Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Ionela, referitor la ce maninc am incercat sa fie cu cat mai putine grasimi, iaurt degresat, carne deloc, supe de legume, salate, cas, fructe si dulciuri, ca nu ma pot abtine.Am ramas cu 10 kg in plus dupa nastere si ma asteptam sa se mai duca din grasimi asa cum a functinat la tine.Oare sa aiba si ce maninc legatura cu laptele?

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

lalic, flyhigher77 sa va fie sanatosi, cumintei si norocosi bebeii.

vad ca discutia generala este despre "nu doarme" "nu papa".
eu am INCA o dilema: fetita mea inca e la momentul cand doarme si mananca mult ziua cel putin, noaptea mai grelut cu somnul dar cum povesteam lucram la asta. ma gandesc ca urmeaza sa isi schimbe si ea metabolismul si sa stea mai mult ziua (ori in mod natural, ori daca da rezultate co-sleepingul cat sa ii doarma noaptea si sa mai stea treaza ziua). si atunci intreb ... eu ce-i fac daca sta treaza ziua?! o sa ziceti ... pai tu ai facut copil ca sa doarma si sa manance?.. serios cand e treaza nu stiu ce sa ii fac! ii vorbesc cat ii vorbesc dar epuizez repede subiectele de monolog. o pun apoi pe genunchi cu fata la mine, ii mai cant un cantecel. sta cat sta apoi incepe sa planga. o pun pe piept , o mangai pe spate. intr-un minut maxim nu mai vrea asa. ce fac mamele copiilor cat sunt mici cand nu dorm?!

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

lalic, flyhigher77 sa va fie sanatosi, cumintei si norocosi bebeii.

vad ca discutia generala este despre "nu doarme" "nu papa".
eu am INCA o dilema: fetita mea inca e la momentul cand doarme si mananca mult ziua cel putin, noaptea mai grelut cu somnul dar cum povesteam lucram la asta. ma gandesc ca urmeaza sa isi schimbe si ea metabolismul si sa stea mai mult ziua (ori in mod natural, ori daca da rezultate co-sleepingul cat sa ii doarma noaptea si sa mai stea treaza ziua). si atunci intreb ... eu ce-i fac daca sta treaza ziua?! o sa ziceti ... pai tu ai facut copil ca sa doarma si sa manance?.. serios cand e treaza nu stiu ce sa ii fac! ii vorbesc cat ii vorbesc dar epuizez repede subiectele de monolog. o pun apoi pe genunchi cu fata la mine, ii mai cant un cantecel. sta cat sta apoi incepe sa planga. o pun pe piept , o mangai pe spate. intr-un minut maxim nu mai vrea asa. ce fac mamele copiilor cat sunt mici cand nu dorm?!

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Lore, ce comica esti, deja te gandesti la toate variantele, poate Mara nu va fi asa, nu ai de unde sti, in tot cazul nu tre sa fii lnaga copil non-stop, noi o mai lasam asa sa se uite cu ochii pe pereti, apoi in brate, o leganam, o plimbam prin casa, ii punaem melodii la calculator, o scoateam afara si staeam vreoi 2 ore in parc, si ce m-a ajutat pe mien f mult a fost leganutul ala electric, ca statea in ele peste 4-5 ore adunate pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Buna fetelor! Ce faceti? Eu una simt ca nu mai rezist......sunt cu nervii la pamant, o iau razna....Bb nu imi doarme deloc nici ziua nici noaptea, nici nu mai stiu de cand nu am dormit. Nu stiu ce sa ii mai fac....stiu ca il dor gingiile dar chiar asa de rau de nu imi doarme nici o sec??? Urla, nu plange, incontinuu.....zi si noapte...Nu stiu ce sa mai fac...cateodata am impresia ca nu are leg cu dintii....doar mofturi....Azi-noapte a dormit 3 ore(mult)..s0a trezit la 5 si a mai dormit 20 min pe la 12 atat.Innebunesc!!!!!!!

Imi pare rau ca treci prin asta.....Musai ai nevoie de cineva care sa te ajute! Primele 3 luni am stat numai cu copilul, fara ajutor (sotzul venea la 18 de la serviciu), si mi-a fost ff greu....pana am chemat ajutoare....mama, o bona....si lucrurile s-au asezat altfel.

E ff important sa fii odihnita si sa ai din cand in cand cateva clipe de respiro. Nu ezita sa ceri ajutorul...de la o prietena, matusa...etc....

Mergi la inceput

Copiloi, tu cand ai nascut, ca nu te vad trecuta pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

lore multumesc pentru urari, asemenea! Nici gaza mea nu doarme chiar toata ziua, mai prinde cate o ora treaza, sau cate-o zi cand doarme fix jumate de ora dupa fiecare alaptat, dar la mine functioneaza umarul magic cum o pun pe mine, cu capul pe umar parca-i injectez somnifer, o legan, ii cant si cand nu doarme neaparat, sta cumintica. De cele mai multe ori adoarme si cand o pun in patut e ca Hopa-Mitica face ochii mari, dar dupa vreo 3-4 incercari umar-patut o doboara somnul.
La noi nici o zi nu seamana cu alta, doar noptile-s bune, cu somn, De-ar tine-o naravul asta cu dormit noaptea .
gliana, lalic felicitari pentru copilasi, sa fie sanatosi si mancaciosi!
alynab ai nevoie de un ajutor, macar cateva ore sa te poti odihni,ca altfel esti cand prinzi macar 1 ora doua de somn, imi pare rau ca nu-ti pot da o solutie, ca-s mama la primul bebe!
madline si eu am o dilema cu vaccinurile, dar le voi face doar pe cele clasice si obligatorii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

In martie, pe 11.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:

In martie, pe 11.

vreau m multe detalii,cu ce dr, cum a fost nasterea, ce sex are bebe, greutate, daca e primul copil, ce nume are..eu sunt de la serviciul de interogari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Madline, recunoaste... esti de la Securitate

Lena - 34+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:

In martie, pe 11.

vreau m multe detalii,cu ce dr, cum a fost nasterea, ce sex are bebe, greutate, daca e primul copil, ce nume are..eu sunt de la serviciul de interogari

Ok! Am nascut cu Dr. Gabriela Toma, cezariana (pana la urma), pe fiimea o cheama Dorothea, nascuta cu 3720 gr, 52 cm, primul copil, seama cu taicasu .

Mergi la inceput