Nasterea la Arcadia - Iasi (16)
Raspunsuri - Pagina 5
ionelamaria spune:
danyyelas, bun venit si lectura placuta. Deocamdata esti moderata ( pana ajungi la mesajul 10 inclusiv) si deci iti vedem cu intarziere mesajele. Esti foarte aproape de termen. Daca vrei, poti lasa datele tale pentru listuta, dar te vom putea trece abia cand schimbam capitolul ( la pagina 20 aproximativ).
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
danyyelas spune:
acum ma familiarizez cu forumul,despre editari,semnaturi,etc...desigur,ca vreau sa ma treceti in lista dar nu stiu cum inca....mai am de citit....
DANIELA 36+
ionelamaria spune:
Dany, scrie mesaje cu 2-3 cuvinte sa treci repede de moderare, ca apoi comunicam mai usor
Poti da mesajul cu informatii despre sarcina intai: numele copilului, DPN si numele medicului tau . asa te vom trece in lista de burtici.
Dupa nastere ne vei scrie despre data nasterii copilului, greutatea la nastere, lungime si cum ai nascut ( natural/cezariana) , numele medicului care te-a asistat. asa vei apare in lista de mamici si te vom sterge din cea de gravidute.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
iulia_iulia spune:
Inca o burticuta ! DANYYELAS BINE AI VENIT ! Citeste de la inceput ca ai ce invata si o sa descoperi si niste povesti de nastere f emotionante . Cum vrei sa nasti si cam cand ar fi D P N ? Suntem apropiate ca terminologie,eu am 35 sapt si 2 zile
danyyelas spune:
Astazi implinesc 36 sapt.si 1 zi.Astept o printesa care se va numi:DARIA-PATRICIA!
DANIELA 36+