Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
strumphitza spune:
Tot eu
ca mi-a dat ploaia peste cap toate planurile 
ploua cu galeata si arata ca azi si maine o sa tot toarne cu butoiul
pana m-am spalat eu pe cap, pana am uscat parul si am dat de mancare la piscoata din soare a dat-o in ploaie si deci azi pana nu sta ploaia nu am unde sa ma duc, ma enerveaza ca pe o astfel de vreme toate autobuzele sunt arhipline si locurile speciale pentru carucioare la fel si decat sa ma duc sa stau in statii aiurea, ca mai mult de 2 carucioare nu ia soferul in fiecare autobuz
asa astept mai bine acasa 
Piscoata mea e super maraita si sta numai cu mana in gura si roade de zor si mi-a cam vomitat de dimineata si o culoare mai aiurea, galben verzui asa un pic, nu inchis la culoare dar cam schimbata culoarea fata de cum stiam eu .... astept sa sun la cabinet la dr sa vb cu cineva la 12 jumate ca numai atunci dau consultatii prin telefon doctorii
Ma gandesc ca e de la dinti? Voi ce remedii homeopate pentru dureri de dinti la bebelusi stiti? Tot citisem pe la odiseea de ian-febr de Camilia , stiti ceva? ati utilizat mamici de bebe 2 sau 3 sau mai multi ? sau alte remedii homeopate? nu gel ca geluri tot sunt si pe aici dar mai degraba i-as da ceva homeopat... am citit pe net mulre reviewuri destul de bune despre Camilia asta , cica works wonders... deci daca e asa de minunat, ma gandesc sa imi iau si eu, dar destul de scumput l-am gasit pe amazon.co.uk.... dar ce nu face u pentru alinarea durerilor puiului ca deja mi-e mila de mor de ea si inca nu cred ca e in faza cea mai nasoala de dureri de dinti, acum cred ca abia se formeaza si e asa de agitata... aseara a fost prima seara cand mai mult i-am dat biberonul cu forta ca nu voia deloc deloc
am pacalit-o si pana la urma a vrut 100 ml dar cu chiu si vai ... s-a zbatut, marit si facea ca toate alea in bratele mele, nu stiu ce-a avut .... si a plans dupa ce am lasat-o in patut sa faca nani, eu m-am dus la dus si am auzit-o cum urla, de sub dus
am venit la ea si am incercat sa o potolesc, urla din toti rarunchii si am pus-o la san ,ca tot nu mancase bine biberonul, si a supt cu nesat sanul si a adormit apoi am pus-o in patut si a dormit ok restul noptii, s-a trezit la 7.15 cand a intrat Nick in camera ei si a auzit usa 
Offf iar urlaaaaaaaaaa..... revin
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
wmagnolia spune:
Pentru dentitie poti incerca rondele de castravete puse la congelator sau niste prefuri Asthon&Parson se numesc si le poti gasi la farmacie in UK.
bb_yasmi spune:
strumf cel mai bine vb cu dr. dar ar trebui sa se uite la gingiutele ei, nu prin tel. noi nu am folosit nimic desi am si eu o cutie de camilia in casa primita.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
viss spune:
-alexina, lavinia- multumim.
-lavi-cum adica iti schimbi modul de gandire? despre ce?hai zi-mi pe scurt, please, ca m-ai facut curioasa
bb_yasmi spune:
pai pe scurt, scurt de tot
cand va vad pe voi imi reamintesc ce minuni poate face Dumnezeu si ca nu te-am auzit vreodata sa te plangi ca e greu cu 2 copilasi micuti!!! sunteti asa de frumosi ca orice greutate paleste si totul e la superlativ!! 

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
strumphitza spune:
ppff... in sfarsit am pus-o la nani, daca nu s-a maraitttt 
cum o luam in brate, cum ii trecea de toate
chiar zambea, cum incercam sa o pun la nani, in locsorul ei special de nani pe zi cum incepea maraiala, nici suzeta nu o voia, musca din cearsaful pilotei
isi tot indesa cearsaf in gura, eu i-l scoteam... tot asa ne-am jucat oleak pana am mai tras de timp sa se faca aproape 1 sa ii dau tziti sa adoarma si pe la 12.40 am cedat , am pus-o la san si a tras vreo 5 min treaza si apoi a cazut la datorie, dar ii tot miscam sanul in gurita si ea iar incepea sa suga , asa pana am considerat ca e de ajuns cat a supt si am scos sanul si ea doarme acum
sper sa se trezeasca mai vesela si sa ii treaca maraiala 

magnolia, citisem pe un site de bebe de Asthon&parson, dar situl era din USA nu stiam ca se gasesc si aici in farmacii, o sa intreb...poate gasesc si camilia in farmacie desi ma indoiesc, o sa o comand de pe amazon daca nu gasesc la farmacie
Rebeca ta e si ea cu dintisorii acum ? sufera rau ? sper ca nu ![]()

yasmi, consultatie prin telefon aici inseamna sa ii spui dr ce te doare si el spune ce sa faci, nu are cum sa iti prescrie medicamente prin telefon oricum
iti poate spune, stai in pat, ia un paracetamol ca de ala poti lua si fara reteta, pui compresa, sau mai stiu eu ce sa faci , in functie de ce te doare![]()
sau mai astepti si alte semne, sau clar iti spune vii la cabinet de urgenta sa te vad sau mergi la spital la A&E(accident& emergencies). nu am mai sunat ca era mandra maraita si apoi am fost pe post de suzi si a trecut ora de consultatii, acum sunt in pauza de pranz si nu raspunde nici naiba la telefon, iti intra robotul
bine ca nu mi-a mai vomitat, sa vedem cum se prezinta mai tarziu dupa ce se trezeste si pe seara, febra nu are , e chiar rece as putea spune , da nu sloi ... daca e ceva fug cu ea la urgente la spital, dar sper sa nu fie nevoie

a stat ploaia si a iesit soarele, dar azi nu cred ca mai apuc sa ma duc nicaieri, ma apuc de facut listuta cu ce trebuie sa imi iau in bagaj pentru 3 zile cat stam la socri in weekend ..si nu am nici un chef sa plec la "muzeu" ![]()
![]()

