BB de Sept-Oct'10! LMA Ioan,Nicklas!!(75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Haideti la cafea!
Zilele trecute nu am dat pe aici...m-am odihnit dupa o noapte de distractie (ce bine a fost), noapte in care Vlad nu s-a trezit sa caute tzatza, a fost foarte cuminte cu bunica-sa...oricum s-au rarit trezirile noastre.
Cu mica intarziere urez si eu LA MULTI ANI!!! pentru ANCA IOANA si EMANUEL NICOLAS, dar si pentru VLADIMIR(Aniast).
LA MULTI ANI, ALEXANDRU ANDREI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani Emanuel!

La multi ani Alex!

Happy 1 year!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Uram si noi cu intarziere "La multi ani" tuturor bebeilor care au implinit 1 an in ultimele zile, sa creasca mari si sanatosi si fericiti!

Multumim din suflet pentru urarile de ziua bolfoseniei! Scuzati absenta, am fost plecati cateva zile in Bulgaria. A fost f. fain, o sa revin si cu poze, dar nu stiu cand 'oi avea timp sa le selectez.

O zi cat mai frumoasa va dorim!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

La multi ani, Alexandru ! sa cresti mare, voinic, destept si sanatos, alaturi de familia ta.

Vrem si noi bonus, unde se da? ... piticot are condica de semnat la 6 dimineata, il mai tin in pat pana la 6.45 ca sa nu trezim toata casa, dar eu oricum nu mai dorm ca trebuie sa cant, sa spun povesti, sa citesc!

Astazi vine motocicleta, abia astept sa vad cum reactioneaza! pana sambata o folosim, ca el oricum nu stie

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Aici vine toamna , e inourat si cred ca v-a ploua .
Nu stiu ce body cumparati la bb=ei , eu cumpar de la danina line , acum sunt cu 11 ron iar in magazine 17 ron , la 200ron transportul e gratis , noi am luat 4 mamici , poate va ajuta informatia
D nu se mai joaca singura , vine rostogolindu-se la mine si vrea ori in brate ori sa ne jucam amandoua .
Am incercat azi noapte sa-i dam ceai in loc de lp , neeeeeee ..a baut si ceai si lapte si a avut mai multe treziri finalizate cu adormit in brate ....Bebeii vostrii papa noaptea ?
va doresc o zi mai buna ca a mea

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Just_me, multumim de informatie ... nu stiam body-urile astea! Eu nu-i mai dau lapte noaptea, oricum ii dadeam sa suga cand se mai trezea, dar acum nu mai vrea decat apa si sigur nu se trezeste de foame, pentru ca nici dimineata nu vrea lapte la prima ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Bebele meu papa noaptea. Am incercat cu apa, insa merge doar pana in jur de 4 dimineata, apoi nu mai tine figura

Mergi la inceput

Sunt suparata, ca ne-au sunat ce-i de la "nichiduta" ca nu ne mai trimit motocicleta, ca cica-i sparta, asa ca nu mai avem cadou pentru copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

LA MULTI ANI ALEX!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

CAMISV -te inteleg perfect si eu am primit mail de la nimarkids ca nu mai au modelul de pantofi comandat de mine , si ca imi trimit altii, nu-i bai , am comandat de la alta firma mai scumpi un pic (culmea cei care nu mai au sunt importatorii , e vorba de incaltamintea dd step)

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput