Clasa I 2011-2012 [3]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Flavia, eu ii voi pune o banana si ceva de rontait gen biscuite, plus apa. Nu cred ca va reusi sa manance nici a mea nimic.
Inweekend am revizuit si eu hainele de toamna/iarna, incaltarile, stam bine la acest capitol.

Asa ca putem numara zilele : AMR = 5

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Flavia, si baietii mei au fost colegi de palier la gradi, avem aceleasi emotii ca voi, chiar din trei parti as zice: a scolarului, a "gradinarului" care va "primi" o noua educatoare si a mea. Pe tati nu-l pun caci nu se vede mare lucru la acest capitol. Ma rog de el de o sapt sa-i dea 2 gauri la cureaua noua si tot "uita".
In fine, o sa fie bine, I feel it.

V-ati inscris la AF? Noi inca nu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neata,

Liv, este in comert un "patent" special pt gauri de curea..www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170585153549" target="_blank">asta..e si mai ieftin..io l-am luat pt poza..numai sa scapi de stresssul gaurilor la curea.

Chiar iesti curajoasa ca ii pui curea..:) l meu s-ar impletici in ea.

in fine..nici noi nu simtitm inca aerul scolii, ne bucuram de vacanta : doua sapt au copii.
poate mai scrie cineva din DE sa mai precizeze ideei de Schultüte..noi avem azi pe rol pt pitic.
si tre sa ii mai iau cana cu coada...sa nu care sticla cu apa.
dar noi incepem pe 17 sept..ultimii si tot ultimii vom termina 01 august 2012.

Naty,

ai mei la sala au adidassi de sala si pt teren alti pantofi. cei de sala sunt speciali pt acea aderenta, sunt mai moi si mai putin robusti ca cei de teren.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Buna dimineata,

Daria multumesc pentru idee , probabil ii pun si eu o banana sau il intreb pe el ce vrea sa vad ca-mi raspunde E cam naspa sa vina fiecare copil cu altceva la pachetel, poate le va fi pofta pe mancarea colegului...

Laviana, al meu asta micu`, a vrut sa faca schimb cu frates-o si negocia intr-o zi cu el sa mearga el la scoala si cel mare la gradinita Si eu am emotii cat casa!!!

Noi nu avem inca birouri avem doar scaune pt birou. Trebuie sa comandam birourile si nu stiu cat va dura pana sunt gata dar sper sa nu avem prea multe teme pana atunci

In ce priveste hainele eu il duc luni imbracat "normal" adica o pereche de pantaloni si o camasuta...probabil ne va comunica doamna la sedinta care va fi tinuta pentru cei 4 ani de scoala (sper sa fie o uniforma draguta nu ca cele de poliester a carui material scartaie intre degete...brrr )

Copiii mei sunt inca la tara doar maine ii aduc acasa pentru ca joi avem un party la o pritena de-a lor...asa ca, inca e liniste in casa...prea multa liniste ... dar stiu ca e linistea de dinaintea furtunii

O zi super si spor in tot ce faceti!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si eu am emotii. Si inca nu stiu cum voi face luni cu cel mic care e obisnuit sa doarma pana pe la 9.30 cu mine in pat .
Am sa pun si eu o sticluta cu apa in ghiozdanel insa vreau sa-i dau sa manance o tartina si un iaurtel mic inainte de plecare.
Astia mai dau cornul...si laptele...???
Azi a cumparat una din bunici treningul (cica mov cu fluturasi, inca nu l-am vazut), joi merge cu mama mea sa ia pantofi si adidasi/tenisi. Tricouri de sport nu iau ca are 1001 in dulap, o fi bun unul de acolo. Nu stiu cum va fi luni vremea: de maneca scurta si sosete sau ciorapei lungi si maneca lunga?? Offf....
Sper sa nu uit sa iau flori...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu sper sa fie soare sa port ochelrii de soare sa acopere emotia mea
giulik va purta fusta neagra si bluzica rosie, pantofi negrii, iar in caz de ploaie adaugam ciorapeii si sacou.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Lora G76 te asteptam si pe tine cu vesti bune !
Mult succes, iti tin pumnii !

Salutare, mamici de scolarei!
Scuzati pentru absenta, dar am fost putin in Bulgaria intre timp.
Pana aici am citit din urma.
manuela, multumim pentru grija!
Noi suntem in continuare stresati... Cred ca ultimii vom fi care ne luam de-o grija. Inca nu stim nimic, am sunat zilnic la scoala si acelasi raspuns: maine/maine....pana una din secretare i-a spus unei alte mamici: dar ce graba, d-na, ca pana luni dimineata veti afla sigur. Imi vine sa daram scoala, nu alta. Azi se duce sotul meu iar la scoala, poate reusim sa aflam ceva, totusi.

eveline, scuze, n-am mai apucat sa-ti raspund pe FB.

Azi am mers si i-am mai luat o pereche de ciorapi albi lungi, o diadema finuta si un pulover alb descheiat. Avem 4 perechi de ciorapi, dar ma gandesc ca or sa-mi mai trebuiasca cel putin inca 2-3, sa fie.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Am fost la scoala azi, mare agitatie, era un hol plin de pachete cu manuale, pentru toate clasele si multi profesori /invatatori care le despachetau si le sortau... altii in sedinte /consilii, se intocmeau /discutau listele ...
... ce frumoooos miroseau cartile ce sentimente mi-au amintit emotiile unui NOU INCEPUT ...

Am facut cunostinta cu "doamna" o prima impresie ff buna, este genul care-i place Crinei , naltuta, blonda, cu parul lung si f calda, dar plina de energie in acelasi timp.
M-am oferit sa ajut si eu la amenajarea clasei pt prima zi, intrebarea a fost daca pot si in wk sigur ca pot, ce nu facem noi ca sa fie clasa frumoasa pt copii din prima zi ! ... prevad ca asta este doar inceputul ...

Noi ne-am inscris pe listele neoficiale din octombrie 2010 la o doamna recomandata, f draguta si aceea, dar intre timp a ramas insarcinata si a trebuit sa ne "reorientam" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor...AMR 5 zile

Roxana, impresii? cum a fost?

ref adidasi, da...trebuie o pereche special pentru sala de sport(pe care noi ii foloseam si la tenis pe perioada iernii cand facea la sala) si alti pantofi de sport/adidasi pentru joaca& munte sau altele

Lora nici eu nu stiu nimik daca suntem sigur la d-na la care am optat...dar traiesc eu asa cu o speranta ca daca d-na a promis ca o sa fim la dansa...acolo o sa fim

va pup pe toate, o zi buna si spor la ultimele cumparaturi pentru scolarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Lora, bine ati venit din vacanta ! ... nu dispera, ai sperante ca va fi bine, listele voastre sunt muncite mai din greu , trebuie sa iasa ceva bun din asta !
... nici la noi nu s-au afisat, de abia acum se definitiveaza ... dar macar eu stiu ca vom fi pe lista.

... si eu ma gandesc ca nu am cumparat destule camasute si destui ciorapei (astia, pe langa faptul ca-i schimbam zilnic, se rup si f repede ...)

Sper sa fie soare luni !

Mergi la inceput