Clasa I 2011-2012 [3]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Roxana sa aveti un an plin de bucurii,superba fetita ta,eu am mari emotii tinand cont ca si baiatul(cls a 3-a)are un invatator nou.Din pacate nu vom putea merge si cu el in clasa pentru ca anul acesta clasa intai e mai importanta.Ce putini copii sunt in clasa voastra la era pe lista 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Rox, e superba Alexandra in prima zi de scoala, mi-au dat lacrimile la propriu de emotie vazand fotografiile si citind ceea ce ai scris...emotionant! Eu cred ca intru deja in panica, nu pot explica de ce, dar asta simt...copilul meu mic e mare...merge la scoala...

roxanaz, am vazut si scolarelul tau cu ghizdanul, e frumos tare si pare mandru foc de noua achizitie.

Pana maine nu voi sti nimic, oricum, de scoala. Maine l-a chemat pe un parinte secretara, e un prieten de-al nostru bun, asa ca o sa intrebe si de Iustina. Sper sa poata afla ceva, mai ales ca am vrea ca fetele noastre sa fie in aceeasi clasa, sa fie colege de banca...au fost impreuna si la gradinita si se inteleg tare bine.

Maama, cate poze deosebite vom posta luni...abia astept!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Ne-a venit si noua ghiozdanul ieri. E f frumos, e Herlitz roz (cum altfel) si cu o pisicuta pe el.
Avem o fustita plisata cu carouri si bluza cu maneca scurta sau lunga daca nu e prea cald.
Avem penar, stilou, cateva caiete si cam atat. Asteptam lista de la doamna invatatoare.
...si listele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Roxana...foarte frumoasa scolarita! Sa aveti un an minunat!
Mi s-a facut piele de gaina vazand pozele.....superbe! O sa i le arat si lui Deian cand ajung acasa.

Sper sa schimbe antrenorul de kendo un pic orarul ca ieri am ajuns la zece seara acasa....desi programul e de la sapte la opt jumatate, dar la sfarsitul antrenamentului sensei le explica la fiecare ce a fost bine si ce nu si de obicei se lungesc pana dupa noua, pana se dezechipeaza dureaza iar ceva...in plus au inceput sa faca mai solicitant antrenametul pentru ca in trei luni sunt membri din club care vor merge la campionatele nationale si cum kendo e sport care se face in pereche toti trebuie sa fie la acelasi nivel de pregatire. A ajuns ieri rupt de oboseala dar foarte fericit ca l-a laudat sensei ce serios a lucrat si i-a spus ca e pe locul intai la antrenamentul de ieri.Nici nu vreau sa ma gandesc cum vom face temele in zilele de antrenament.....

Si eu sper sa putem intra si noi in clasa cu ei macar pt poze, desi cred ca vom fi toti claie peste gramada copii si parinti mai ales ca sala de clasa nu e foarte mare.

Simina si Deian (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata tuturor si multumim inca o data pentru aprecieri si ganduri. Abia astept sa vad pozele voastre luni. Sunt sigura ca emotiile vor fi mari, dar va asigur ca dupa 2 zile sunteti ceva mai bine. Cel putin eu sunt un pic mai calma. Mai ales ca impresiile de ieri au fost de bine, pare sa socializeze, ii place la clasa, a fost si laudata. Evident ii plac pauzele , mai ales cele mari.

Doar ca pe masura ce emotiile se mai domolesc, le ia locul grija legata de probleme organizatorico-administrative. Spre exemplu azi m-a terminat traficul specific pe ploaie, mi a fost tare frica sa nu intarziem. Cand am vazut bara la bara pe strada era sa cedez nervos.

Trezirea de dimineata a fost greoaie si imbracatul merge greu, cu tot cu ajutorul meu. Trebuie sa iesim pe usa la 8 fara 5 (cel tarziu fix) si o trezesc la 7 jumate. O fi prea tarziu? De culcat o pun la somn la 9 jumate, poate ar trebui 9....

Nu stiu cum sa facem cu micul dejun, nu prea vrea sa manance pentru ca nu e invatata asa, si apoi moare de foame la scoala. Ieri nu prea a mancat pranzul la scoala, iar gustarea de dupa amiaza deloc, si a ajuns hamesita. Azi i-am pus un pachetel mai mare: un sandwich, o banana mare, si cateva cereale. Maine nu stiu ce sa ii mai pun, cred ca voi adauga un iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Roxana sa fie intr-un ceas bun!
E superba fetita ta!
Pantofii i-am recunoscut si m-am hotarat sa ii iau si eu Ioanei.
Voi urmari cu mult interes povestirile voastre, eu am oscilat mult intre scoala privata si scoala de stat, pana la urma am ales statul, dar tot sunt cu inima indoita.

anka felicitari pentru rezultatul la tenis? Va participa la concursuri oficiale? Wow! De cati ani face?

Am fost azi la scoala, cica la 12 afiseaza listele, de abia astept sa vad daca fie-mea e in clasa cu vreun cunoscut.
La avizier era lista cu rechizitele necesare, inclusiv ce trebuie sa contina ghiozdanul in prima zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Frumos ! Si ce trebuie sa contina ghiozdanul in prima zi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Flavia, si tu m-ai facut sa rad pe infundate. Ar fi fost chiar ieftina scula aia pt femei maritate, avand in vedere ce stie sa faca. Didi, ai vazut unde dai si unde sare?
Of, ce ti-e si cu sotii astia, bine ca al tau e pe faza acum pe ult suta de metri. Al meu a fost model aseara, l-am luat la o discutie de la AF si era singurul tatic prezent printre cca 10 mamici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Frumos ! Si ce trebuie sa contina ghiozdanul in prima zi ?

penar, carnetel, maculatoulsi l-a pus Giulia
caserola cu gustare, apa

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Citat:

caserola cu gustare, apa

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Oare vor cat vor sta in prima zi la scola???...o fi sau nu nevoie de gustare???

Simina si Deian (21.04.2004)

Mergi la inceput