aseara imi cautam inspiratia pe la 11 noaptea.

Am inteles ca vom mai primi ceva teme si acasa, martea si joia, dar nu mult. Si in weekend desigur. Invatatoarea ne a amenintat ca vor fi ceva proiecte comune, spre exemplu sa scrie si mami si tati cate un rand de bastonase.

Abia astept azi povestiri, in 10 minute va pleca spre casa. Nu mai am stare la birou sa ii dau un telefon. Oricum, prima saptamana e planificata pentru jocuri de grup in scop de cunoastere si socializare, iar saptamana viitoare se vor face niste evaluari pentru a le stabili nivelul. Deci inca suntem relaxati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Roxana super scolarita! si ideea cu temele comune.. draguta
sa aveti un an plin de bucurii!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce scolarita frumusica...ma bucur ca ati inceput asa frumos...bafta si pe mai departe

paxelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica si Roxana, multumim de gandurile bune. Vi le returnam cu drag pentru saptamana viitoare.

Naty, sa folositi sanatosi achizitiile. Pantofi am luat de toate felurile, ii avem si pe cei cu siret de la Zara, i-a avut ieri. Ii vin tare bine. Balerinii negri, culmea, pareau cam maricei. Azi are niste balerini bleumarin draguti, de la Carrefour.

Flaviamaria, cred ca punctul 1 e cel mai greu, obisnuirea scolarului cu noul colectiv (ii doresc mult succes). Fratele o sa se descurce, pentru ca ramane in mediul lui, cu prietenii vechi. Aseara dupa scoala am trecut pe la gradi (o luase pe Alex nostalgia) si frate-sau ne-a ignorat pur si simplu.

Cu mancarea o sa avem si noi probleme, si Alexandra e invatata sa manance la gradi micul dejun si azi nu a fost chip sa manance acasa. Nu stiu cum a rezistat pana la pauza de masa. Nu stiu nici ce anume sa ii dau, azi am inceput cu un sandwich triunghi si o banana, dar astept impresii si detalii despre ce au primit colegii.

Lora si Ela, tin pumnii sa fie totul bine cu clasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

frumoasa-foc Alex si imi place ce ai scris despre scoala

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput