Clasa I 2011-2012 [3]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Suntem si noi inscrisi unde am vrut si cu cine am vrut!
In scoala s-au suplimentat locurile cu o clasa, in fiecare fiind cate 25 de copii, ceea ce e f bine as zice.
In rest mi-au zis sa nu cumpar nimic, nici uniforma si nici rechizite, ne va zice doamna chiar in prima zi de scoala! La noi nu e nevoie de adeverinta medicala.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Yupiii! Au afisat listele, suntem admisi la dna la care am dorit... Sper din tot sufletul sa fie bine si sa existe o relatie frumoasa intre domna si copii. De asemenea, bucurie mare pe el ca e in clasa cu un coleg de la gradi!
Si o perluta de inceput de an ...scolar "vezi mami, nici n-am inceput scoala si sunt deja primul" ...(e primul in ordine alfabetica, in clasa I-A, acu' sa vad cat o sa se bucure el de faptul ca e primul la catalog, mai tarziu)
Ieri am dus la scoala fisa medicala , fisa de evaluare si adev medicala si ne-am intalnit si cu dl director...la care fiimiu imi da replica "asta e scoala serioasa, daca e condusa de un barbat, se vede ca e altceva decat la gradi, acolo aveam directoare" Poti sa comentezi?
In alta ordine de idei, am cumparat tot ce ne trebuie, minus sosete inchise la culoare (pe care eu le urasc, dar deh, nu il pot trimite cu alea colorate si vesele pe care i le-am luat pana acum. Si mai trebuie sa ii scurtez pantalonii.... Mai avem o saptamana de vacanta si vrem sa ne bucuram de ea.
Distractie placuta tutror boboceilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Monica, inca nu s-a afisat nimic la 280 Din surse sigure, stiu ca abia astazi se impart clasele... desi toate invatatoarele au listele pregatite...
Se pare ca vom fi si noi la d.na Laura S, lucru care ma bucura foarte mult. Si cealalta d.na e o buna profesionista.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari tuturor care au fost inscrisi unde isi doreau! Sper sa nu fie nimeni necajit sau nemultumit de repartizari.

Nici eu nu credeam ca mai sunt domni invatatori. Sunt sigura ca o sa fie bine. Si Alexandra va avea domni profesori la engleza si sport si sper sa fie ok pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

kris, multumesc de info ...daca se afiseaza ceva pliz sa-mi zici si mie e vb de Tim--- Ruxandra Maria
ar fi super sa fim colege de clasa

ma bucur ca toate ati fost repartizate acolo unde v-ati dorit...

am vazut ieri niste bluzite albe din bumbac, cu guleras si manecuta lunga...cred ca din astea am sa-i cumpar...camasute nu am vazut nimic fain pana acum...iau macar 2 bucati si mai caut dupa inceperea scolii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cred ca s-a mai discutat ,dar ce stilouri ati cumparat pana la urma la copii si ati fost multumiti de cum scriu ? Am auzit pe multi de Bic , Herlitz ....? Si care din ele, ca sunt mai multe modele.Eu m-am pierdut in atatea stilouri, m-am uitat juma de ora la standul ala si pana la urma nu am luat nimic.
Mie mi-au placut pe vremea mea stilourile chinezesti, ca aveau penita ascunsa. Asa mi-ar fi placut sa gasesc, un stilou cu penita ascunsa, astea cu ditai penita iesita in afara , nu-mi plac asa de mult. Am impresia ca o sa se rupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Cred ca s-a mai discutat ,dar ce stilouri ati cumparat pana la urma la copii si ati fost multumiti de cum scriu ? Am auzit pe multi de Bic , Herlitz ....? Si care din ele, ca sunt mai multe modele.Eu m-am pierdut in atatea stilouri, m-am uitat juma de ora la standul ala si pana la urma nu am luat nimic.

Noi am folosit cu succes Schneider. Bic n-a rezistat stressului la care a fost supus de clasa I , Hertlitz parca s-a simtit mai bine, dar tot a clacat pana la urma. Schneider a fost cel mai rezistent, ii vii de hac doar scapandu-l in mod repetat in penita

Edit: In clasa I am cumparat aproximativ 15 stilouri. Daca ai un copil ca al meu poti cumpara linistita unul de fiecare marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Si mie tot cele in genul celor chinezesti imi placeau...scriau mai subtire...am sa ma uit si eu dupa marcile scrise de voi...
Alex scrie acum cu pix cu gel parca-i zice...e mult mai comod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am fost si eu ieri la scoala, nu s-au afisat inca listele cu clasele dar am vorbit cu directorul si am aflat la ce invatatoare am fost repartizati. Nu este cea la care vroiam, eu am incercat sa ii sugerez ca "Ioana e foarte timida si am auzit ca Dna. Dinu e blanda si potrivita pentru asa copii" dar cica 'si Dna. Ghencea e f. calina si draguta", am mai dat cateva apropouri si tot asa raspunsuri am primit. Pana la urma m-am dat batuta si am zis ca mergem la noroc.
Am cunoscut-o si pe doamna, pare intr-adevar foarte blanda si de treaba, am decis sa merg saptamana viitoare cu Ioana sa o cunoasca, sa ii arate clasa, etc.
Am totusi doua probleme:
1. Doamna e foarte tanara si s-a casatorit asta vara, oare nu o ramane gravi in 4 ani si vine altcineva?
2. A avut si anul trecut clasa I, dar s-au comasat clasele si ea a luat anul asta de la capat. Directorul zice ca parintii au fost tare dezamagiti si suparati ca nu o mai au pe doamna. Dar eu ma gandesc, daca a trebuit sa elimine o clasa, care a fost criteriul eliminarii? Oare nu a fost desfiintata clasa celei mai slabe invatatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu e obligatoriu. De obicei cei mai tineri si nou veniti in scoala trebuie sa lase prioritate invatatoarelor mai "vechi" (principul ultimul venit = primul plecat). Avantajul cu cei tineri - vor sa se afirme. Dezavantajul - trebuie sa cedeze invatatoarelor mai vechi clasele mai bune (ma refer la sali).

Mergi la inceput