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
wmagnolia spune:
Da i-au aparut doi dinti jos. A inceput sa muste de san.
Sa vad poate o dezvat de acest obicei.
miki1979 spune:
camilia am si eu in casa dar nu am mai apucat sa-l folosesc..poate il voi folosi la andra..
lui vlad pana am facut rost de el ii iesisera deja toti dintocii..el a fost cumplit de agitat, de pe la 5 luni pana la 1 an avea toti dintii, maselele si caninii..la 1 an si ceva i-au iesit si al doilea rand de masele..rodea si din manerele de la scaunul lui de masa care era din lemn pana ii dadea sangele la gingii
singurul care ne-a ajutat a fiost un gel care aici se aduce pe naspa, adica il cumperi la suprapret la negru..se numeste babyorajel si parca din sua se aduce..l-am incercat si eu, pui o picatura si amorteste instant tot..avea efect tot de moment, dar macar reuseam sa-l adorm..![]()
alina06st spune:
Salutare!
Scriu si eu repede ca gospodaresc azi (legume la congelator tot felul).
Yasmi, La Multi ANi! Scuze pt intarziere, e motivata: ieri am fost la vaccin.
Sa fii sanatoasa, tu si cei dragi!
Noi am fost ieri la vaccin. Ne- facut control o alta dr ca a noastra e in concediu. Cica e totul bine si nu-i dau dintii. A zis ea, dupa ce s-a uitat la gingii.
Aiurea! In mod clar e marait de la dintii. Probabil ca sunt dureri la nivelul placii osoase. Isi mananca mainile si vrea sa roada tot. Nu te poti apropia cu obrazul de el ca imediat casca gura sa muste ![]()
Luca are 7400 gr la 4 luni jumate si aia cica sa nu incep sa-i dau cereale ca e gras
. Nu e gras deloc. In ultimele 2 luni a luat 800-900 gr, ceea ce stiu ca e normal, nu e peste limita. M-a enervat. 
Strumphy, gelurile n-au niciun efect acum. Mie mi-a explicat o stomatoloaga de copii ca durerile astea sunt la nivelul placii osoase. Intr-adevar singura recomandata e Camilia. Mi-am comandat si eu. A zis ca decat Panadol sau Nurofen cand e marait rau, mai bine Camilia ca-i naturist. Inca nu i-am dat. Cand o sa consider eu ca-i agitat tare si ii dauneaza somnului, o sa-i dau. Gelurile alea cica doar amortesc gingia. Ar fi o solutie pt momentul cand dintele sparge gingia, dar atunci deja durerile nu mai sunt mari. Asa mi-a explicat mie tipa. 
Azi am observat ca s-a inrosit putin in jurul intepaturii de la vaccin. Dar nu-l doare, nu s-a facut nodul. O fi vreo problema, daca-i putin rosu?
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
mi-am adus aminte, i-am gasit in sfarsit actele lui vlad ca nu mai gaseam nimic de cand cu atatea mutari si graficul lui de crestere arata la 6 luni aproape 10 kg
uitasem ce grasun aveam..si dormea leganat in brate in pozitie verticala cu orele, toata noaptea ma plimbam cu el prin camera ca sa nu trezeasca tot blocul![]()
repede mai uiti cand dai de bine![]()
![]()
![]()
asa ca lalely nu-ti fa probleme ca mai sunt si altii, si nu din cauza ca i-am obisnuit noi..asa sunt unii, mai dificili, cu toane..nici caruciorul nu l-a suportat deloc, ieseam in parc cu el in brate si doar cand adormea il puneam putin sprijinit pe toate partile sa nu simta ca e acolo ca se trezea imediat..si simtea cel mai mic zgomot, cand treceau copilasi mai zgomotosi mie imi venea sa plang..ca stiam cat muncisem sa-l adorm..
ca ssa nu-ti spun ca atunci cand vedeam bebei asa ca el dormind in carut linistiti si gangurind la fel ma bufnea plansul
ca al meu nu era asa..
dar cum spuneam, nu-ti mai fa mustrari de constiinta ca n-ai nici o vina, asa sunt unii dintre ei, nu e greseala noastra, poate ca asa ni i-a dat Doamne Doamne ca stia ca putem sa avem grija de ei, chiar daca sunt mai dificili..
al meu si acum e duracel, de la 6 dim e treaz si inca nu l-am doborat, alearga intruna si danseaza si tipa..si vrea sa le faca el si numai el pe toate si daca nu-i iese ceva e jale, tipa si se tavaleste de nervi..ma si speriwe cateodata..si seara la 11-12 ne adoarme el pe noi si intr-un final cred ca inchide si el okii..iar la 6 il aud tipand din camera lui jooosss..jooossss..e inca cu okii inchisi si tipa ca vrea jos in living la joaca..
n-am timp eu sa va povestesc ce face..