Clasa I 2011-2012 [3]
Raspunsuri - Pagina 19
anda141 spune:
Vai ce m-am emotionat privind pozele Alexandrei ! Frumoasa primire le-au facut si ma bucur ca e incantata ! Sa aveti un an plin excelent !
lbelciug spune:
Suntem clasa I B! Hihi, eu eram la F!
Ela2001, daca te ajuta, nici la noi nu e afisat, dar neoficial am fost informata.
Didi, esti draguta, dar crezi ca dau 10 euroi pt o scula care face acelasi lucru cu altele si pe care le am acasa? Sotul trebuie sa se ocupe, doar el e cu fotza fizica, nu? Vom vedea cum ne descurcam cu/fara curea, ideea e ca are mai multe perechi de pantaloni ca backup la cel de uniforma si ii va trebui curea la ei. Cana cu coada zici? Da' sticla gen pet ce are?
Flavia, asa e si la noi cu linistea dinaintea furtunii. Nici nu vreau sa ma gandesc in ce iures intram: scoala, gradi, servici, pe urma fugit de la munca prin trafic si iar gradi, scoala, casa. Uf.
Eveline, da, se mai da cornul si laptele.
Aoleu manuela ce fluturasi mi-ai creat in stomac, acum ca ai amintit de mirosul manualelor, mmmm!
Roxana_G, wow, ce debut frumos, baloane cu heliu! Frumusica si vesela scolarita ta!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
szivarvany spune:
cine nu pune fotografia scolarului luni nu o mai primim la subiect ![]()
cu cat vad mai multe fotografii de pe acum, cu atat ma apuca emotiile , ce ma fac in 12 nu stiu ![]()
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Roxana_G spune:
Multumim inca o data tuturor.
Inca astept un semn cand ajunge acasa, nu mai am stare la birou.
Sunasem mai devreme dar nu era inca acolo.
manuelacrina spune:
wwoooww ... ce scolarita frumoasa si dezinvolta
... fff frumoase clipele surprinse
Mult succes si un an plin de zambete, Alexandra !
Prima scolarita din "club" a inceput "cu dreptul" !!!
...
Mi-a placut mult ideea cu baloanele de heliu inaltate la cer
... fiecare copil cred ca si-a trimis gandurile cu balonul lui ... sau fiecare parinte si-a pus o dorinta odata cu inaltarea balonului
.
... si masutele asezate in cerc ... supeeer !
... eu mi-amintesc prima mea zi de scoala, am gasit pe bancute cele doua manuale, o garoafa rosie si o ciocolatica ![]()
cosmina_p spune:
Roxana G,sa-ti traiasca scolarita!!!
Astazi am facut o vizita la coafor
...sa mai aranjam putin pletele care nu vor sa stea in codite
...de parca numai pletele nu vor sa stea...nici fiica-mea nu prea vrea cu codite,dar...
Si noi am procedat la curatenia de toamna prin dulapuri si am vazut ca la sfarsit dulapurile s-au golit dramatic
.Rochitele care in primavara ii veneau putin mai sus de genunchi...acum abia ii mai acopera "funduletul"
.Urmeaza sa populam dulapul cu colectia....toamna-iarna!
Am facut rost si de adeverintele medicale
.
Roxana_G spune:
Multumesc inca o data.
Nu ma gandisem la dorinta purtata de balon, dar probabil Alex da.
Cred ca emotii si griji, sufletul mi se facuse mai mic decat balonul care se departa.
Masutele sunt in cerc temporar, pe perioada acomodarii banuiesc, servesc scopului de jocuri in echipa. Probabil ca vor fi reasezate cu fata catre tabla, cand va fi nevoie. De aceea au ales modelul de masute pe roti, sa le poata reaseza in functie de necesitati.
Pana una alta rup usa la birou, fug la scolarita. Am reusit sa vorbim, pare vesela dar e agitata rau. Povesteste continuu si de toate, nu o poti urmari.
Sa aveti o seara frumoasa!
LindaZ spune:
Am reusit sa revenim. Noi am avut sedinta cu parintii miercurea trecuta dar nu am reusit sa ajungem din vacanta in timp util, asa ca abia azi m-am vazut cu invatatoarea sa imi spuna ce trebuie sa cumparam. Desi noi am inceput cumparaturile de ieri. Cel mai usor a fost la treninguri in Decathlon, fetita mea are 16 kg jumate si 112 cm, asa ca toate sunt pentru ... 5 ani.
Greu a fost sa gasesc doua sarafane mici, am fost norocoasa numai cu unul, asa ca unul ii vine, unul trebuie modificat la o croitorie. Iar ghiozdanul ales de ea e frumos, dar maaare. Oricum cred ca o sa il car eu la dus si bona la intoarcere.
