Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata fetelor si de la noi!

yasmi cum ai petrecut ieri?

eu ma apuc de calcat, ca e mai racoare si bebelica mea se joaca cu spor la ea in patut.
azi mergem la vaccin si tare mi-e mila de ea,dar ce sa facem, trebuiesc facute si astea

va puuupppp

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Numa` un pic sa va salut am intrat , nu am timp de stat la povesti azi, deci sa mi se ierte ca nu scriu la fiecare in parte da am trebsoara, de acum timpul ma preseaza cu botezul/cununia... se aproprie cu pasi repezi mai am de cumparat hainute la piscoata, la maica-sa tre` sa ii gasesc ceva, accesorii pentru mine si pentru ea, cadouri la nepotele, de ajustat rochia mea, de cautat ciorapi albi pentru mine... eheeee...multe treburi si sper sa am timp de toate , plus ca azi si maine tre` sa fac bagaje ca sambata dimineata plecam la socri pentru 3 zile si tare nu ma trage inima deloc , dar deh,... trebuie, macar scap de motan pentru cateva saptamani daca nu oi scapa eu de tot de el si dupa ce venim inapoi acasa din RO sper sper.... trag nadejde ca nu il mai aduc inapoi de la soacra, sa il tina ea ca si asa ii e tare draga de numa

Gata , am plecat, poate mai trec mai pe seara pe aici, ma duc sa ma spal pe cap si apoi valea afara la cumparaturi

O zi buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-la multi ani- bb_yasmi.cam tarziu...dar mai bine decat niciodata
-poze noi de la mare, pe picasa!.comentariile la ele maine

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

se vede ca etsi o mamica fericita si implinita. piticii sunt superbi

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

BB yasmi la multi aniSa ti se implineasca toate dorintele, sa fii iubita de sot si de copii.

N-am mai apucat sa intru ca am fost tot la casa la smotru, am copt si vinete, am stat acolo pana noaptea tarziu. Din pacate si Matia mi-e bolnav cu febra, asa ca de doua nopti nu dorm,stau si-l pazesc ca-s ceva virusi urati pe la noi prin oras si ataca plamanii.

De citit v-am mai citit de pe telefon , dar de scris nu am suficienta rabdare si nici timp sa ma joc cu telefonul.

Eu nu am filmuletele cu bb einstein, in schimb am Mozart si prietenii lui, tot asa ceva, alor mei tare le-a mai placut.

Deea multumim de cantecelul cu elefantul Cici. Suntem cu totii indragostiti de el.

BB yasmi am reusit azi in sfarsit sa fac poze la casuta. N-am gasit aparatul si l-am cautat de am tampit, pana la urma am crezut ca l-am uitat la 1 mai. Era de fapt in geanta frigorifica , l-am pus cand am urcat ca era goala si am uitat de el acolo. Nu am facut poze la jumatate din partea de jos ca n-am putut intra pusesera oamenii gresia pe jos, dar fac maine acolo si le pun si pe alea. Poate totusi vine si ala cu usa de la intrare.A si in bucatarie erau mesteri si iar n-am putut sa intru. In jurul casei sunt numai transee din cauza nesimtitului cu instalatiile care le-a sapat si n-a mai venit de o saptamana. Nu mai stim ce sa facem cu el. Ieri m-am certat eu foarte urat cu el. L-am amenintat ca daca nu-mi termina lucrarea pana luni ma duc peste nevasta-sa cu pruncii si stau la el.

http://community.webshots.com/album/580772683jTizSD

Am primit si eu colacelul, azi am bagat-o pe Ilinca la inot, a prestat vreo 10 bazine, cred ca in curand va fi campioana. Ce ma enerveaza insa e ca se tot intoarce pe burta si atunci nu-i prea comod plus ca-i cam ajunge apa la gurita. Poate eu nu l-am pus bine, s-au n-are fata mea gat suficient de lung.

ma duc sa-i mai dau lui Matia o serie de homeopate si apoi poate dorm si eu un pic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

ff cocheta casuta voastra. imi place mult ca are intrari de pe terasa in bucatarie si living. e f practic. super

Mergi la inceput

ioana- spor la calcat si gogoasica sa treaca repede intepaura
strumph- spor la cumparaturi

eu stau acum dupa teea sa pape restul de laptic de dimineata.
cum ziceam si ieri, a citit si ea pe forum ca se foieste de numa' noaptea pana se trezeste si tb sa o linistesc cu suzi.

mai fetelor , daca noi ne trezim la 9 si urmatoarea masa e la 10-11 cand sa oii dau fructele? pot momentan sa i le dau la masa de la 14-15? nu ma pot organiza nicicum sa ii pregatesc suculetul la 10

azi am o zi incarcata shopping si plimbari, deci ne auzim mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea,ioanna....m-am petrecut frumos..decent cu prietenii si cu copilasi multi (ca deh avea nevoie si fii'mea de companie la joaca )..m-am petrecut atat cat te poti "intinde" cu 2 copilasi dupa tine dar a fost frumos!! am primit flori multe ( este un soi miroase de te doare capul l-am pus in baie azi noapte de frica ), haine (toate pe gustul si marimea mea prietenele stiu cel mai bine , un tort delicios si banuti sa imi iau eu ce vreau (iarasi!!!! ).

happy, asa rarut pe aici!!!!! mi-ar placea tare mult sa te citesc mai des!! pozici noi nu ne arati!! sa treaca bubitele lui andrei

somleac...frumoasa casuta!!! si spatiu vad ca aveti mult! imi place ca aveti multeee bai!!! superrr!!! si la noi se intra in casa prin spate, de pe terasa si din bucatarie si din living! iar pe terasa de sus si din dormitorul nostru si din cel al fetitei...din pacate bai avem doar 2 desi mi-as fi dorit 3 (o baie doar a noastra cu intrare din dormitorul nostru doar) dar acum ce sa mai zic?? pt noi este un mare pas si asta!! de la 2 camere la casa fara credit bancar!

viss superbi gemenasii!!! de cate ori va vad pe voi imi schimb modul de gandire!!

fug sa le mai strang prin casa ca diseara am ceva musafiri apoi iesim iarasi cu alti prieteni dar am laptopul dupa mine!!
aa si inainte mai am de dobandit ceva tort....

citesc apoi ultimele 2 pag.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ziua buna dragi mamici

ce va fac micile comori???

vin in casutza voastra cu o intrebare si rugaminte

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166366

va doresc zile frumoase alaturi de micuti

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

strumf spor la shoping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alexina

yasmi - ma bucur ca v-ati simtit bine si ai primit lucruri care ti-au placut.distractie placuta azi!

strumph - spor la cumparaturi si sa gasesti cele mai frumoase lucruri de care ai nevoie

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

ioanna ai terminat de calcat??

Mergi la inceput