Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Neatza!

Lena, trimiterea pt control mi-a oprit-o si mie si a trebuit sa mai iau una pentru nastere. La scos firele nu am mai dus si nici nu am platit nimic. Da, e valabila o luna parca.

Mada, aceeasi intrebare mi-o pun si eu uneori cand fetita pare ca nu goleste sanul si am impresia ca nu a ajuns la laptele gras.
Astazi nu a continuat in acelasi stil cu mancatul? Poate intra in puseul de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Neata, mamici care ati nascut la Arcadia, am o intrebare

Am fost azi la medicul de familie sa imi dea trimitere, k am zis sa am pe septembrie ca nu se stie cand vine gazulita.
Mi-a spus ca a mai avut o graviduta la Arcadia si ca i-a dat o trimitere care i-a luat-o la control, apoi a mai cerut una pentru nastere k pe prima i-o luase, si dupa nastere a mai cerut una pentru scos firele, ca cica fara ele nu ti le scoate...

Eu stiam ca se foloseste aceiasi trimitere pentru tot.
Ca ai nevoie de trimitere doar pentru analize, nu si pentru nastere.
Puteti sa ma lamuriti si pe mine.
Si ultima intrebare, daca eu am trimiterea pe data de 31.08 e valabila pentru septembrie?

Multumesc

Lena - 34+

Buna,
Din cate stiu eu de la medicul meu si mi-a confirmat si dra de la consiliera trimiterile sunt valabile pe luna in curs,sau 30 zile trimiterea ptr spital si pe luna poti obtine o singura trimitere pentru aceiasi specializare,daca gresesc scuzele de rigoare
Cum te mai simti, ai mai fost la nemescu??
Vb zilele trecute cu o prietena si mi-a zis ca bebelina ei a fost toata sarcina cu 2 sapt mai mica, intradevar e mai firava ,dar e sanatoasa si asta conteaza.
Multa sanatate

Claudia 37+

Mergi la inceput

Dar scosul firelor e obligatoriu tot la ei , in cazul in care dr e colaborator, sau mai bine zis cine scoate firele?
Pentru fetele care ati nascut deja, ce fel de apa asigura pe timpul spitalizarii sau sa vin eu cu baxul de apa??Eu ma declar mare bautoare de apa.

Claudia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Da de ultima modificare ati auzit???????Taticul nu mai are voie in salon cu mama decat 5 minute.
Sotul meu a plecat cu o zi inainte de schimbarea si am avut norocul sa stea cu mine toata ziua.Cam nasol, e de mare ajutor prezenta sotului.

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
programare miercuri 24 august ora 11.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Fetelor, noi de astazi am trecut la Pampers Nr2 si avem 4 kg. A luat in 5 saptamani, 1400 gr.

Ionela, tu il mai alaptezi pe Mihnea? Eu cand am zis alor mei ca vreau sa alaptez pana la 2 ani, au ras de mine. Cica sa zic merci daca o sa am lapte pana la 6 luni. Dar la cum ma prezint cu productia, cred ca o sa am si pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

offff,modificari,modificari!!!!
sper sa nu umble si la pret...

DANIELA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fac CAPITOL NOU si "vorbim"dupa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

marti,avem si noi programare pentru consultatie si o sa vedem ultimele noutati!!!

DANIELA 37+

Mergi la inceput

Claudia, eu am nascut cu dr colaborator si mi-a scos dumneaei firele la Arcadia. Are sambata program si eu sambata faceam fix o sapt de la nastere. Daca nu s-ar fi nimerit asa, as fi mers la alt cabinet sau in spital sa le scoata, dar neaparat la dr care m-a operat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Claudia, eu am nascut cu dr colaborator si mi-a scos dumneaei firele la Arcadia. Are sambata program si eu sambata faceam fix o sapt de la nastere. Daca nu s-ar fi nimerit asa, as fi mers la alt cabinet sau in spital sa le scoata, dar neaparat la dr care m-a operat.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

multumesc

Claudia 37+

Mergi la inceput