Azi am vazut-o imbracata prima data scolarita, sper ca de acum sa nu ii tot spun ca se duce la gradinita cum am facut cu ea o zi intreaga la cumparaturi de-mi tot raspundea "Mami, merg la scoala!"
Si noi avem problema despartirii frate-sora mai ales ca ei anul trecut au fost un an intreg in aceeasi clasa si apoi mereu impreuna in vacanta. Intr-un an au stat despartiti doar 5 zile, cat a fost fiica-mea in tabara de ski, in rest vesnic impreuna! Nu stiu cum le va fi schimbarea ...
Off, faza cu listele nu o inteleg fiindca la noi sunt afisate din iulie si alea au ramas valabile. S-a retras un copilas dar a venit altul si sunt tot 23 de copii in clasa. La scoala 200 Titan.
Succes si voua si emotii frumoase!
Mihaela Zaharia
flavia maria spune:
Roxana G ce frumoasa scolarita ai!!!
E super sa ai sansa sa inveti intr-un alt sistem si in alte conditii decat cele pe care le ofera invatamatul de stat...pacat ca nu avem toti sansa asta....:(
In alta ordine de idei nici la noi nu s-au afisat listele dar eu am vorbit ieri cu invatatoarea care mi-a confirmat ca suntem pe lista ei...nu mai aveam rabdare pana se afisau oficial listele...
Am fost azi la targul de rechizite...un esec total...pierdere de timp. Sunt 4 (patru) standuri cu cateva rechizite, carti si ghiozdane. Am vazut un model de ghiozdan care,( poate) i-ar fi placut mai mult lui Anto decat cel pe care l-am cumparat dar asta e...poate m-am grabit putin...
Voi ce stilouri ati cumparat? Am vazut niste stilouri de la Herlitz cu "amprente" pentru scolari care invata sa scrie..oare sunt ok?
Am gasit penare echipate de la Herlitz si cred ca mai dau o tura maine cu scolarul sa vedem e model isi alege.
Liviana m-ai super distrat cu scula de 10 euro de facut gauri
...ai mare dreptate in ce priveste sotii... sa mai faca si ei ceva...al meu (ca sa para interesat de ce se intampla cu copilu`)m-a sunat de vreo luna de la serviciu sa ma intrebe: "auzi draga noi am inscris copilu` la scoala ca uite sunt aici cu un coleg si zice ca nevasta-sa la inscris din primavara"
...asta dupa ce eu i-am povestit din septembrie anu` tecut ca am vorbit cu invatatoarea, am dus apoi dosarul in februarie, i-am mai povestit inca o data de invatatoare, scoala...bla bla....
...De aia zic: macar niste gauri la curea sa fie in stare sa faca ...ca daca stiam ca asa sta treaba, nu ma mai maritam..imi cumparam direct o scula cu 10 euro de facut gauri![]()
Copiii sunt deja acasa i-a adus scoara-mea mai repede asa ca s-a dus linistea ![]()
O seara linistita!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006) 

Anka74 spune:
Brr.. ce de emotii!
Roxana G, frumoasa foc scolarita ta. Super organizarea, ideea cu baloanele e de nota 10, sigur ar avea lipici la toti copii din toate scolile, si cea cu asezatul bancilor in cerc iar mi se pare excelenta, le face mai usoara trecerea de la gradi la scoala..idei extraordinare, si ieftine..numai sa se vrea! Sunt curioasa daca vom fi lasati in prima zi sa intram si noi in clase, sa le facem poze...
Of, visez numai liste, clase, ba chiar am visat ca trebuia sa reiau si eu clasa intai!
Fiimiu...n-are nicio grija, si-a scos un dintisor astazi "ca doar n-o sa ma duc la scoala cu dintii de lapte"
, a trecut nu stiu ce test astazi la tenis...si de acum se poate inscrie in concursuri oficiale! Nadal...pazea!
Am verificat hainutele si am fericit nepoteii cu ceva sacosi de haine... am trecut pe lista de cumparaturi pantaloni si geaca (geci).
mai trebue sa luam adidasi pt sporturile lui, ca i-am luat doar o pereche pt sportul de la scoala, dar ma gandesc ca sigur ii trebuie cel putin doua... plus pentru tenis si basket. Sper din toata inima sa isi faca temele singurel pt a putea merge la sport seara/dupa amiaza.
In prima zi la ce ora o fi deschiderea? cred ca ar trebui sa ne interesam la scoala...
Si cireasa de pe tort...camera lui e in reamnenajare!
Dar sper sa dureze doar cateva zile...maxim 3.
Va pup si ...mai vorbim!
Va pupic