Clasa I 2011-2012 [3]
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
Buna fetelor, chiar...mai e doar o saptamana...uf...respir greu am emotii...
Roxana, tinem pumnii...
va pup pe toate sa aveti o saptamana linsitita daca se poate
busymummy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Am fost si eu ieri la scoala, nu s-au afisat inca listele cu clasele dar am vorbit cu directorul si am aflat la ce invatatoare am fost repartizati. Nu este cea la care vroiam, eu am incercat sa ii sugerez ca "Ioana e foarte timida si am auzit ca Dna. Dinu e blanda si potrivita pentru asa copii" dar cica 'si Dna. Ghencea e f. calina si draguta", am mai dat cateva apropouri si tot asa raspunsuri am primit. Pana la urma m-am dat batuta si am zis ca mergem la noroc. Am cunoscut-o si pe doamna, pare intr-adevar foarte blanda si de treaba, am decis sa merg saptamana viitoare cu Ioana sa o cunoasca, sa ii arate clasa, etc. Am totusi doua probleme: 1. Doamna e foarte tanara si s-a casatorit asta vara, oare nu o ramane gravi in 4 ani si vine altcineva? 2. A avut si anul trecut clasa I, dar s-au comasat clasele si ea a luat anul asta de la capat. Directorul zice ca parintii au fost tare dezamagiti si suparati ca nu o mai au pe doamna. Dar eu ma gandesc, daca a trebuit sa elimine o clasa, care a fost criteriul eliminarii? Oare nu a fost desfiintata clasa celei mai slabe invatatoare? Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Inteleg ca v-ati inscris la 146?
Sa stii ca si dna Dinu e f. tanara si chiar vrea sa aiba copii curand asa ca....
Cricor spune:
citat din mesajul lui Naty Am fost si eu ieri la scoala, nu s-au afisat inca listele cu clasele dar am vorbit cu directorul si am aflat la ce invatatoare am fost repartizati. Nu este cea la care vroiam, eu am incercat sa ii sugerez ca "Ioana e foarte timida si am auzit ca Dna. Dinu e blanda si potrivita pentru asa copii" dar cica 'si Dna. Ghencea e f. calina si draguta", am mai dat cateva apropouri si tot asa raspunsuri am primit. Pana la urma m-am dat batuta si am zis ca mergem la noroc. Am cunoscut-o si pe doamna, pare intr-adevar foarte blanda si de treaba, am decis sa merg saptamana viitoare cu Ioana sa o cunoasca, sa ii arate clasa, etc. Am totusi doua probleme: 1. Doamna e foarte tanara si s-a casatorit asta vara, oare nu o ramane gravi in 4 ani si vine altcineva? 2. A avut si anul trecut clasa I, dar s-au comasat clasele si ea a luat anul asta de la capat. Directorul zice ca parintii au fost tare dezamagiti si suparati ca nu o mai au pe doamna. Dar eu ma gandesc, daca a trebuit sa elimine o clasa, care a fost criteriul eliminarii? Oare nu a fost desfiintata clasa celei mai slabe invatatoare? Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) |
Naty, nu-ti face probleme. S-a desfintat o clasa I (care trece a doua) din cauza ca dintr-o alta clasa au plecat foarte multi copiii. Clasa a ramas totusi la invatatoarea careia i-au plecat multi elevi pentru ca e titulara si poate si mai demult in scoala.
S-ar putea ca inv. ta sa fie suplinitoare, dar sa stii ca nu e un dezavantaj neaparat. Suplinitorii se agita foarte mult, fac tot felul de activitati cu copiii pentru ca parintii sa fie multumiti, sa nu fie reclamatii la conducerea scolii ca sa-si poata lua continuitate in aceeasi scoala.
