Nasterea la Arcadia - Iasi (16)
Raspunsuri - Pagina 21
madline82 spune:
Copiloi, multumesc de detalii, sunt agent secret sub acoperire. Dorotea, e un nume tare frumos si nu l-am mai intalnit!
Am fost si noi un pic la plimbare si de asta am raspuns mai tarziu.
Deci Ionela, ai treaba pt un capitol nou nu gluma!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
lalic spune:
Fetele azi am 4 zile de cand sunt acasa si tot ma supara operatia, e normal oare??Nu ma doare deloc dar simt parca cusatura.Voi ce v-ati pus cand ati schimbat bandajul?Eu am dezinfectat cu spirt si am pus pudra baneocin.Inca ma tarai....
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
programare miercuri 24 august ora 11.
Ai grija de noi Doamne
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalic Fetele azi am 4 zile de cand sunt acasa si tot ma supara operatia, e normal oare??Nu ma doare deloc dar simt parca cusatura.Voi ce v-ati pus cand ati schimbat bandajul?Eu am dezinfectat cu spirt si am pus pudra baneocin.Inca ma tarai.... deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi programare miercuri 24 august ora 11. Ai grija de noi Doamne |
Lalic,eu iti spun ce am folosit la epiziotimie,spalam cu apa oxigenata si apoi puneam o compresa cu betadina, cea din urma ajuta la dezinfectare si cicatrizare f repede.
oana.irina spune:
Lalic, tu ai 4 zile, pe mine inca ma doare la 40. Ce-i drept mai rar si mai mult o jena, dar ma supara. Sambata merg la control gineco sper sa fie bine. Ce face Sofia? Pui niste pozici?
Madline, TREBUIE sa mananci carne. Eu zic ca e normal cat a luat fata in greutate. NU-ti fa griji degeaba.
Oare fetita mea s-a invatat imbratica? Are o perioada mai agitata acum. Colicii isi cam fac de cap si plange mai mult, dar cand o iau in brate, trec toate. Am trecut pe Probiotics, dar ii mi dau si bonisan.
camelia33 spune:
Neata'
Lalic tu vrei sa fii ca "noua"dupa 4 zile de la operatie? nu se poate, dupa 40 da! Mie mi-a spus dr. Cacicovschi cand am plecat din spital sa nu umblu deloc la bandaj si dupa o saptamana am mers la scos firele, era totul ok dar a mai pus ea un bandaj/plasture cu care am mai stat inca o saptamana.Apoi nu am mai pus si nu am mai dat cu nimic peste operatie si s-a uscat foarte frumos.Rabdarica si poarta acum in primele sapt/zile o burtiera care sa o tina strans acolo si o sa te simti mai bine.Pupici
Mada ce scumpa esti, pana la urma i-ai facut si celalalt vaccin
Sofia Maria
madline82 spune:
Neata fetelor..eu sunt varza am avut o noapte tare grea..fiicamea s-a trezit sa suga la 1, la 3, la 5, la 7, cred ca vrea sa recuperteze ce nu suge ziua, dar daca continua prostul asta obicei eu clachez, ca ziua ea nu doarme mai deloc ca sa pot recupera orele de nesomn..ma gandeam ca daca va continua asa sa ii dau un biberon seara inainte de culcare.
Ionela, alta intrebare pt tine, daca bebe suge la san la ora 10 de ex, apoi la 12 iar, presupunand ca inca nu a ajuns la 10 sa suga din laptele gras, la 12 nu vine intai ce a ramas pe canale, sa zic asa, adica lapticul gras? Ca ma gandesc ca nu dispare sau se modifica
Cami, ms de compliment, toate mamicile suntem niste comori de nepret pt copilasii nostri!
madline82 spune:
Neata fetelor..eu sunt varza am avut o noapte tare grea..fiicamea s-a trezit sa suga la 1, la 3, la 5, la 7, cred ca vrea sa recuperteze ce nu suge ziua, dar daca continua prostul asta obicei eu clachez, ca ziua ea nu doarme mai deloc ca sa pot recupera orele de nesomn..ma gandeam ca daca va continua asa sa ii dau un biberon seara inainte de culcare.
Ionela, alta intrebare pt tine, daca bebe suge la san la ora 10 de ex, apoi la 12 iar, presupunand ca inca nu a ajuns la 10 sa suga din laptele gras, la 12 nu vine intai ce a ramas pe canale, sa zic asa, adica lapticul gras? Ca ma gandesc ca nu dispare sau se modifica
Cami, ms de compliment, toate mamicile suntem niste comori de nepret pt copilasii nostri!
LenaC spune:
Neata, mamici care ati nascut la Arcadia, am o intrebare
Am fost azi la medicul de familie sa imi dea trimitere, k am zis sa am pe septembrie ca nu se stie cand vine gazulita.
Mi-a spus ca a mai avut o graviduta la Arcadia si ca i-a dat o trimitere care i-a luat-o la control, apoi a mai cerut una pentru nastere k pe prima i-o luase, si dupa nastere a mai cerut una pentru scos firele, ca cica fara ele nu ti le scoate...
Eu stiam ca se foloseste aceiasi trimitere pentru tot.
Ca ai nevoie de trimitere doar pentru analize, nu si pentru nastere.
Puteti sa ma lamuriti si pe mine.
Si ultima intrebare, daca eu am trimiterea pe data de 31.08 e valabila pentru septembrie?
Multumesc
Lena - 34+
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Neata, mamici care ati nascut la Arcadia, am o intrebare Am fost azi la medicul de familie sa imi dea trimitere, k am zis sa am pe septembrie ca nu se stie cand vine gazulita. Mi-a spus ca a mai avut o graviduta la Arcadia si ca i-a dat o trimitere care i-a luat-o la control, apoi a mai cerut una pentru nastere k pe prima i-o luase, si dupa nastere a mai cerut una pentru scos firele, ca cica fara ele nu ti le scoate... Eu stiam ca se foloseste aceiasi trimitere pentru tot. Ca ai nevoie de trimitere doar pentru analize, nu si pentru nastere. Puteti sa ma lamuriti si pe mine. Si ultima intrebare, daca eu am trimiterea pe data de 31.08 e valabila pentru septembrie? Multumesc Lena - 34+ |
Buna Lena, incep cu ultima intreabare, trimiterea e valabila 30zile din momentul in care ti-a dat-o, deci in cazul tau pana pe 30 sept, iar vis-a-vis de ce a zis dr are perfecta dreptate.DAca tu te duci la control inaitne de nastere si iti folosesti trimiterea nu mai e valabila si in cazul nasterii, si atunci iti va trebui alta.La fel si la scos firele cred ca iti trebuie alta trimitere, nu intra in costul nasterii.
danyyelas spune:
neatza...
referitor la biletele de trimitere:mie mi-a cerut unul la consultul preanestezic(pentru analize) si adeverinta de salariat,apoi mi-a spus ca mai am nevoie de un bilet de trimitere cand vin la internare.Poate ca s-a mai schimbat ceva?????:
DANIELA 37+