Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bam98 spune:

Felicitari Gliana! Recuperare rapida si sa va bucurati de bebe...pupici!

Bine ai venit Daniela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

http://www.bzi.ro/sugari-indopati-cu-sarmale-si-carnati-video-236519
foarte interesant interviul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

multumesc BAM de raspuns ,maine dimineata ma duc si eu la eco ,sa vad ce greutate imi mai spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

http://www.bzi.ro/sugari-indopati-cu-sarmale-si-carnati-video-236519
foarte interesant interviul

DA, f interesant ce a spsu dl dr, eu ma gandeam totusi sa nu ii dau fetei carne deloc, ce parere aveti?

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Alyna interesant clipul si e pe placul meu.Cam asa ma gandeam sa incep si eu diversificarea Antoniei cand o sa vina timpul.Noi am fost putin in oras la restaurant si gaza a fost tare nelinistita...A plans vreo 10 minute in continuu ca nu puteam sa o mai potolesc pe mititica.Trebuie sa o scot mai des in multime sa se obisnuiasca.E a doua oara cand patim asa.Prima oara la ziua nepotului, la fel era multa agitatie si lume si a plans mititica la fel, azi s-a intamplat din nou si nu s-a linistit pana nu a adormit.Dupa trezire s-a comportat ok.Erau foarte multi bebelusi mici.
Mada eu nu as renunta la carne mai ales la cea de pasare.E totusi micuta si ii trebuie proteina din carne sa creasca.Eu am sa incerc sa evit painea cand incepem diversificarea insa nu renunt la carnita, mai ales ca avem pui crescuti la curte si ii hranim ecologic.Deci ii pot da cu incredere si nu voi renuna la ei.Sunt prea firavi micutii nostri sa ii limitam la regim lacto- vegetarian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

DADA, din pacate noi nu avem de unde procura carnita de pui eco, deci exclus cea din magazine,, si pana vom gasi o varianta vom merge pe un meniu fara carne, ma interesez sa vad cu ce pot inlocui proteinele animale.Stiu ca si oul contine proteine animale, oua de la tara poate reusesc sa fac rost, dar cu carnita mai greu...

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mada, cunosc mamica ce nu a dat copiiilor (2) carne pana dupa varsta de 1 an desi avea sursa sigura. Studiase ea ceva si aflase ca e mai sanatos pentru dezvoltarea intelectuala sa nu primeasca deloc carne. Eu i-am dat carne copilului. Desi fetitele aceste mamici sunt foarte sanatoase si destepte nu am gasit nicaieri argumente stiintifice cu baza serioasa care sa ma faca sa nu ii dau carne lu'fiu-meu. Probabil daca as fi gasit as fi decis alte alea.
Carnea: desi am inceput cu piept de pui am renuntat repede la el ca retine cei mai multi hormoni de crestere ( am inceput cu piept de pui pe la 7 luni cand oricum nu l-a mancat)
mai ok sunt pulpele superioare pentru copii. Acolo se inmagazineaza ceva mai putini hormoni si au mai mult fier ( dovada ca sunt si putin mai rosii decat pieptul). Carnea de vita e sanatoasa si cea de curcan( asta retine semnificativ mai putini hormoni decat puiul)
De evitat e carnea de animal tanar: pui/vitel/manzat. De asemeni carnea animalelor necastrate ( taur/ berbec) Sunt pline de hormoni
Carnea de pastrav e ok la bebei dar atentie sa fie foarte prospat. Pestele, pe cat e de sanatos proaspat pe atat e de toxic daca nu e ok. Eu ma cumparam in plimbari pastrav direct de la pastravarii in drum spre casa si ii bagam direct in lada frigorifica a masinii. Acasa ii curatam si ii portionam apoi ii introduceam la congelator. Mai tarziu merge si pestele gras ( gen somon) dar mult mai tarziu spre 1 an.
Nu peste oceanic: e plin de mercur.
Oul are proteina si fier. 2 galbenusuri pe saptamana sunt ok , bine fierte ( 10 minute). Atentie si la astea sa nu fie proaspete proaspete (mai putin de 3 zile) si evident NU vechi

Una peste alta, daca stii din sursa sigura ca e ok fara carne si asta iti doresti e normal sa faci asa cum simti.
Eu aveam mereu mustrari de constiinta cand ii dadeam ficat. E bogat in fier dar se umple de adrenalina la sacrificare si inmagazineaza multe toxine. Nu ii dadeam supliment de fier si mereu ma agitam oare ce sa-i dau. Evident ca laptele matern a fost sursa de fier pana a inceput sa pape serios... dar na... stres-stres-stres

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Multumesc fetelor pentru primirea calduroasa...

Loredana, felicitari pentru bebe si pentru alaptatul exclusiv..multa sanatate, recuperare rapida si un bebe cat mai mancacios...M-a emotionat pana la lacrimi povestea ta ...
Gliana, recuperare rapida si felicitari...

sa aveti o saptamana frumoasa...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Am citit o poveste interesanta despre o nastere in Constanta si vroiam sa o impartasesc si cu voi
http://codrutabrustur.blogspot.com/2011/01/nasterea-mariei-sofia.html

extras din poveste "A fost lasata putin sub apa, mi-a fost pusa pe piept cu cordonul inca pulsand – cordonul a fost taiat doar dup ace nu a mai pulsat de catre Andrei"

referitor la ce spusese Ionela, deci se poate si in Romania...

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Impresionanta poveste... e bine ca se poate si in Romania, poate se va realiza si la noi la Arcadia pentru cele care doresc nastere naturala 100% ... pe mien m-ar interesa partea cu taierea cordonului dupa ce nu mai pulseaza...

24+ cu

Mergi la inceput