DidiAlex spune:
salutare,
io recomand, doar din statistici, stiloul de la www.stabilo.com/pages-de/school-university/writing-beginners.php" target="_blank">stabilo.
al meu nu are nevoie de stilou, cel putin in primul an scriu cu creionul, sa poti sterge :) dar le-am cumparat si io sus numitul stilou si mai ales la stangi merge super. are 3 mine si costa 6 E.
lbelciug spune:
DidiAlex, multumim pt recomandare desi nu l-am vazut prin magazinele noastre din Ro. Din cate vad pe site seamana f mult cu BIC-EasyClick.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ela2001 spune:
Sirimie ai fost pe la scoala 97, s-au afisat listele?
Am dat telefon dimineata si mi-au spus ca se lucreaza la liste si ca azi sau maine se afiseaza.
De s-ar afisa odata ca stau in tensiune.
Naty spune:
cricor multumesc. Am inteles ca Dna. Ghencea e titulara. Probabil fiind cea mai tanara a fost desfiintata clasa ei.
busymummy da, la 146. Sa sti ca-mi prinde bine ce mi-ai spus cu dna. Dinu, m-am linistit nitel
Sambata am fost cu mandra la cumparaturi, am umblat prin AFI si Plaza de la 2,30 la 8 ...
Am luat: ghiozdan Herlitz verde, trening, adidasi, multe dresuri albe/gri/negre, o camasa alba (de la Zara), un pulover gri cu nasturi, o pereche de blugi, balerini negri.
Targul de la AFI de rechizite e o porcarie, sunt cateva standuri, mai nimic.
Fetelor, pantofii pe care ii dam la sport trebuie folositi numai pentru asta nu?
Am avut revelatia dupa ce am plecat de la cumparaturi ca ne trebuie doua perechi de adidasi, nu una (ca sa aiba si in ce se incalta la joaca).
Voi ce pantofi le-ati luat pentru scoala?
Eu am luat balerini dar ma gandeam sa ii iau si unii mai inchisi, pentru zilele ploioase.
Am vazut unii tare frumosi la Zara dar fie-mea nici n-a vrut sa se uite la ei, cica sunt de baieti
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui lbelciug DidiAlex, multumim pt recomandare desi nu l-am vazut prin magazinele noastre din Ro. Din cate vad pe site seamana f mult cu BIC-EasyClick. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
exista pe stabilo.ro exact la fel
http://www.stabilo.com/pages-ro/products/s-move-easy/
monica-elizabet spune:
am gasit si noi in sfarsit bluzitele albe, am luat trening...dar nu am gasit dresuri... mai cautam
flavia maria spune:
Buna seara mamici..pluteste emotia in aer :)
Ne pregatim si noi de scoala...cu greu acceptam ca au trecut anii si mergem in clasa intai... de la 2400 de grame am ajuns la aporape 24 de kg......de la produse pentru colici, pampers, lapte praf am ajuns sa cumparam ghiozdan, penar...sa
Azi am fost si eu la scoala si am retrait emotia primei mele zile de scoala...imi amintesc perfect acea zi chiar si mirosul pe care il are scoala este acelasi cu cel de pe vremuri...
Am vorbit cu "doamna", care mi-a confimat ca "existam" pe lista si care ne asteapta luni cu drag...
Am cumparat si noi ghiozdan (Herlitz de la Real, este un model mai mic si sunt foarte multumita de el)si maine vreau sa merg si eu la Tragul de rechizite organizat la noi la Cluj sa cumpar penar. Restul rechizitelor le cumpar doar dupa ce "doamna" ne da lista...
Ma gandesc ce sa-i pun de mancare luni sau daca sa-i pun de mancare??? Antonio nu este obisnuit sa manance dimineata (manca la gradi) dar va trebui sa ne schimbam obiceiul sa sa mancam ceva inante de a pleca la scoala...
La noi va fi de doua ori greu 1. sa se obinusnuiasca scolarul cu noul colectiv si noile conditii si 2. sa se obisnuiasca " gradinarul" fara frate-so (au fost amandoi la aceeasi gradinita pe acelasi coridor)
Daca aveti sugestii legate de mancare si orice altceva...le primesc cu drag si interes...
Noapte linistita!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)