Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

Dr.meu este d-na dr.Cacicovschi la care merg de la 8 saptamani.

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Pentru ca sunt super-fricoasa eu am ales cezariana si dupa spusele d-nei dr.va fi pe 14 sept.

DANIELA 36+

Mergi la inceput

luni,am fost si am semnat contractul,am facut si consultul preanestezic,care a fost totul ok...

DANIELA 36+

Mergi la inceput

deocamdata totul e ok,insa emotiile incep sa creasca pe zi ce trece...

DANIELA 36+

Mergi la inceput

mai naste cineva in perioada 14-15 sept.?eu am ales rezerva cu 2 paturi...ca sa mai socializez putin pana cand intru la "transat"!!

DANIELA 36+

Mergi la inceput

emotionante povestile unor mamici postate....

DANIELA 36+

Mergi la inceput

offff,inca un mesaj si fac 10....

DANIELA 36+

Mergi la inceput

gata,am facut 10...dar,pe unde sunteti?ati plecat?

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Nu am plecat nicaieri ,pe aici suntem .In sfarsit o fetita care nu se numeste Maria -Sofia ,nu ma intelegeti gresit ,imi plac ambele nume dar coincidenta a facut sa fie destule fetite cu numele acesta ,imi place Daria
Am si eu carucior pt bebe ,in sfarsit ! Va vine sa credeti ca mi l-a adus acasa ? Vanzatorul sau partonul ce o fi fost de la Siraj ?Aveam o mica problema ,nu stiam daca o sa incapa in lift ,si a venit omul cu 2 modele care i-au placut sotului meu si le-am probat la fata locului si am ales unul e albastru cu ...floricele ,n-are nimik important este sa-l pot manevra eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

DANYYELAS ,nu te supara ,dar de ce nasti pe 14 daca D P N -ul este pe 21 eu am vrut sa nasc natural si inca mai vreau dar nu stiu daca va fi posibil ,daca ar fi sa ajung la cezariana vreau sa astept sa se declanseze nasterea ,(cezariana la cald parca se cheama ,sper sa nu gresesc) si d-na dr e de acord.

Mergi la inceput