Bafta multa la toti pici care pleaca.Eu am aflat la ce grupa este ,cu ce copiii este (2 vecini si o prietena de a ei de parc),sunt foarte multumita ,educatoarea e tanara,asta e si rau ,si bine,dar asta e.
Isi pune ghiozdanelul in spinare de 2 zile,e foarte incantata ca se duce la "ghighitza".Acum sa vedem daca va fi asa si cand se va vedea in fatza faptului implinit.
Educatoarea care ne-a promis toata vara ca ne ia,mi-a dat o replica grozava,nu o sa va vina a crede:"d-na imi pare tare rau ca nu am putut sa va iau fata ,dar nu puteam sa refuz copiii care mi-i aducea directoarea....ca de...stiti cum e....",apoi bomba
"Plus ca sunt parinti care au contribuit ,la renovare,la rechizite in alti ani,si daca au venit la mine cu insistenta de a continua tot la mine ce sa fac?".....bleahhh....de parca eu nu as fi contribuit,sau nu urma sa contribui....dar ,de.. nu m-am dus cu plocon...si nici nu am apelat la pile....prin d-na directoare ,de ex......nu stiam ca se merge pe asa ceva....dar nu mai conteaza.
Am zis-o pe langa subiect oarecum,dar vroiam sa fiti si voi in tema.
Pila sau contributia financiara e la putere.Bafta inca odata si voua si picilor care plecati prima zi anul asta.Sa aveti parte de zero surprize neplacute,si toate numai placute.